Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 539
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 275
Топ 5 е ясен - Рълев, Момчил, Мартин, Мастагарков и Пенелова, а не чичо Дунев Simple Smile Все пак ще има жена до полуфиналите. Ковид да потвърди.

Според мен Ковид е Димо.. какво ще кажете? Grinning

# 1 276
Аз мисля да не си разобличаваме информаторите, защото ще останем бяз тях, така както останахме без диванче напоследък... А двама изчезнаха в небитието. Иначе ще разчитаме само на ЕЖК и някоя-друга козметичка.

# 1 277
В този сезон не на козметичка, а на ортопеди или физиотерапевти май трябва да се разчита. Потрошиха сума ти играчи.

# 1 278
Според мен Ковид е Димо.. какво ще кажете? Grinning
Хайде да не го погваме, защото е ясно, че ще го хванем 🤪🤣... и ще останем без него. Wink И аз имам предположение, но ще го запазя за себе си. 🙃
Аз мисля да не си разобличаваме информаторите, защото ще останем бяз тях, така както останахме без диванче напоследък...
Това всъщност не е вярно. 😊

# 1 279
Нещо съм го изпуснала него, сори. Но дори и с това местенце не е гот да ги питаме кой кой е. Първо няма да кажат и второ ще изчезнат сигурните ни източници.

# 1 280
Това още ли то умуваме. Момчил, Денислава, Мартин, Мастагарков и Рълев според мен.
Ехе този Мартин ще го добутат до финала?! Rage Това за сметка на много по-можещи и подготвени участници.
Не отричам, че има някаква подготовка, но не мога да си затворя очите, че е бутан напред.
Тузарът само една седмица изкара в нищета разделени на половина на Чистилището и Реката.
Беше четвърти в елимационната битка и вместо да отпадне го спасиха, а отпадна Васко. Никой друг последен на елиминация не е бил спасяван. Но това е само върха на айсберга.
Връзкар, постоянно му избират игрите, пъзели и т.н, за които знаят че е тренирал и са му удобни.
То с подпиране и баба може. Trollface
Поне си направи добро продуктово позициониране със собственото присъствие на бизнеса в прайм тайма на НОВА.
Евала струвало си е всяка стотинка.

# 1 281
Половината от участниците, които все още са в играта са на същото дередже, че и по-зле от Мартин. Дунев, Мудева, Калоян, Цвети да не би да са по-добри от него? Сигурно 70% от участниците този сезон са били бутани от Продукцията в някой момент от играта. На Мартин поне социалната му игра е добра, че някои като Мудева или Крум не могат да съберат 2+2. 😂 Да не говорим, че не мишкува като Дунев и други, а два пъти ходи на елиминационна.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 11:17 от Lilia*

# 1 282
Половината от участниците, които все още са в играта са на същото дередже, че и по-зле от Мартин. Дунев, Мудева, Калоян, Цвети да не би да са по-добри от него? Сигурно 70% от участниците този сезон са били бутани от Продукцията в някой момент от играта. На Мартин поне социалната му игра е добра, че някои като Мудева или Крум не могат да съберат 2+2. 😂 Да не говорим, че не мишкува като Дунев и други и два пъти ходи на елиминационна.
Съгласна съм, но тези изброените не стигат до финалната петица, нали?!
Те са бройки за запълване, щото ще стане, като Олимпиада, ако са само добре подготвени спортисти. Трябват и слабички участници, за развитието на някакви сюжетни линии.
Иначе не може да му се отрече социалната игра. Но и тук си има предимство първо в племето няма човек със самочувствие и топки, който да се опъне на мастит милионер и си трайкат, и търпят истеричните му изблици, и се оставят да им начуква канчето.
Единственият човек, който грам не го бригаше кой е и що е, беше махнат от отбора и съвсем неслучайно.
Вили е единствената, която при завръщането си от Чистилището не беше върната в своя отбор, а пратена при Гладиаторите. Това също не беше случайно.
И прозаичната причина, че това е заради броя на членовете на племената да го разказват на баба ми. Още утре едното племе ще стане с един по-малко, броя никога не е бил фактор. Просто му осигуряват комфорт, да си вее байрака и да коли и беси в племето. Нещо, което нямаше как да се случи, докато Вили е там. Дори държанието му се промени, откак нея я няма. Тия изблици си ги спестяваше в нейно присъствие, щото щеше да му скръцне със зъби и да го постави на място.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 10:49 от sineva 1

# 1 283
ТОЙ е недолюбван от Боговете, защото индиректно ги е лишил от две сюжетни линии.

1: "Добър и лош брат"
Голям брат в зелен отбор и евентуално в син. Извънредно преместен в бордо след като се контузва още на първата 6/6/6 игра, хващайки падащ малък брат. Вкаран с цел да бъде касичка с грошове за друг герой и аут по медицински причини.

2: "Президент на Амазония"
Неочаквано посредствен на терен и засенчен от НЕГО извън готовата тройна коалиция /за която впрочем се е знаело/. Аут.
На мен ми беше интересно защо Васко изпуска с лявата ръка при положение, че падайки от варелите падна на десен лакът

Прегледах битката 6-6-6, но не се вижда ясно да се контузва като хваща Момчи

# 1 284
Не смятам, че ако Виолета беше останала при Старейшините, Мартин щеше да си мълчи. Те и затова се изпокараха двамата, точно защото са устати. 😃 Никой не й е виновен на Виолета, че си отвися на Чистилището. Цвети, Мишо, Радо и Мартин бяха там, но се върнаха, да беше си спечелила играта и щеше по-рано да се върне, ама то трябва и игра, а не само да лалкаш. И да беше при Старейшините пак нямаше да й минат номерата, защото изначално сратегията й е грешна. Тя иска да се коалира с жените и да разкарва мъжете, само че тази година жените са тотал щета и нямат никакъв шанс да победят мъж. При Старейшините, освен Денислава и Дунев друг не би й се вързал, че даже и за Денислава не съм сигурна дали ще го направи.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 11:16 от Lilia*

# 1 285
Значи в средта на 11тата седмица са останали 10 играчи. Сега са 16. Това прави 4 елиминирани от номинации и двама изгърмели капитани. Кои ли капитани са дали фира?
В тия 25 победи на Момчил дали се броят и спечелени двубои вътре в общи битки като снощната, че не остават много до заветната дата - по 4 териториални, капитански и елинимационни и 8 номинационни. Общо 20, от които трябва да спечели 12 като 4 се неутрализират (ако са спечелени и двете номинационни, няма как да спечели и елиминационна), значи 12 от 16. Твърде много ми се види.

# 1 286
Да се включа и аз с коментар за Мартин. Харесва ми и като соц. игра, и на арената. Не е с качествата на Момчил, Цецо, Мастагарков, Рълев, но се справя прилично. Устат е, но не бих го сравнявала с Виолета, защото не използва този каруцарски жаргон, който се лее от устата на една зряла жена. Харесва ми и, че е самокритичен, осъзнава грешките си и не ги прикрива. Коментира загубите си искрено и със самоирония. Не като някой друг, на който този му бил виновен, другия му му бил виновен, т.е. Вселената не го обича 😉

# 1 287
Значи в средта на 11тата седмица са останали 10 играчи. Сега са 16. Това прави 4 елиминирани от номинации и двама изгърмели капитани. Кои ли капитани са дали фира?
В тия 25 победи на Момчил дали се броят и спечелени двубои вътре в общи битки като снощната, че не остават много до заветната дата - по 4 териториални, капитански и елинимационни и 8 номинационни. Общо 20, от които трябва да спечели 12 като 4 се неутрализират (ако са спечелени и двете номинационни, няма как да спечели и елиминационна), значи 12 от 16. Твърде много ми се види.
Влизат всички битки - първата за по-хубавия камънак, битката на разделените двойки, териториални, номинационни. После мога да седна и да преброя.

Явно ще има двойни елиминации, защото ни се подсказа в основната тема. 4 единични елиминации, 1 двойна и 1 капитанска до топ 10 залагам аз. След това още двама отпадат (някак) и се сливат.

# 1 288
Аз мисля да не си разобличаваме информаторите, защото ще останем бяз тях, така както останахме без диванче напоследък... А двама изчезнаха в небитието. Иначе ще разчитаме само на ЕЖК и някоя-друга козметичка.

Диванчето си го има , четете малко между редовете Simple Smile вчера си имаше човек там.

# 1 289

Диванчето си го има , четете малко между редовете Simple Smile вчера си имаше човек там.
Видях, благодаря! Бях изпуснала нещо, но наваксах Grinning

Общи условия

Активация на акаунт