Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 653
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 165
Цялото това пазене и пак няма да влезе. Това го може само Дунева Trollface
А играта, ако наистина е с топчето,  явно са искали Радо да отпадне Bowtie

# 166
  • BG-DE
Ха дано, че вече не мога да я трая 😡
Радо отива на камънака.Др.седмица сигурно ще е играта с топчето и най-после Никол се маха.

# 167
  • На морето!
Липсва ми диванчето 😊

# 168
  • София
Липсва ми диванчето 😊
Не внимавате. Wink

# 169
Коя е играта с топчето?

# 170
  • На морето!
Не прочетох последните страници, защото знам, че Цецо и Даниел си отиват тази седмица, но сега ще наваксам.
Коя е играта с топчето?
Тази, на която Никол отпада от иначе жертвоготовната Виолета. Вероятно топчето, което прекарват през едни мрежи.

# 171
Кога ще понямалят жълтите? Да не стане да играят 8-3-2

# 172
Липсва ми диванчето 😊
Имахме вече гост на диванчето тази седмица Simple Smile Цецо сигурно е бил сниман вече или не сме го хванали покрай хоум офиса Simple Smile

# 173
Липсва ми диванчето 😊
Как ти липсва?! 😳 Не го ли забеляза. 🤪

Снимката все пак си е от шеста седмица.
Скрит текст:

# 174
С нетърпение очаквам Никол и Цвета да си тръгнат, че не мога да ги трая тези двете. 🤮🤮🤮🤮

# 175
Вече се чудя, как жълтите ще се разпаднат като са най-много хора. Ако този спойлер е верен ще има доста размени.

# 176
Аз чакам спойлер за Цвета кога заминава, че от ден 1 ми е страхотно неприятна, както и за РР. Дгугите питаха кога влиза, но мен ме интересува кога излиза. Той също ми е от неприятните персони.

# 177
  • BG-DE
И на мен РР ми е супер неприятен, ще се радвам час по-скоро да изчезне. Някой няма ли инфо кога напуска?

# 178
Доколкото помня от предишни спойлери Цвети е в топ 10, така че няма да си тръгне скоро за съжаление.

# 179
ИВ пренаписва (за пореден път) значението на думата "правило". 🤪
Не трябва ли , да няма право за праща някой щом се е откупила, а не е влязла обратно с битка?

Общи условия

Активация на акаунт