Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 662
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 180
ИВ пренаписва (за пореден път) значението на думата "правило". 🤪
Не трябва ли , да няма право за праща някой щом се е откупила, а не е влязла обратно с битка?

Правилата за нищо ги нямат!!!!
Така ще е до края....

# 181
Имаше, но понеже нещо бяха 12 и имаше съмнения все се надявах да отпадне по-скоро. От ден 1 ми иде да се гръмна като и чуя мрънкащите синхрони - все е недоволна, много е добра уж, но не виждам да блести чак толкова. Пък изцепките и относно загубата и на пъзел ми бяха черешката. А сега и ще праща, пък Виктория никого не прати - ния правила тук ми се губят.
Може да понеса хейт, но предпочитам да гледам Стрина Вила пред Цвета и РР, за който просто няма да коментирам, но и той от чистилището непви е любимец.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 08:32 от karmilla

# 182
  • София
И аз се замислих тези дни как се разпадат Амазонките като са най-много, но може да е било от изгубен залог примерно, на съботните битки.

# 183
Доколкото помня от предишни спойлери Цвети е в топ 10, така че няма да си тръгне скоро за съжаление.

Много много много лоша новина … няма отърване от нея !

# 184
  • София
Най-вероятно през осмата седмица, ако са толкова много, просто който е последен на териториалната не отива на реката, а се разпада.Ако намалеят може и да е по естествен път.

# 185
Мен ми е любопитно кой ще играе в събота от предните сезони... Някой ако знае да пише.

# 186
И аз се замислих тези дни как се разпадат Амазонките като са най-много, но може да е било от изгубен залог примерно, на съботните битки.

Интересно ми е коя териториална битка са избрали за разпадането на племената? В днешната си беше отвсякъде 50/50 кое племе ще спечели, но има и битки с предизвестен финал... Руменчо много почна да ме дразни, дано си тръгне след битка срещу Момчил.
А той доста хейт събра днес от сините за радостта си. Почва да го представя продукцията като дразнител, а Ралица даже му се подиграваше за начина по който запомняше цветовете!
Рълев все повече ми допада, дано се окаже вярно че той печели...

# 187
Спойлери за Фермата? В тази или основната тема се пишат?

# 188
Мен ми е любопитно кой ще играе в събота от предните сезони... Някой ако знае да пише.
Ваня Grinning

# 189
Ааа Ванчето беше добре подготвен играч, но много мудна и тромава по терена. Та ако заложа на нея, ще изгубят.

# 190
В ИВ с все сила важи израза, че Всяко правило си има изключение. Само където те са го прекръстили, на Всичко е изключение ,когато искаме връзкарчетата в топ 10 или Дай да прее...м всички можещи , ще оставим само един - двама за цвят. То си личи и по бройките амазонки и старейшини които стигат финалната седмица. Едните са използвани да се вдигне рейтинга с титли, другите за да има кой да им ръси простотии по синхроните, а печелят тези ,които продукцията си е харесала.Шоу- буламач.😬👎

# 191
Казаха ми,че Крум стига до полуфинал и от продукцията са му обявили,че трябва да падне и не можело да мине по-нататък.Ако това е вярно.Къде е честността?Нали това е риалити,а не филм със сценарии.

# 192
Казаха ми,че Крум стига до полуфинал и от продукцията са му обявили,че трябва да падне и не можело да мине по-нататък.Ако това е вярно.Къде е честността?Нали това е риалити,а не филм със сценарии.
Изобщо не ми харесва Крум. Правилно са му казали.

# 193
Колкото и да не харесвам някой( здравей Виолетка) , не бих се радвал ако продукцията са го/я задължили да пада

# 194
Е, хайде сега да не съдим по образа на някой, създаден от продукцията. 😬  Крум е един от най-добрите в този сезон, и финал между него, Цецо и Момчил щеше да е 🔥 .. ноо🫣

Общи условия

Активация на акаунт