Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 770
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 810
Несигурния спойлер е, че днес човекът, който елиминира Гатю е Мастагарков.

Много вероятно да е така. В епизода от сряда, когато битката бе за спасение от съвет, накрая имаше коментари и от двамата… жилетката на Гатьо…

# 811
Аз пък мисля ,че ще е жена т.е. Вики. Играта е като миналогидишната на Зори и Алекса. И на нея за малко Зори можеше и да бие Алекса. Вики е много по добра от Зори на подобни препятствия и ако има накрая и пъзел, ГатЮ е заминал.

# 812
Дунев ще стреля по Виктория, тя по него. Дени и Елвиса - по Мастагарков. Той по кого? Не вярвам да е по Дунев. Всички дуднеха срещу готованството на Вики. Някакви кавалерски чувства да ги налегнали ли?

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:26 от kiwis

# 813
  • Буркина Фасо
Аз пък мисля ,че ще е жена т.е. Вики. Играта е като миналогидишната на Зори и Алекса. И на нея за малко Зори можеше и да бие Алекса. Вики е много по добра от Зори на подобни препятствия и ако има накрая и пъзел, ГатЮ е заминал.
на Гатьо май вече не му се играе. с кеф би си отишъл. сега ако "падне" ще си отиде без да има неустойки.

# 814
Според мен ще оставят жена да бие Гатьо. Той нали си пада леко сексист, а и това е любим похват на Тупарев.

# 815
Отговора е даден отдавна
Мастара и Вики,-Дунев
Дени и Мартин-Мастара
4 мъже на пангара

Дунев ще стреля по Виктория, тя по него. Дени и Елвиса - по Мастагарков. Той по кого? Не вярвам да е по Дунев. Всички дуднеха срещу готованството на Вики. Някакви кавалерски чувства да ги налегнали ли?

# 816
Отговора е даден отдавна
Мастара и Вики,-Дунев
Дени и Мартин-Мастара
4 мъже на пангара

Това предположения ли са за съвета или точно так ще е ?

# 817
Несигурния спойлер е, че днес човекът, който елиминира Гатю е Мастагарков.
Е как Мастагарков нали стигал до обединението?!
Нали имаше снимки ала бала с президента. Nerd Всъщност без него, той нали отпадна. Satisfied
Мастагарков елиминира Гатьо,не обратното.Така че си стига.
Аз така го разбрах.
Права си, заплеснала съм се. Innocent

# 818
Ако Никол има проблем с щитовидната жлеза и съответно с метаболизма, защо изобщо се е записала за Игрите?

И как са я допуснали? Rolling Eyes

# 819
  • BG-DE
Дунев едва ли някога ще го видим на елиминации, той е май нещо като свещена крава 😡

# 820
Здравейте. Знам,че групата е за спойлери, но тук сте най-активни и да ви питам нещо. Не следя ИВ ,но ми прави впечатление нещо от години. Защо водещата така надменно говори на участниците? Някой може ли да ми даде отговор. Благодаря

# 821
Роля,говори по сценарии.Все пак е на работа и щом я приемате като надменна,явно добре си върши работата!

# 822
Гатьо нали и без това искаше онзи ден да бие Мастагарков.

# 823
Ето, че спойлера май е сигурен.

# 824
Предположих,затова и питах вас,като следящи зрители. Но пак не си я харесвам.
Роля,говори по сценарии.Все пак е на работа и щом я приемате като надменна,явно добре си върши работата!

Общи условия

Активация на акаунт