Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 537
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Ковид много ме кефи....
Много добре поднася спойлерите, да продължава все така!
Тъкмо влязох точно това да напиша.
Браво, Ковид ! Все по- добър ставаш !
И още нещо, столът с лилавото петно , според мен, би трябвало да е Дени, защото тя идва от лилавите.
А според мен е Мартин, защото ако беше Дени, столът щеше да е лилав със синьо петно. Както е на Момчил, оригиналното му племе (стол) е синьо, а второто, в което се задържа доста, е жълто. Затова и надрасканото с жълто е повечко.
Плюс това, беше ни подсказано, че Мартин е във финалната тройка.
  Според мен грешиш. Цвета на стола показва настоящото племе. Не може да има друг цвят, освен син и червен, нали жълтите се разпадат.
 Обаче не ми се спори, защото това е маловажно. Важното е, че благодарение на Ковид
знаем със сигурност за Рълев, Мартин, Момчил, а дали е Дунев или Мастагарков ми е все тая .

# 91
Възможно е, и аз не споря. Аз разсъждавам от гледна точка на сегашния момент, в кои племена са на този етап от предаването, но има логика в това, което казваш.
Ще видим, важното е, че повечето са ясни:)

# 92
  • Sofia
Продължавам да си държа на моето.. Simple Smile
Аплодисментите са за Рълев.
Подгласниците му - според заслугите им:
Почетното второ място отива при Момчил - на него, по почина на Фифо от миналата година не му е отредено да е първи. Претенции за третия и четвъртия нямам, да кажем Мартин, после Мастагарков. Петото място ми е най-трудно да го напиша - честито и на стрина Вила. Ако пета е щерка й, по ще го приема. 😊 То не, че и победителят ме кефи, ама нейсе!

Ковид, не ми потвърждавай, едно лайкче в случая е достатъчно. 😉
Хайде със здраве и да поздравиш детето. 😂

# 93
Скрит текст:
Продължавам да си държа на моето.. Simple Smile
Аплодисментите са за Рълев.
Подгласниците му - според заслугите им:
Почетното второ място отива при Момчил - на него, по почина на Фифо от миналата година не му е отредено да е първи. Претенции за третия и четвъртия нямам, да кажем Мартин, после Мастагарков. Петото място ми е най-трудно да го напиша - честито и на стрина Вила. Ако пета е щерка й, по ще го приема. 😊 То не, че и победителят ме кефи, ама нейсе!

Ковид, не ми потвърждавай, едно лайкче в случая е достатъчно. 😉
Хайде със здраве и да поздравиш детето. 😂
И направо му прехвърляй акаунта си, че явно не само има желание, но и добре му се получава Smirk

# 94
Значи, ако Мартин е син стол с малко бордо, тогава няма как чисто син стол да е Виолета/Дени. Не ми се струва логично грам.
За мен няма жена в топ 5 (освен ако не е новата Виктория, ама това ще е гадно/несправедливо за всички останали).

# 95
  • Луната
Ковид, голяма енигма постави днес... забравих, че беше детето Joy
Моето тълкование на нея е следното:
Това е финалната петица.
Накрая ще се подредят по следния начин: 
1. Рълев /червения стол, той не е сменял племена/,
2. Момчил /синия стол с жълто: Момчи смени племето/,
3. Мартин /синия стол с лилаво петно: Мартин беше за малко при Изгубените/,
4. Мастагарков /от сполейра, че е стигнал почти на финал го поставям преди Дунев/ и
5-ти е Дунев.
Последните двама са били само в племето на Старейшените - затова столовете им са чисто сини.

Днес мисля, че ще изпратят Цвети  при Изгубените и тя ще се откупи с грошове. Не я забелязнам в промото. Цецо сигурно ще отпадне от ИВ на племенния съвет.

# 96
Цецо е бита карта и си го знае, затова и беше толкова бесен след висенето... да де... играта за влизане в племената.
В петък очаквам битка между Дани и Гатьо... примерно (брат срещу брата).
Мастагарков явно се е сближил с Крум в обединеното племе.
Скрит текст:
Дани за победителя:
Скрит текст:

# 97
Този на първата снимка май не е Мастагарков ,а Калата /вдясно с черната тениска/

# 98
  • Буркина Фасо
според мен столовете със спирали са за жени. на мъжете не слагат спирали rotfImbo 

# 99
Пак не разбирам как Радо ще отиде при Изгубените … на Виктория не й дадоха опция да праща човек … логично като не е след спечелена битка ??!! Сега Цветка с какво е по-различна ???

# 100
  • BG-DE
Ами възможно е Цвети да се върне след като спечели битка, като Мартин, а не да си откупи завръщането. Това, че си плаща с грошовете за да се върне засега са само догадки.

# 101
На мен също така ми е интересно как им хрумна на семейство Ковидови да представят информацията по толкова забавен начин - отидоха до мебелен магазин и гледаха цветни столове / детски столчета или люляха детето на площадката на шарени люлки. Супер хрумване!

# 102
Ами възможно е Цвети да се върне след като спечели битка, като Мартин, а не да си откупи завръщането. Това, че си плаща с грошовете за да се върне засега са само догадки.

Имаше спойлер, че се връща както Виктория.

# 103
Кой ще ходи на съвет днес? Червените?

# 104
  • BG-DE

Имаше спойлер, че се връща както Виктория.
А, sorry това не съм го видяла 🙂 Е, тогава всичко е ясно ролята на deux ex machina ще се поеме от продукцията 😂

Общи условия

Активация на акаунт