Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 912
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 540
Нямаше ли спойлер,че Крум е на финал? Как така Мария е отпаднала следващата седмица тогава?

# 541
Не мога да гарантирам за истинността на думите,просто предавам видяното.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 16:36 от JennieJ

# 542
Благодарности за информацията Джени Дж. 💐 Значи Крум не стига топ 10. Оххх дано само да не е Калоян на негово място.🤞🤞🤞

# 543
Сега заработихме ли глоба за играч?

# 544
Много благодаря за спойлера!
Явно и Крум са го сготвили с точното предимство. Жалко!
Може да махнем въпросителния от Оряшкова.

# 545
Поприще съм съгласен, но то ако амазонките разпределят на тези който са в племето и тези на чистилището. То само Оряшкова и Момчил са оцелелите, а и старейшините най-вероятно са победили на битката за да вземат точно тях двамата. Може би по-този начин го правят за да изравнят бройката не знам.

# 546
Интересно кого визира Крум под ‘грешните хора’, вероятно е след разпадането на Амазонките, защото едва ли Калоян и Цвети ще го номинират сега.

# 547
Добро утро морални млади хора. Пийвам си кафето и се чувствам ок, че в тема за спойлери, които няма кой друг да снесе, освен някой дето нарушава някакъв договор, оплюваме други, нарушили някакви договори.

Точно. 😂😂😂

# 548
Горе долу да. Можеше да се постараят да го спрат  и виновните да излязат напред. Ама страх лозе пази
Нали пак щеше да се разсърди, че друг ще иска да се изявява като представител и грижовтик за племето.
Е пак не им пречеше поне дахси направят устата,  ама ги разбирам. Беше ги страх

# 549
  • Вестерос
Мария коя е?

# 550
  • София
Оряшкова

# 551
Ако някой следи статистиките, може ли да сподели колко победи има Момчил до сега?

# 552
Накратко от разговора в “На кафе” със Ситнилска: Взела е телефон със себе си, защото е имала лични проблеми. Сестра й е имала нужда от нея, а на нея й се е наложило да влезе в предаването. Ако сега трябвало да вземе решение, пак би постъпила по същия начин.

Мен ме интересува дали другите са знаели за телефона й, дали някой е казал на продукцията и как са разбрали.

# 553
Накратко от разговора в “На кафе” със Ситнилска: Взела е телефон със себе си, защото е имала лични проблеми. Сестра й е имала нужда от нея, а на нея й се е наложило да влезе в предаването. Ако сега трябвало да вземе решение, пак би постъпила по същия начин.

Мен ме интересува дали другите са знаели за телефона й, дали някой е казал на продукцията и как са разбрали.

В новия подкаст "След Игрите", Ситнилска каза, че Ива е знаела. Беше попитана за потенциално предателство от някой от съотборниците и Ситнилска отговори, че се съмнява някой да я е издал.

# 554

Може би не абсолютно всички, но повечето са знаели за този телефон или поне не само Ситнилска. Ива със сигурност, а според мен и Оряшкова и т.н. Просто като им гледа човек реакциите и му става ясно, че изненадани няма.
Продукцията им претърсва багажа - и така е редно. Явно практиката показва, че доверие няма как да им се има.
Ако тръгнат обаче да махат всички знаели, то племе няма да остане. Иначе като имаш проблеми, не влизаш.

Общи условия

Активация на акаунт