Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 879
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 555
Накратко от разговора в “На кафе” със Ситнилска: Взела е телефон със себе си, защото е имала лични проблеми. Сестра й е имала нужда от нея, а на нея й се е наложило да влезе в предаването. Ако сега трябвало да вземе решение, пак би постъпила по същия начин.

Мен ме интересува дали другите са знаели за телефона й, дали някой е казал на продукцията и как са разбрали.

В новия подкаст "След Игрите", Ситнилска каза, че Ива е знаела. Беше попитана за потенциално предателство от някой от съотборниците и Ситнилска отговори, че се съмнява някой да я е издал.

Според ме не само Ива, и други от Амазонките май са знаели. Съдя по израженията. Имаше силно силно изненадани, но и такива тип "опа, хванаха я"

# 556
Интересно кого визира Крум под ‘грешните хора’, вероятно е след разпадането на Амазонките, защото едва ли Калоян и Цвети ще го номинират сега.

Може да няма предвид, че са грешните хора, защото са го номинирали, а защото са се оказали по-слаби и са излезли от играта преди опонентите. В смисъл комбинацията се е оказала грешка впоследствие.
Хора, пазете си източниците! Обожавам спойлери, ама имайте малко мисъл и такт как поднасяте информацията и кого цитирате.

# 557
Понеже съм нов в темата искам да попитам дали има шанс Рълев да не спечели или вече всичко е на 100% сигурно 😂?

# 558
Не ,няма шанс да не спечели.

# 559
Добре де, нали не давали на Неделчо и Туджаров да канят участниците, как в другите подкасти ги канят?

# 560
Добре де, нали не давали на Неделчо и Туджаров да канят участниците, как в другите подкасти ги канят?

Този подкаст, който споменах е от продукцията на Нова. До колкото знам ще бъде качван в YouTube всяка вечер след епизода.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 13:53 от TestSubject10

# 561
Ситнилска има участие и в някакъв Гонг. Може пък като минат през официалните канали да ги пуснат и на по-свободни участия. Ако не са нещо сърдити на предишните участници.

# 562
На мен ми е мноого интересно каква неустойка е платила Ситнилска и дали аджеба ще им купят малко по-нормална храна в тази Резиденция.
В първи сезон имаха едни маси, на които само от пиле мляко нямаше, а сега всеки сам си готви и освен два картона яйца и цял хладилник с Орехите друго не видяхме.
И този щендер с протеинови барчета, никой не го бута цяла седмица и в последния ден пълнят раниците, защото не се знае къде ще отидат 😀

Трябва да им дават повече шансове да си спечелят храна, особено на Изгубеняците, че някои от тях(Мишо и Радев) направо заприличаха на тежко болни.
И в тази връзка се чудя, какви ли стомашни проблеми си докарват с този глад… и въобще струва ли си да правиш шоуто за твоя сметка 🤷🏻♀

# 563

Зеленушка не само стомашни, но и по-трудните за стабилизране - хормонални

# 564
В хладилника ще видим само храна, предоставена от спонсори. Това не значи, че друга няма. Умилително бе как Мудев иска боб чорба в резиденцията, при положение, че идва от стопанството и едва ли е затъжен точно пък за боб. В един от първите епизоди старейшините, отивайки на териториална битка, се канеха да размразяват месо за после, а в скорошен Мартин спомена за пържоли в резиденцията - не сме ги видели, но не значи, че ги няма.

# 565
Знаели са почти всички, то даже и Момчил каза снощи, че знаел и бил призовал да не се ползва. Това след като казаха, че пращат Румен.
Относно подкаста - мега зле. Ивка не става за водеща на този подкаст специално, защото не рабира играта в дълбочина. Имаше ужасна фонова музика за разкош(а преди 5 мин пунаха лъсната версия без музика и с кадри), микрофони без кабел за парлама и брошки Joy
На 2-3:
Сестарата на Ситнилска имала проблем и е трябвало да поддържат връзка, но не е имало как да откаже, защото вече била подписала договора и поела риска с телефона. Проблемът бил, че сестра и си продвала жилищите, попаднала на измамници и била на път да остане без жилище и пари. Телефонът бил в сака скриит в някакъв скришен вътрешен джон, но не го е крила в хастари или дъно и тем подобни. За храната при амазонките не ми се язасни кой, къде и защо я е крил при положение, че са при амазонките. Била изненадана от синхроните, защото си мислела че са задружни, ноо пък имали общ чат, в който след излъчване на епизоди се обяснявали един на друг. Не съжалява за телефона и избирала семейството пред играта. След гладуването с джанки имала стомашни и здравословни проблеми и още се възстановявала от тях. Останалото бяха въпроси от типа "коя е първата процедура, която си направи като илзеле?", "кое е първото нещо, което направи катоилиезе?"  и естесвено откраднат от нормалните подкасти въпрос "с кои 4ма би си избрала да си пак в племе?".
Естесвено нищо не беше обсъдено в дълбочина, а така че да замажат очите на зрителя(все едно сме будали) и да монетизират някой лев, но аз гледам с блокър и реклами нямам. Изобщо като дълго "на кафе" или "тази сутрин" и неща от типа говори се нещо, но се казва нищо. Надкаста и Чакалкаста са много по-добре и интересно направени и ще продължа да гледам тях, било то и без отпадналите участници.
Сори може да не е баш спойлер, но на който му е интересно, а не иска да си го причини да има инфо.

# 566
Аз останах с впечатлението, че Момчил е знаел за храната, а не за телефона. За Ива то просто си пролича 😂.

# 567
И за телефона е знаел и май само Гатьо не е знаел предвид и как се възмути.
Тя Ралица за това го нас*а Момчил защо бил пляскал, защо не се бил предложил и тем подобни. А те на резиденция каква храна са крили, един от друг ли си я крият?! Мислете ме за тъпа, но за Амазонките не разбрах.

# 568
И за телефона е знаел и май само Гатьо не е знаел предвид и как се възмути.
Тя Ралица за това го нас*а Момчил защо бил пляскал, защо не се бил предложил и тем подобни. А те на резиденция каква храна са крили, един от друг ли си я крият?! Мислете ме за тъпа, но за Амазонките не разбрах.

Явно съм проспал тази част.
За Амазонките и аз не разбрах каква храна са криели при положение, че това им е първата седмица на Резиденцията. Според мен са се застраховали за всеки случай ако не успеят да спечелят териториалната битка и са си прибрали барчета по раниците.

# 569
Скрили са си храна в багажа за ако няма да са на резиденцията.

Общи условия

Активация на акаунт