Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 910
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 615
От всички спойлери ми се губи кой праща Радо? Ако е Цвети значи тя ще отпадне след съвет... всъщност който и да прати ще го сполети съдбата на Цецо, нали така?

# 616
Ако дойде Цвети, Никол може да реши да се съюзи с нея и да отстрелят Виолета, защото тя е по-силната съперничка. Но ако дойде мъж, със сигурност Никол ще предпочете игра срещу Виолета отколкото срещу него.

Очаквам да се спрат на Калоян.

# 617
  • Буркина Фасо
Ако дойде Цвети, Никол може да реши да се съюзи с нея и да отстрелят Виолета, защото тя е по-силната съперничка. Но ако дойде мъж, със сигурност Никол ще предпочете игра срещу Виолета отколкото срещу него.

нали няма да има съвет.
тримата отиват на битка, последния отпада. останалите ще имат нова битка и победителя се връща в племето.

# 618
Да не жертват още някой, като Цецо. То е ясно, че Виолета и топ атлетът на сезона ще острелят новия . Писна ми от разни елементи, който биват подбутвани

# 619
нали няма да има съвет.
тримата отиват на битка, последния отпада. останалите ще имат нова битка и победителя се връща в племето.

Ще има съвет, без служебни гласове. Останалите двама ходят на битка за влизане.

# 620

нали няма да има съвет.

Аз разбрах, че ще има съвет, където никой не е имунизиран!

# 621
Аз пак да си попитам дали се знаят финалистите във Фермата.

# 622

нали няма да има съвет.

Аз разбрах, че ще има съвет, където никой не е имунизиран!
Така разбрах и аз … съвет - гонят един, а другите се изправят на битка. Не стана ясно обаче какво става със загубилия ?

# 623
На този съвет на Изгубените не знам какво ще става, но някак си си тръгва Никол, защото и Виолета, и всички Гладиатори остават в играта поне още малко. Освен ако по някаква причина вместо Гладиатор, Амазонка не отива на Чистилището заради провиненията.
Може ли да пращат Ива, която е знаела за телефона (Ситнилска го каза в интервюто при Ивка, дори и в нагласения им подкаст не са се усетили да го изрежат некадърниците) при Изгубените и тя да се отказва, а така Никол да се спасява за 15-ти път? А защо не и Гладиатор+Ива, тъкмо ще е съвет от 4-ма.

# 624
Снимките след разпадането на амазонките помните ли ги?
Червени - 4 мъже, Виолета, Теди, Мудева и Цвети
Сини - сегашните + Момчил, още един мъж Мишо(?) и още една жена Оряшкова(?)
От настоящия личен състав отсъстват  Ива, Гатьо и Никол(?)
Всичките червени жени са морави.
С чистилището ще стане не точно това, което ни казаха тази вечер.

# 625
Оф, не мога да си трия мненията, затова ще пиша, че на онова клипче, на което се виждат вече смесените Гладиатори+Амазонки, момичето с лентата си е Мудева, не знам как виждах Виктория, но с грешното решение стигнах до верния отговор, че влиза Grinning тя е по-ниска.
Не е важно, защото вие си виждахте Мудева от самото начало.

# 626
  • при моите любими
Според мен наказанието за използване на телефон ще е за Ива, която ще отиде при Изгубените и така ще се спаси Гладиатор. Ще бъде изгонена на съвет и после Виолета ще победи в битка Никол.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 22:44 от cydonia

# 627
  • София
Нищо чудно и Ива да отиде на Чистилището, тя да отпадне на съвет, а Никол на игра. И другите двама - Виолета и Гладиатор да продължат.

# 628
Не съм сигурна. че ще отиде гладиатор.

# 629
Никол ще отпадне по всяка вероятност на съвета на Изгубените. Нещо обаче спойлер снимките не се връзват с факта, че един от Гладиаторите ще отиде утре на Чистилището. Знаем, че и Виолета,Калоян,Крум,Цвети,Радо и Рълев са вероятно във вече обединеното племе на Гладиаторите, където също са Мудева и близначката Теодора. Радо в никакъв случай не би изпратил Мишо, така че и това отпада като опция. Ако се следва логиката, то последната битка на Изгубените трябва да е между Виолета и изпратеният от Радо, и един да отпадне. Ще има някаква врътка, която ми убягва засега. Възможно ли е като/ако се откаже някоя от Амазонките, просто да вкарат и Виолета и изпратеният от Радо директно в племената без битка?.

ПП. Каквото и да се случи тази и другата седмица, очаквам на 99.99% отпадналите преди Обединението да са Никол,Ива и Гатьо. Амазонките остават 4, като Старейшините избират 1ви Момчил.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 23:25 от adriano666

Общи условия

Активация на акаунт