Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 868
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 630
Може наказанието на Ива да е да ходи при Изгубените.

# 631

Бяха писали във фейсбук групата, че Ива напуска по собствено желание УТРЕ?, а Гатьо отпада в петък. А в понеделник пък било разпадането на амазонките.
Тук обаче съфорумка писа за другата седмица за отпадането на жена амазонка, та съм по-склонна да вярвам на нея.

# 632
Забравяте че новодошлите в чистилището имат имунитет тоест Виолета или никол ще хвърчи .. някой знае ли тази събота кой че участва в битка

# 633
Забравяте че новодошлите в чистилището имат имунитет тоест Виолета или никол ще хвърчи .. някой знае ли тази събота кой че участва в битка

Няма да има имунитет в чистилището. Димо го каза като свърши битката.

# 634
и аз мисля, че утре Ива + Гладиатор(Калоян на 99%) отиват в Чистилището и там ще отпаднат Ива и Никол, а Гатьо в петък. Така най-се връзва. Съответно Калата и Стрина ще се върнат от каманяка. Казвам Калата, защото промото би трябвало да е подвеждащо и изпратеният да НЕ е Цвети. А Крум абсурд да го пратят след като преди 1 ден беше на елиминационна и сам пое инициатива. Така оства само Калоян, не виждам кой друг....

# 635
Май спойлера от тик- ток ще се окаже верен. "При сини отиват Момчи и Оряшкова, а червени се обединяват с останалите от чистилище." Преведено може и да значи, че утре не една , а три амазонки ще отидат на чистилището . И може би вишневите екипи на Мудева и Теди  да са от там.  А Ива или да напусне доброволно или да отпадне на чистилището. Нареждам ги по въображение 😜, а то може и съвсем друго да е.
Мен ми направи и впечатление ,че казаха на Радо да изпрати някой не вярвам да го отменят иначе защо ще му го казват. Съвсем ме сбъркаха тая шашава продукция.
А за Крум от друг спойлер стана ясно, че са му преброени дните.Червените в топ 10 няма да са тези които досега се спрягаха. Нови трябва да се мислят. Без Рълев ,разбира се.😉

# 636
Радо си е праволинеен. Той няма да изпрати Калоян. Не се сещам да са имали с Крум някакви спречквания. Като нищо ще си изпрати Цвети. Много го издразни това, че тя вече е играела с другите, а тях ги е лъгала. И не мога друго да разбера. Всички казват, че Радо е изпратил първия път Цвети там. Не съм съгласен. Нейните нови приятелчета избраха Дани пред нея и тя стана жертвено агънце точно на Крум, Калоян и Даниел.  Дали сега като гледа, Цвети разбира какво се е случило ?

# 637
Май първоначалните спойлери ще се окажат верни-моето тълкуване е следното-Ива напуска по собствено желание, т.к. е знаела за телефона на Ситнилска и й е помагала да прикрие обажданията си о на въпроса на Ралица, защо не се е предложила за елиминацията-тя решава да си тръгне.
Телефонния номер, който цитира Ралица е на близък на Мудева, която се е обаждала от него и тя отива на камъните, а пък Радо праща Калоян.
С гласуване, Никол си тръгва от чистилището, защото според мен не издържа вече, а другите трима се завръщат в играта.

# 638
Радо може и да иска да прати Цвети, но този път ще послуша брат си и Рълев. Според мен точно Калоян ще изпратят, защото той се врътна с „мъжката” дума, а и е голяма паника и психически може да не издържи. Видя се и на пъзела в понеделник. А Цвети и Крум ще са им за елиминации.

# 639
  • Sofia
Напускат ни Ива, Николчето и Гатьо. Първата по собствено желание, ако не се лъжа ще е тази седмица. Без Гьтьо няма да е същото.

# 640

Право в целта!!!!!

# 641
Мислех, мислех. Може би като Радо прати някой от Гладиаторите при Изгубените и случайно има положителен вот на съвет и в сряда/четвъртък да се връща за втората елиминационна битка.
Така предполагам заради тази снимка.

# 642
На съвет в Изгубените може да оцелее само Мишо. На кого ще бъде по-лоялна Николче - на маминка Вили или на братко Мишо? Ако изобщо отиде някой гладиатор, че според Arapya тая чест ще се падне на Ива.

# 643
Защо Никол е толкова близка с Мишо? Лав стори ли се е оформила на Чистилището?

# 644
Чета,че Рълев е сигурен победител , тогава как да разбирам тази реплика на Ковид, или просто се избъзика с мен Smirk Не е минал и месеца още ...

Мисля, че  Ковид имаше предвид РР.
Репликата му беше по повод коментара ми за Рълев като победител,не съм споменавала Румен.
Така или иначе все ми е тая кой ще е , Рълев е много добър.  Миналия сезон бях съкрушена заради Жорката, ама го преживях 🙂 .  Като се сетя и той какъв хейт отнесе 🤕

за жалост иронията трудно се предава с писане Wink

Общи условия

Активация на акаунт