Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 856
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 570
Частта с телефона и Момчил е най-накрая.
Благодаря за разяснението, защото аз тотално пък се обърках от коментара на Ралица, че имало скрито в дюшеци и възглавници и нещо ми стана хаотично кой, къде.
Довечера е ясно, че РР заминава и мечтите стават реалност Grinning

# 571

Зеленушка не само стомашни, но и по-трудните за стабилизране - хормонални

Това не е предаване за всеки, като Фермата.
Тук се изисква много мотивация и да не ти пука много за самия себе си хаха
Аз не бих влязла, защото знам, че вероятно ще се разболея от недохранване. Отделно, се вижда че безопасността е на ниво - Димо казва: “Пазете се един друг!”. Какво лошо има в това да са вързани и добре обезопасени, а не да падат от  4-5 м в басейн 1 м.
Зрелищно е, интересно е ама вече ми става мъчно за хората. Пак ще спомена Мишо и Радев, които се измениха потресаващо много от глад. Какво ще стане ако има дават по една торба ориз и малко брашно(да, като във Сървайвър). Някой беше казал, че им давали за ядене колкото да не умрат, ами аз искам да го видя. Тегаво ми е да гледам живите-мъртви 😀

# 572
Изобщо не ми е зрелищно, гледам въпреки това, а не заради това. Кастингът ме привлече!
Пак е спам, но да си кажа - благодаря, че преразказвате подкаста с отпадналите участници. Харесвам ги, искам да ги гледам, но в Надкаста.

# 573
И аз ги искам в Надкаста, но продукцията е преценила защо да не си монетизира и тя за някой лев от горе, а и инфото да е конролирано, за да не я излагат... и в момента другите подкасти нямат право да ги канят или по-скоро те нямат право да им гостуват Sad

# 574
Току що видях стори в Инстаграм на Момчил, в което му е зададен въпросът:
"Кой ти беше най-трудният момент в Игрите?"
Отговор : "Тепърва предстои, за съжаление"

# 575
  • BG-DE
Ау, много кофти, май наистина ще му скроят шапката, жалко той ми е любимец 🥴

# 576
Извадих най-релевантните според мен въпроси, зададени на Момчил:

1. Кой е бил най-трудният ти момент в Игрите до момента?
- Когато брат ми беше елиминиран.

2. Как виждаш участието ти сега след като всичко е приключило?
- Определено съм странен тип.

3. Защо в играта никой не те харесва?
- Защото съм много добър социален играч.

4. Какво следва за напред в Игрите?
- Яко изненади и обрати, все едно гледаш филм на Скорсезе.

5. Кои са най-силните участници (мъж и жена)?
- Цецо и Денислава.

6. В кой отбор се чувстваш по-добре?
- Старейшините.

# 577
Очаквам отпадането на Момчил с нетърпение, двамата с брат му са ми много неприятни. Дано все пак не отпадне заради тежка контузия.

# 578
Ако тълкуваме онази снимка със столчетата правилно, мисля че доста ще си почакаме 😂.

# 579
Ковид ни написа, че нямало да е контузен, но предвид че го гласят в топ 3 по спойлери няма да е скоро. Аз съм с love/hate relationship отношение - хем го харесвам, хем на моменти ме дразни,но е много добре подготвен. И брат му харесвах, но РР не ме кефеше още от началото. Но всеки си има различни виждания, аз и Дени и майка и не ги хейтя, даже ме кефят, че са силни и нахъсани. Не ми пречи и че Стрина Вила ги хлеби яко всички под ножа, но аз си имам други дразнители. Рълев от никакво впечатление започва да ми става все по-симпатичен - хем е супер подготвен, хем личи как си ползва мозъка. Само изцепката с храната беше малко фейл, но не чак толкова голям за мен.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 18:09 от karmilla

# 580

За съжаление,явно спойлера за контузията ще се окаже верен

# 581
Чета,че Рълев е сигурен победител , тогава как да разбирам тази реплика на Ковид, или просто се избъзика с мен Smirk Не е минал и месеца още ...

# 582
Нищо не се чете.

# 583
Чета,че Рълев е сигурен победител , тогава как да разбирам тази реплика на Ковид, или просто се избъзика с мен Smirk Не е минал и месеца още ...

Може би ще видим Рълев и в друга светлина до финала. Ще е интересно, ако е така.

# 584
към страницата :
https://www.bg-mamma.com/?topic=1587083.1110
АЗ: Аз обаче след днешната седмица все повече вярвам на спойлера за Рълев като победител , страхотно представяне тази седмица, има всички данни
КОВИД: Цитат на: Clouded в чт, 28 сеп 2023, 23:18
Моника се пребива на люлката на смъртта?

Твоите спойлери са ми най-любими, защото съдържат правилното количество информация и кодираност. Чувствам се като в ескейп рум Laughing

Еее доживях един да разбере и оцени идеята ми да съм активен тук Grinning Grinning Grinning

п.с. araselia не бързай, нищо не се знае, наблюдавай го още месец за да си сигурна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт