Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 869
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 585
Ама то още месец и ще свърши ИВ.😁 Няма да отпада значи.😉😁

# 586
Ама то още месец и ще свърши ИВ.😁 Няма да отпада значи.😉😁
Месец от тогава - 28септември Simple Smile

# 587
  • София
Чета,че Рълев е сигурен победител , тогава как да разбирам тази реплика на Ковид, или просто се избъзика с мен Smirk Не е минал и месеца още ...

Мисля, че  Ковид имаше предвид РР.

# 588
  • Sofia
Да докладвам и аз:
"Най-добрият" от добрите ни напуска, ура, ура ура!  
Има участник, който ще напусне съвсем скоро по собствено желание - жена е. Simple Smile
За съжаление светлият лъч на сезона и най-забавен участник няма да изкара дълго. И... потвърждение за Рълев.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 20:45 от Crystal_Noir

# 589
Чета,че Рълев е сигурен победител , тогава как да разбирам тази реплика на Ковид, или просто се избъзика с мен Smirk Не е минал и месеца още ...

Мисля, че  Ковид имаше предвид РР.
Репликата му беше по повод коментара ми за Рълев като победител,не съм споменавала Румен.
Така или иначе все ми е тая кой ще е , Рълев е много добър.  Миналия сезон бях съкрушена заради Жорката, ама го преживях 🙂 .  Като се сетя и той какъв хейт отнесе 🤕

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 19:26 от araselia

# 590
Ковид не е назовавал победителя по име. Само прави намеци.

# 591

Мисля, че  Ковид имаше предвид РР.
Мисля, че се има в предвид точно Рълев. В началото никой не му се кефеше, а сега лека полека почва да събира позитиви и явно ще продължава.

# 592

разбирам, че не иска да потвърди
и това е за втори път, в който го прави
Ковид има една реплика, когато беше атакуван директно и той написа - Не искам!
за мен това беше отговор, защото Ковид никога не е категоричен Simple Smile))
Ах, Ковид, Ковид….

# 593
  • Варна
Все ми е тая кой ще спечели, карам го стъпка по стъпка. Днес правилната е Радев да отпадне и като ви чета, някак се усмихнах предварително. Само да сте посмели да ме разочаровате! Laughing

# 594
И кое ще препъне Румен в последните секунди?

# 595
Продукцията

# 596
Надявам се Мастагаргов да е в топ 3. Просто е страхотен.

# 597
Все ми е тая кой ще спечели, карам го стъпка по стъпка. Днес правилната е Радев да отпадне и като ви чета, някак се усмихнах предварително. Само да сте посмели да ме разочаровате! Laughing
На път е Simple Smile))(
Не мога да ви опиша с какво удоволствие ще се “лиша” от този образ в играта, ау!!

# 598
  • Варна
Дотук добре - сега да чуя от Замаяните кой печели. Че там ми е много трудно да избера -  всичките са ми дразнители.

# 599
Дано Радо да успее  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт