Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 846
  • 1 431
  •   2
Отговори
# 690
Продукцията явно е очаквала Цвети да бъде пратена, но след изпращането на Крум се наложи да раздухат още телефон гейт та да го върнат и да върви сценария.

# 691
Идвам със спойлер от общ приятел на Гатьо, който му е казал, че е на полуфинал. Стигнал бил до там. Знам, че в темата се върти спойлера, че Гатьо си тръгва в петък, но споделям какво разбрах от наш общ приятел.

# 692
  • BG-DE
Ей, дано да е верен, то Гатьо ако излезе изобщо няма смисъл да гледам повече 😂

# 693
Така разправя Гатьо, аз също започнах да го харесвам откакто е в Амазонките. Днес ми направи добро впечатление с отношението си към Мудева. Забелязах и в резиденцията към Мудева и РР се държа супер. Като цяло той им прави цялото шоу. Ако има някой, който трябва да бутат това е Гатьо, за да е интересно шоуто.

# 694
Мега много прекалиха продуцентчетата. Невротика Крум го върнаха ей така. Ще приключат с рейтинга като сървайвърите.

# 695
  • Варна
А, сега и дайте да дадем шанс на Ива

# 696
Идвам със спойлер от общ приятел на Гатьо, който му е казал, че е на полуфинал. Стигнал бил до там. Знам, че в темата се върти спойлера, че Гатьо си тръгва в петък, но споделям какво разбрах от наш общ приятел.

Отпада в петък на пъзел. Ще видите.

# 697
А, сега и дайте да дадем шанс на Ива
Дали ?! … неее … Виолета чака да гътне Николчето и после да я прегърне и утеши Simple Smile

# 698

Отпада в петък на пъзел. Ще видите.
Именно, Пеньо е имал предвид полуфинала на амазонките като племе- това е разбрал човека…

# 699
Гатьо вероятно разказва много неща цветущо и в същото време нищо Simple Smile

# 700
Гатьо е много забавен, но не е надежден източник на информация. Вижте, че 90% от синхроните му са базик и празни приказки 😅😅😅 100% нарочно разказва насам-натам глупости.

# 701
Казвам какво говорят Гатьо и Радосвета. За Гатьо ще се види в петък, а за Радосвета няма да стане ясно дали е взела пари или не.

# 702
ИВ
Още в началото имаше спойлер, че Гатьо отпада малко преди сливането.
Очаквам да си тръгне в петък, освен ако братът му близнак не е завел семейството му на море през юли 🤪 (не търсете снимките, защото вече ги няма).

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 23:12 от Bilyana14.

# 703
Гатьо ако отпада наистина в петък, значи Амазонките ще го номинират днес на съвета, сигурно по негово желание Joy, а и на човека не му се играе вече...

# 704
Кога ще е битката между Виолета и Никол? И в кое ли племе ще влезне победителката.

Общи условия

Активация на акаунт