Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 784
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 780
Синьото племе пак ще оцелее, но драмите са големи там. Какво е това тръшкане, че са шеста седмица на съвет. Силни са, правят си сметката, кой не е ходил на битка отива и бие.
От снимки знаем, че всички сини са в племето след обединението, но сега два епизода ще гледаме викане и плюене по опонента.

# 781
Има ли някакъв вариант според вас днес Данислава да е номинирана и да отпада ?
Според мен е абсурдно, но се носят слухове, че е видяна отдалече днес около Нова . Най-вероятно някой се е припознал Simple Smile

# 782
То не е забранено хората да се шляят около Нова и без да са отпаднали от ИВ. Simple Smile
По-интересно ми е какво и как ще се къдри занапред, че много индианец жертва паднА. Резерви ли ще се вкарват? Още е средата на сезона.

# 783
Има ли някакъв вариант според вас днес Данислава да е номинирана и да отпада ?
Според мен е абсурдно, но се носят слухове, че е видяна отдалече днес около Нова . Най-вероятно някой се е припознал Simple Smile
Според мен Денислава няма да е номинирана днес.

# 784
Не отпада днес.

# 785
Мен ме дразни това постоянно обвинение към Денислава. Честно казано от жените, тя се справя най-добре. Амазонките бяха кръгла нула и ако не бях им пратили мъже от продукцията, още щяха да са на реката, изядени от комарите. Така че те наистина са супер неблагодарни и много им порасна работата изведнъж, напълно незаслужено.

РР и Мудева са тоталното дъно. В началото ми бяха симпатични по отделно, но в момента, в който се събраха, решиха че са пауър капъл и много си повярваха. Каква саможертва е направил РР. Та той още с влизането обяви, че Момчил не трябва да бъде повече капитан, че той ще поеме тази роля защото знае отлично кое как се прави, ама му излязоха сметките. Момчил им оправяше няколко пъти бакиите, откъде накъде пак той ще ходи на битка при положение, че РР се натиска толкова много.

# 786
Денислава за мен е най-добрата от жените - физически, както и социално. До момента се държи винаги добре, но също не си премълчава. Не е зла и гадна като майка си и се справя чудесно в игрите, включително и на пъзелите. Тя трябваше да бъде от племето на Амазонките. Значително по-слаби от нея бяха в женското племе и замисълът се провали.

Милен няма шанс да загуби в кастинг битката.

# 787
  • BG-DE
Милен нищо чудно да е бил видян в Нова, защото беше гост в "На кафе" заедно с Фифо и Михаела точно преди да започнат кастинг битките и ги презентираха един вид 🙂

# 788
Милен ще спечели утре на кастинг битката, а Мишо явно ще премине при Старейшините при други обстоятелства.

Близначката Теодора може и да е изключително неприятен човек, но поради неясни причини ние не видяхме нищо от нея. Има 20 изречения от началото на сезона общо на синхрони и в разговори с другите.

# 789
Ако е вярно че Гатьо си тръгва днес, означава че старейшините са номинирали двама мъже. Жена не може да държи по дълго висящата кофа  от някой мъж. Затова си мисля, сините ще изпратят Дунев и Мастагарков.

# 790
От лайфа на Надкаст
Денислава се кефи, че е наредила пъзелите, защото е не ги е учила, само са ѝ показвани принципите, после не ѝ се е занимавало.
Никол има проблем с щитовидната жлеза и затова е по-пухкава и не отслабва толкова видимо.

# 791
Ако е вярно че Гатьо си тръгва днес, означава че старейшините са номинирали двама мъже. Жена не може да държи по дълго висящата кофа  от някой мъж. Затова си мисля, сините ще изпратят Дунев и Мастагарков.

След кофите ще има втора елиминационна игра. Явно Гатьо ще отпадне тогава. На трасе, а и ако има пъзел Виктория може да го бие.

# 792
Всички коментари за не отслабването на Никол са ужасни според мен.
Колко до днешната битка май вече е ясно, че отпада Гатьо, а отиването на Виолета при червените според мен е свързано с кастинг битката- сините не са заложили правилно и наказанието е една от двете-която и да е тя- да не се връща при тая, а в друго племе.
Така Виолета отива при гладиаторите.
Чудя се дали днес Момчил няма да бъде обявен от Мастагарков в някаква шашма, нали и той е е един от обвиняващите- нещо за начина, по който ще държи, отново нещо на ръба на правилата?

# 793
Ех тая щитовидна, поне се убедих че и с пълен глад няма как да я излъжеш да отслабнеш. От друга страна, гладуването е много вредно за щитовидната и е престъпление да я държат гладна два месеца. Както и Гатьо надут, и други гладни и пребити. Жалка история.
А Дунев чак претенции коя мома да му сервира, докато дъщеря му гладува. Ама и мъж...

# 794
Не са я държали гладна, дават им храна там.
Със сигурност. То лечебно гладуване с чай и плодове се прави под лекарско наблюдение и със сигурност не 2 месеца... камо ли да стоят на слънце и вятър денонощно само на гола вода...
Ама пък се чудя, с цялото това продуктово позициониране, как досега не се отрази доставчикът им на вода. Чудодейна ще да е, за да може да ги държи в топ форма нон стоп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт