Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 730
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 855
Раче, няма да кажат със сигурност. Но категорично те ядат, могат да крият колкото си искат, но “простата математика” не излиза. Ако не ядат и после се натъпчат ще са в болницата до един.
При 5 дни гладуване, захранването е повече от 5 дни, а те на ден едно от Резиденцията вече си ядат като захранени. По-скоро правят фастинг и им дават да ядат по един път на ден. Един мъж, който яде по 3-4000 калории естествено, че ще отслабне като мине на 1000 калории. Но има разлика да не ядеш нищо и да ядеш по веднъж на ден.
Много е възможно и да носят по нещо скрито в раниците (отвън) и да ядат тайно … а продукцията не ги изобличава ако не й оттърва Simple Smile

# 856
Раче, няма да кажат със сигурност. Но категорично те ядат, могат да крият колкото си искат, но “простата математика” не излиза. Ако не ядат и после се натъпчат ще са в болницата до един.
При 5 дни гладуване, захранването е повече от 5 дни, а те на ден едно от Резиденцията вече си ядат като захранени.
Зависи от стомаха и общото състояние на организма. Това са здрави млади хора, нищо няма да им стане.
Иначе си права захранването е дълъг процес. Правила съм няколко пъти здравословно гладуване и съм се захранвала постепенно. Но веднъж по средата на едно гладуване бях на РД и си хапнах, нищо не ми стана, просто ми беше тежко все едно съм си хапнала повече от доволно, а бях изяла само един стек със салата и парче торта.
Но съм съгласна захранването е важно, аз го правя колкото дни съм гладувала толкова захранвам, като постепенно увеличавам количество и вкарвам нови храни.
Храненето в ИВ е под всяка критика.
Само боклуци бъкани с Е-та на спонсорите, протеинови вафли, замразени банички... Не видях зеленчуци, с които една салата да си направят, освен малко плодове никаква истинска храна не има дават. За три месеца и то хора, които видимо спазват строг хранителен режим това си е грехота.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 13:06 от sineva 1

# 857
Човешкият организъм не е чак толкова слаб, колкото го изкарвате. Но няма как да не се съглася, че всичко, което им причиняват е издевателство.

И се съгласявам с коментара малко по-назад, че на синхроните много си личи кой е спечелил дадената битка. Не се научиха да ги правят по-добре и това е.

# 858
  • София
Според мен им дават минимално количество храна. Когато човек е гладен по-трудно се контролира и изкарва лошото от себе си. Те това търсят, та съм сигурна, че може да не е пълен глад, но си е глад. То се вижда как свалят килограми. Забелязах, че Радо като отиде в резиденцията взима плод, не се нахвърля на саламите. Когато дойде Мудев, Момчил предложи първо да му дадат малко хляб, за да не му стане лошо. Може да не са само на 1 банан, но оскъдната порция храна си ги държи гладни.
За качеството на храната изобщо в резиденцията  не искам да коментирам.

# 859
Аз напълно допускам, че ги държат гладни. Точно както е описал Diavolo по един банан  преди битка и ако са повече от 5 дни на реката- с по някоя консерва. Самият факт, че им дадоха за награда една малка пица на 8 човека , си е красноречив. То това е направо изтезание- само да те раздразни и да ти се отвори апетитът. Вчера Мастагарков съвсем межди другото каза , че е с температура и повръщане , а те даже и на битка го изпратиха. Кой знае какви стомашни  проблеми си докарват , но остава извън кадър.

# 860
Не помня досега да е имало човек, който е болен в игрите и затова да не е играл.

# 861
Тя и Вили, беше със стомашен вирус - нагъваше хляб и пиеше чай , като Мастагара с вируса. Дени като седна на масата и я пита "Как си, как ти е корема?"

# 862
Не помня досега да е имало човек, който е болен в игрите и затова да не е играл.
Жени на Капитанска срещу Алекса, когато отде Мирела.

# 863
Лично аз не бих имала против официално да им дават по нещо за ядене,  не скришом по някоя консерва. Кого заблуждават, че хора на пълен десетдневен глад участват в двучасови битки на 40 градуса. Това е обидно, ако имаш 5 грама мозък дори.

# 864
Жени на Капитанска срещу Алекса, когато отде Мирела.
Тази ѝ болест беше предвидима...

# 865
И се съгласявам с коментара малко по-назад, че на синхроните много си личи кой е спечелил дадената битка. Не се научиха да ги правят по-добре и това е.
Въобще не трябва да дават никакви синхрони по време на битка! Да ги пуснат след битката като коментар и то ако има нещо интересно да се каже.

# 866
  • Sofia
Аз също нямам против да има ясни правила, както за храната, така и за игрите, номинациите, елиминациите, предимствата, цената на грошовете и т.н. Ама няма, няма и да стане, защото няма да им е удобно да си нагласяват победителите.

# 867
Аз мисля, че и баня ползват... дамите в цикъл, цял месец на реката щяха да са ги налазили вече и лешоядите от бургаското зуу 🙄😊

# 868
Аз мисля, че и баня ползват... дамите в цикъл, цял месец на реката щяха да са ги налазили вече и лешоядите от бургаското зуу 🙄😊
Мен ми прави впечатление, че косите им са доста чисти и русите жени почти нямат израснали корени. Аз съм руса и на 3 седмици трябва да слагам боя.

# 869
  • София
И аз мисля, че имат тоалетна и възможност за някаква лична хигиена на реката. Иначе си представям каква смрад ще е на тая река.

Общи условия

Активация на акаунт