Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 764
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 915
Тази снимка е пусната в другата група. Като я гледам, ме навяват мисли, че Радо и Рълев ще дръпнат Теди и Мудева, а може би и Виолета. Ще имат мнозинство и може би още доста ще погледаме Мудева.

# 916
А някой беше писал, че Крум е на финал. Ако има само 1 червен стол, значи ли, че този индивид няма да е на финал? 😀🙈 Объркана съм.

# 917
  • Варна
Пепел ти на езика kiwis

# 918
  • София
А някой беше писал, че Крум е на финал. Ако има само 1 червен стол, значи ли, че този индивид няма да е на финал? 😀🙈 Объркана съм.
Няма да е в последните 5.

# 919
  • София
Според мен в понеделник няма да влезе Виолета. Едните (гладиаторите) ще останат седем, понеже избират втори, а другите осем и във вторник или там когато е битката на чистилището, Виолета ще бие и ще отиде при червените.

# 920
Нямам търпение на Гладиаторите да им натътрузят жените плюс Виолета.Тя вече ще се ориентира кой коли и беси и как ще бъдат новите бушони за племето ,ще се обединят може би с Рълев и Радо .Вили е пъзелистка "уж" и трябва да премахнат Калата ,щото той става ненужен Joy

# 921
Нямам търпение на Гладиаторите да им натътрузят жените плюс Виолета.Тя вече ще се ориентира кой коли и беси и как ще бъдат новите бушони за племето ,ще се обединят може би с Рълев и Радо .Вили е пъзелистка "уж" и трябва да премахнат Калата ,щото той става ненужен Joy

Ще търсят Мишо със свещ, ама няма. 😄

# 922
  • София
Пада им се на гладиаторите, защото не мислят. Можеха да изпратят Цвети, най-слабото вздно, вместо да пратят някой да ги подсили харпиите.... Сега жените, ще играят заедно с Иван и Радо и Крум и Калата са чао.

# 923
Рълев и братята просто  нямаше какво да направят.

# 924
Вече бе писано, че снажният момък от пиратското  видео при сини е Мишо. Не е Гешев.

Виолета няма как да е избирана в понеделник. Тя ще влезе след двете племена, както в с3 Елизабет. Но ме съмнява да и дадат избор къде да отиде. Знаем е че е при гладиатори, все пак главната тема на сезона е не игри , а скандали.

А разделението вече го знаем. Момчи, Мишо и Оряшкова при сини. Мудева и близначката червени.

Първа отпаднала от червени е Мудева. Може би после е Крум, а седмица след него Оряшкова. Предполагам ,че е така защото иначе Крум няма как да е номиниран ако първо отстранят близначката. А знаем че стрина Вили е в топ 10. Най- сетне ще и се е сбъднала мечтата за женска коалиция. Все пак с Цвети се знаят от чистилище. После по пътя нейде и близначката ще изчезне.

При сини всите нови са предвидени за бушони . Първо Оряшкова После Мишо и Момчи. Знаем, че Момчи вечно ще се спасява 25 победи има да трупа в актива си. И може би Пенелова ще е последно изгорялата преди десятката.

# 925
Ясно... както винаги, новите са бушони. Явно ще си къткаме и Дунев до безкрая.

# 926
Крум има снимки в профила си на 09.08, може би отпада след Мудева. Ще му скроят шапката скоро, но си го заслужава.

# 927
Да ,Крум отпада  преди десятката вече имаше такъв спойлер,играл е с грешните хора.Седмица след него Оряшкова, пак същият спойлер. Както и потвърждение за победителя.

# 928
  • До морето
А Дунев КОГА?

# 929
Да това е въпросът!
Все ищкува и нищо не се знае за него.

Общи условия

Активация на акаунт