Стани богат - тема 16

• 16 821
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Е, то и човекът официално е произлязъл от маймуната, ама хвани един макак и да видим как чрез селекция ще го направиш човек. Simple Smile

Първо, човекът не е произлязъл от маймуната, а и човекът, и маймуната са произлезли от общ прародител примат.
Второ, разделянето е станало преди милиони години, а кучето е одомашнено преди 40 000.
И трето, именно заради това куче и вълк могат да се чифтосват, докато макак и човек не могат. Даже и човек и шимпанзе не могат. И затова там селекция не работи Wink

# 391
  • София
Цепя косъма е!!!

# 392
Много грозно бутане от Билалов.

# 393
Много грозно бутане от Билалов.

За малките суми това влиза в сценария.

# 394
Чак да не разбираш защо отговорът е верен и да спориш с водещия?! Трябваше да я остави да отпадне!

# 395
  • София
Тя иначе щеше да си изгори, горката (без Билалов)
Повтарям за днес: нещо са захитряли във въпросите от ниското ниво

Само наутилосите се крият в черупки като рака отшелник. Другите си плуват. Да не би наут. да имат най-малко - че да се поберат? Не го знам

# 396
Абе, майтапим се, ама на този въпрос, културно бих ползвал жокер, понеже не го знам директно, а и трудно бих разсъждавал.

# 397
Октопод трябва да е. Яла съм калмари и имат повече. А и по-малко от 8 не върви някак, няма да са функционални.

# 398
Голям зор, да запази доста посредствен участник.

# 399
И аз не знам кое е с най-малко пипала, не ям неща с пипала (яла съм калмарени кръгчета, но тях не ги броя); виждала съм наутилус на картинка. Освен това, знам, че подводницата на капитан Немо се казва така (искам да кажа, че не чувам за първи път думата).

# 400
  • София
Ако помня правилно - най-малко 8 (т.е. няма с 2 или 3), обаче и аз не знам кое е. Без жокер - за октопод или наутилосите съм.
Не е високо нивото - октопод ще да е!

# 401
Наутилус го знам само като подводницата на капитан Немо.Срам!

# 402
  • София
Но пък става хубава шега: само подводницата на Немо (Наутилос) няма пипала.
Хайде, хора, по-ведро - има и по-незнаещи от нас тук. Гледаме ги.

(Леле, а наутиросите в черупките имали по стотина пипалца...)

# 403
Е, виждала съм го охлювът, но не знаех, че има над 90 пипала Simple Smile
Обаче ако бях аз, щях да ползвам жокер.

# 404
  • София

На това е кръстена подводницата на кап. Немо.

Общи условия

Активация на акаунт