Отговори
# 585

Уур сподели клапата ще е в екипа за което се радвам или просто поздравява оператора ,защото се познават и са работили заедно.
Операторът Толга Кутлуай току що последва Сумие. Oператора ни в Гадар е много як и работи предимно с Ай Япъм. Оператор е на Ел Турко с Джан Яман.

НФ пусна видео с декемврийските премиери и Джентълмен не е сред тях . Може и да ни изненадат.
Не мисля, че само един турски сериал ще пуснат.Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 18:07 от femmi2

# 586
Феновете са нетърпеливи и в очакване на "Джентълмен". Интересни видеа са спретнали.
Нищо не зная за партньорката на Чачо в „Gaddar“, но съм убедена че с Ебру ще направят взривяващо партньорство.
Цитат
𝓚 •
@kralicesummer
вече искам да бъда в моята епоха на centilmen, но netflix не ми позволява #EbruŞahin #ÇağatayUlusoy😭

# 587

#Medcezir (2013-2015)
#Delibal (2015)
#İçerde (2016-2017)
#Yeşilçam (2021)
#Birdie (2021)
#Terzi (2023)
#Kübra (post-prod)
#Centilmen (post-prod)
#Gaddar (in prod)

Чаатай във всеки от образите, които е изиграл до този момент. В очакване сме на новия герой...

Не знам дали умишлено са пропуснали Емир, но веднага попълвам тази липса не с една, а няколко снимки 😃

Споровете в темата няма да ги коментирам, само ще добавя една снимка, която казва всичко...

Като българското "семейство" на Чаатай е нормално да има търкания и сблъсъци между членовете му, но любовта към него има силата да прощава и забравя лошото и да насочи вниманието към хубавото. Така че, всички можем да черпим от тази любов и да преодоляваме различията. Желание се иска, нищо повече 🥰

И накрая да взема да ви почерпя с нещо, защото днес съпругът ми е рожденик и за по-весело имаме 25 годишнина от сватбата 😃😃😃

Хайде, останете си със здраве, усмивки и любов в сърцата и дните ви ❤️❤️❤️

# 588
Денииии 💐Благодаря ти за този искрен и хубав пост и за Емко:heart_eyes:
Така е нормално е да има търкания с желание и любов всичко може да се преодолее.

Много лични празници и благодаря че споделяш това с нас. Наздраве🥂🥂 и все така да се обичате и подкрепяте.

# 589

ДЕНИ*
честита годишнина и РД на половинката,
това е семейство.. благодаря за почерпката,
ние тук сме " на семейни начала"*
за малко и кой от къде е,
шампанско и сълзи без ангажименти..
Joy Joy

# 590

Дени, честит празник и Честита годишнина!

С пожелание за здраве, щастие и любов!
И да остареете на една възглавница!
(много ми харесва това пожелание на комшиите)

Като българското "семейство" на Чаатай е нормално да има търкания и сблъсъци между членовете му, но любовта към него има силата да прощава и забравя лошото и да насочи вниманието към хубавото. Така че, всички можем да черпим от тази любов и да преодоляваме различията. Желание се иска, нищо повече 🥰

Дени, Благодаря за почерпката!

# 591
Здравейте! Flowers Maple LeafFlowers Fallen LeafCoffeeCoffeeCustard

Хазалка е гостувала в тв предаване и е благодарила на Чаатай ,когато е била сама вкъщи и избухнал пожар. Али е бил извън града по работа. 
Не знам защо го е разказала това беше отдавна, когато бяха съседи в Зекаракьой. Вероятно водещият я е попитал или сама е пожелала да разкаже ,защото са си близки приятели.
 Уфф ,защо не я питат за съвместен проект имат ли такава идея, Нетфликс ще ги събере ли отново?
Винаги е говорила открито и няма да излъже. Само да им хареса сценария и съберат екип.  Мисля че и двамата няма да откажат.
След като събраха отново КивБер след ЗП се случват чудеса. Платформата много се постара и за двете гали вечери и реклама. Искам и за нашия филм да е така когато и да го пуснат.

" Когато бях бременна в 9 - ти месец с Фико бях сама вкъщи избухна пожар. Много се изплаших и разплаках и изтичах при Чаатай.
Първоначално се паникьоса помисли, че раждам. Когато дойде на себе си ми помогна. Ако не беше той щеше да е страшно. Много благодаря на Чаатай затова"  

След това е останала при него докато се оправи.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 14:07 от femmi2

# 592

Joy ФЕМИ* има нещо съмнително в пожара
..ако беше интервюто тук, отдавна да са писали
 че нарочно го е направила
за да я спасявя..една се дави,друга се пали.
а той се уплашил че ражда..
сладурковци
Joy Heart Eyes

# 593
Софи Joy аз се фъргам у Босфора и да ме спасява хич няма да ме е страх JoyStuck Out Tongue Winking Eye като в рекламата на Колинс Джинс. Всички са фърлиха красавица да им прави изкуствено дишане. Ще го уморят Joy

Пресата писа затова още преди време.
Ако беше някоя друга може да извърти тоя номер не и Хазал.
Тя друг освен Али не вижда много е влюбена. Ината й е пословичен.
Така искам да покаже снимки от архива с нея и Чаго и децата. Убедена съм че имат такива но ги пазят за себе си. Някой са толкова обсебени мозъци и са й писали глупости че децата са от Чаатай. Вярват в това. Бързо пали и не мълчи на такива.

Сладурковци, миличките ми те💞
Какво ли щеше да направи, ако наистина раждаше искам да му видя лицето. Ще се обади за линейка и ще и държи ръката или ще припадне:joy:
Алито дали ще изревнува😁
Те си пият пиенето двамата и се разбират.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 16:02 от femmi2

# 594
Здравейте, дами!

Аз докато сколасам да донеса статията и вие сте ме изпреварили. Но това не ми пречи да я пусна отново.
     Не бях чела нищо за пожара и се впечатлих. Не си представях, че може да има такова истинско приятелство между партньори, на които приписваха любовна интрига по времето на "Огледален свят".
     Не зная какви са били отношенията им тогава, по-важното е, че направиха страхотно партньорство и спечелиха милиони фенове, а приятелството им се е съхранило и до днес.

Признание от Хазал Кая: Ако не беше Чаатай Улусой онзи ден...

Хазал Кая разказа за диалога, който е водила с Чаатай Улусой по време на пожара в дома й в предаването „Съпричастност“, където гостува.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 23-11-2023 09:45
Години по-късно Хазал Кая споделя непознат спомен за Чаатай Улусой, с когото споделят главната роля в телевизионния сериал 'Adını Feriha Koydum'  и по-късно стават близки приятели. Красивата актриса разказа за страховитите моменти, които е преживяла при пожара, който избухва в къщата й през 2019 г., когато е бременна в деветия месец със сина си Фикрет Али.
За пожара, който преживя в последните дни от бременността си със сина си Фикрет Али, Хазал Кая каза: „Докато бях бременна с Фикрет, имаше пожар в къщата ни, беше тежък. Слава Богу, стълбите бяха препълнени. Мазето беше напълно изгоряло. Ако стълбите бяха дървени, а не каменни, цялата къща щеше да е унищожена. Изведох животните и отворих прозореца, за да могат котките да се качат на покрива, защото цялата къща беше покрита със сажди .. Бременна бях в деветия месец, сама вкъщи и изтичах при Чаатай Улусой , живеехме в един и  същи комплекс. Чаатай отвори вратата, аз плача, казвам: „Къщата гори". Али също е извън града, в Eskişehir. Чаатай ме гледа уплашено, мислейки, че раждам. Казах, „Чагатай, къщата гори", той в първия момент не можеше да разбере.
Слава Богу, ако Чаатай не беше там онзи ден, щеше да е ужасна вечер", допълни тя.

Софи Joy аз се фъргам у Босфора и да ме спасява хич няма да ме е страх JoyStuck Out Tongue Winking Eye като в рекламата на Колинс Джинс. Всички са фърлиха красавица да им прави изкуствено дишане. Ще го уморят Joy
    Феми, моля те не се хвърляй сега, ще се простудиш, пък и красавеца ще хване някоя ангина, та ще удължим чакането на "Gaddar".

# 595

Ухаааа , готов е за Левент и Гадар  и още по жесток убийствен  поглед може Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново Хазалчето и Фико на шопинг:smiles:

Невероятна прелест Green Heart

Дали са изживяли любов , страст в миналото  те си знаят и остава лично. Няма как да не си задаваш този въпрос след като виждаш колко са истински. Предпочитам да вярвам че са изживяли това отколкото да са го потискали особено тя ,защото мисля че тя е стопирала нещата да не се задълбочат. Двамата имат еднакви вкусове за половинки. Но това не им пречи да са се харесали и привличали.
Това на 20 години да взривиш света буквално и до днес да ги Обичат и искат и имат общи фенове да не спират с творчеството е рекорд и е толкова хубаво и впечатляващо:sob:
Виждам как се променя Чачовото лице, когато гледа и говори за Хазал. Грее и бузките му руменеят , жестовете на тялото го издават. Думите на Хазал ,че Чаатай много я ревнува дали се е майтапила или е било така ?
Ейваллах , чест им прави че имат специално приятелство и до днес . Малко такива има в шоубизнеса.
Тя е можела да иде и при друг  съсед , но се е сетила за Чаатай , защото знае че може да разчита на него и са близки . Добре че е бил там в онзи ден да помогне . Миличката и за животинките е мислила как да спаси. Сам ли е гасил пожара , какво го е предизвикало ?
Да  не забравяме, че той беше от специалните гости на сватбата й с Али, както и други колеги с които има приятелство .

Ето ги усмихнати и щастливи на галата на Протектор .Revolving Hearts Тогава Хазал лично публикува снимки в ИГ с надпис Най добрият Отбор и Чачи после лайкна снимките с колегите . Тогава бяха в обща агенция и мениджър. Още ме е яд че се махна! Енгин бей се грижеше за нея като Кралица и така я наричаше. Мисля че на са в лоши отношения просто тя е инат и може някой да и е повлиял.

Благодаря за гифчетата и статията . Flowers Hibiscus

Феновете са щастливи и искат още разкази и спомени да разкаже.

Мосрка готина асоциация. Феновете са талантливи и креативни, като любимеца си .  Hands Clap

Като се фърля и  простудя  после ще изпием от елексира и сме свежарки и излекувани готови ето за такива Огнени  страстиииии☺️🍷🍷🍷🔥🔥🔥🤎🤎🤍 🤍😻

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 16:53 от femmi2

# 596
Здравейте, дами!

Нямам представа от кой сериал е видеото и снимката, но много ми харесаха и реших да ги постна.
     Феми, аз ще споделя напитката с вас, а за страстите... ще си помисля. Благодаря ти!

# 597
Сериала е Протектор - Защитника
В ролята на Хакан Демир фантастиката За Нетфликс

Още гифчета , които пазя в архива Heart Eyes
Кактусчето Heart Eyes

уникален поглед Joy

като Емкоо

Теа е направила сръбски кавър на разбиващия гръцки ХИТ . Определено ми хареса повече от нашия на Азо и Галена . Гръцкият е ненадминат засега и певеца е с  готин глас.
Да се разкършиииим и лудеем  и само сръбска ракия трябва Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знаех че толкова се интересува и вярва в астрологията. Винаги е искрена  , няма фалш и това много ми харесва и с това си приличаме двете и бързо палим.

Хазал Кая, която беше гост на Ахмет Мумтаз Тайлан в Empati, каза: „Ние оценяваме връзката си с Али всяка година. Не мога да се справя с Fikret Ali & Leyla Süreyya. Али е много добър баща. Тъй като съм единствено дете, къща с 2 деца изглежда забавна. Предпочитам да осиновя, отколкото да родя трето дете. Връзката ни с Али има лечебен аспект един към друг. „Намерих подслон в къщата на Чаатай Улусой“, каза тя.

Ahmet Mümtaz Taylan беше домакин на актрисата Hazal Kaya в Empati, което беше излъчено по NTV и продуцирано от BBO Yapım. Хазал Кая проведе забележителни разговори за семейството и живота си, като същевременно установи съпричастност към истински истории, случили се на екраните на НТВ.

„Не правя и крачка, без да попитам моя астролог.“

В отговор на въпроса на Ахмет Мюмтаз Тайлан „Имате ли мании?“, Хазал Кая каза: „Мия се с оцет, избърсвам къщата с оцет. Горя градински чай. Не подписвам и не правя стъпка, без да попитам моя астролог .. Изгарям черен кимион. Раждането на Фико съвпадна с ретроградния Меркурий, това не е истинско. Той ми дава научни обяснения..."
Попитана от Ахмет Мумтаз Тайлан за живота си у дома, Хазал Кая каза: „Не мога да се справя. Трудно ми е. Бях много уверена в себе си с първото си дете. Казвах си „Но аз съм дете на майка ми, тя работеше и ме отгледа", но не се получи така. Изглежда лесно нещо, но изобщо не беше. Емоционалната страна беше предизвикателство за мен. Първо, беше трудно между работата и деца, после между 2 деца и работа... Разликата им е 3 години и половина... Али е много заинтересован, Сюрея е много малка, Фико и синовете му са прекрасен баща, насълзявам се като ги гледам''. ...

Хазал Кая, която се определя като "Аз съм човек на любовта, влюбих се в Али, когато бях на 23 и все още съм влюбена в него", разказа за първата си среща със съпруга си Али Атай:

Обичам Нихал в романа, тя е напълно различна днес.
Хазал Кая направи следните изречения от собствената си гледна точка относно Aşk-ı Memnu, който е на дневен ред:

"Обичам Нихал в романа. Днешният е съвсем различен. Гледах Aşk-ı Memnu и по време на двете ми бременности, гледах го два пъти. Вторият път, когато го гледах, много съжалявах за Нихал.

Честита международна награда на Бурак Дениз от Дубай . Много се радвам заслужава я. ДЧ го Финализират  на 16 епизод. Ще имат време да напишат и заснемат края.  
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1727409875527888995

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 21:07 от femmi2

# 598

Впечатли ме този клип! Акцентирането на детайла - ритмичното движения с крак, нервното потропване с пръсти и часовникът, неуморимо отмерващ времето. Любопитна съм, но вероятно това е от Сезон 3 на "Terzi", а аз още не съм го гледала. Упорито чакам бг. субтитри.

Честита международна награда на Бурак Дениз от Дубай . Много се радвам заслужава я . ДЧ го  Финализират  на 16 епизод. Ще имат време да напишат и заснемат края . 
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1727409875527888995
Цитат
birsenaltuntas
Burak Deniz беше избран за "Най-добър международен актьор" на Международния арабски фестивал (DIAFA - Distinctive International Arab Festivals Awards), проведен в Дубай.
Бурак Дениз, който беше оценен за своята елегантност и стил на червения килим, каза: „За мен е голяма чест да съм тук днес. Винаги тръгваме с мечта, заедно с всички мои приятели актьори и продуценти, които работят в телевизионната и филмовата индустрия. Получаването на такива ценни награди може само да ни радва." „Това не само ме мотивира, но и ме мотивира много. Бих искал да благодаря на всички мои играчи и съотборници, които направиха това възможно", каза той.
     Честито на Бурак. Не съм гледала продукции с него, но от това което съм прочела определено ме интригува. Интересен и талантлив актьор!

# 599
Ехааа , какви готини гифчета и качество. Пича си го бива дизайнера Heart Eyes

Ах тези Очиии и поглед 🔥🔥🔥🤎🤎

От С3 са кадрите с часовника. Подарък е на Пеями от приятел от Лондон. Разказва историята за херцогинята и полковника и тяхната любов. Когато любовта им е жива и часовника се движи , когато не е спира. Асоциация правят сценаристите с Пеями и Есвет.  

Kızıl Goncalar'ın Handesi Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy ile ayrılık sorularını duyunca ne yaptı!
Какво направи Дуйгу когато чу за въпросите за раздялата с Чаатай Улусой!
https://www.youtube.com/watch?v=-VOdNWILVao
Какво направи ... избяга или по точно изниза от репортерите:joy: и Йок отговори за раздялата.
Нема да разберем причината и дали са останали приятели след това. Много ме съмнява поведението говори друго. Има нещо тука ,което се прикрива.  
Снимат я бетер холивудска звезда😂 погледнете само какво внимание и то отново заради бившия, който е голямата звезда. Същинска шаманка едвам я изтърпях .. Като се усмихне и озъби . Ужас !🤢
Няма класа и аура.
И какво толкоз се плаши от тоя въпрос за Чаатай?!
Хората се събират ,разделят и развеждат рано или късно.
Не може ли да отговори това е минало ,или не искам да говоря.
Да му пожелае успехи и щастие.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 22:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт