Отговори
# 570
Здравейте, дами!

21 ноември – Ден на християнското семейство

Честит празник на всички!

Желая  ви крепко здраве и щастливи мигове! Във вашите семейства винаги да има хармония, разбирателство и обич.
Бъдете сплотени и прилагайте уменията за добро съжителство и толерантност, както в дома, така и в по-голямото семейство – темата за Чачо!

За мене всяка тема е едно свидно виртуално семейство.
     В темата на Чачо пиша от първия ден на пускането ѝ. Следях с интерес всичко, което се публикува. Забавлявах се заедно с всички и коментирах с удоволствие всяка информация или проект, свързан с Чачо. Позволявах си да го критикувам и да се „намесвам” в личния му живот, изказвайки неодобрението си към Дуда. И съм убедена, че всички го правим, водени от някакви съображения, пък и купон да става, защото форумът е за развлечение.
     Научна информация можем да получим в други сайтове.
     Но от месец насам темата за Чачо се превърна в арена на сблъсъци и конфликти.
     Огорчена и разочарована съм. Умът ми не може да побере случващото се. Такава цензура не бях срещала досега, а желанието на някои да доминират,  реплекирайки постове на съфорумки и да демонстрират знания е направо смешно.
     Зад всеки аватар се крие човек от плът и кръв с различна степен на образование, начин на възпитание и възприемане на заобикалящата го действителност. Но ние сме обединени в любовта си съм определени актьори и техните продукции.
     И никой няма моралното право да критикува, поучава, размахва пръст и нервничи за това, че другият е изказал различно мнение, че другият харесва нещо, което на нас не ни се нрави. Въпрос на емоционални възприятия и отношение, на начин на изразяване и речников запас, с който лицето си служи.
     Факт е, че 43 години се боря с неграмотността. Настръхвам, когато чета постове изпъстрени с правописни грешки и непрекъснати повторения и несъзнателно се оглеждам за червения химикал. Негативната рецензия се оформя в главата ми и съм готова да я напиша, но се спирам... Не забравям, че не сме в час, че не чета литературни творби, че пишем във форум „Развлечения”, че дори и аз самата в бързането да споделя нещо, което ме е развълнувало, допускам грешки.
     Да, при реалното общуване е лесно. Гледайки събеседника в очите мога свободно и спокойно да изкажа мнението си и да чакам съответната реакция. Но ние общуваме виртуално. Аз нямам идея кой стои зад постовете, в какво състояние е писал, какви житейски проблеми го измъчват, каква е психиката му и какъв е умственият му капацитет. Какви качества притежава този човек и доколко е искрен в написаното. Не зная, но не ме интересува. Не мога да съдя анонимно, но и не ми е приятно да чета назидателни постове.
     Всички ние сме строго индивидуални. Всеки от нас носи и положителното, и негативното.
     Нека си останем такива!
     Нека продължим да споделяме спокойно и без притеснение.
     Нека не забравяме, че пишем за Чачо, за неговите проекти, приятели, партньори и актьори.
     Приятен ден!

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 14:47 от Emiliya

# 571
Много хубаво си го казала,Еми! Hug
Извинявам се,че и аз задълбах сега,не исках да се получи така.
Постове с правописни грешки и мен много ме дразнят. Личи си,когато е техническа грешка и,когато е неграмотно написано.
Всеки може да сгреши,особено ,ако бърза. Аз,специално,винаги си проверявам за грешки и тогава публикувам. Случвало се е да се върна да редактирам,за да поправя грешка.
Да,все още се усеща напрежение в темата.
А мислех,че сме го преодоляли...

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 14:49 от NeZ_9

# 572
Възможно е Нези и аз не помня.
По принцип си харесвам Берен, но се  случва и не винаги да ми допадне някъде.
Сега се е разхубавила още повече Heart Eyes

Цвети , нали харесваш фантастика може да загледаш Протектор с Чачо
Кратки епизоди е от 4 сезона.
И аз имам проблем с дългите епизоди на тв и съм отвикнала.

За грешки със сигурност и аз допускам и редактирам  особено, ако бързам и пиша емоционално.
Все пак не сме на изпит и сме тук за забавление и развлечение дори да сме на различни мнения и усещания това не трябва да ни пречи.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 20:35 от femmi2

# 573
# 574
Усмивка! Grinning

Все още с къдрици! Heart Eyes
И ,разбира се, с телефон в ръка. Wink

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 16:11 от NeZ_9

# 575

Уауууу ! ScreamОнемях !
Толкова е красиииив ,направо се разплаках..луда работа Sob Трудолюбивият ни  красавец. Умирам за тези къдрици , тази усмивка и трапчинки и сладки устни и носле 🔥☺️☺️🤗😍😍😋🤤
Сигурни ли сте че това е от днес на сета или е преди това някъде с Енгин бей. Който го е снимал е професионално и с хубава камера.👏

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 17:04 от femmi2

# 576
Здравейте, дами!

21 ноември – Ден на християнското семейство

Честит празник на всички!

Желая  ви крепко здраве и щастливи мигове! Във вашите семейства винаги да има хармония, разбирателство и обич.
Бъдете сплотени и прилагайте уменията за добро съжителство и толерантност, както в дома, така и в по-голямото семейство – темата за Чачо!

За мене всяка тема е едно свидно виртуално семейство.
     В темата на Чачо пиша от първия ден на пускането ѝ. Следях с интерес всичко, което се публикува. Забавлявах се заедно с всички и коментирах с удоволствие всяка информация или проект, свързан с Чачо. Позволявах си да го критикувам и да се „намесвам” в личния му живот, изказвайки неодобрението си към Дуда. И съм убедена, че всички го правим, водени от някакви съображения, пък и купон да става, защото форумът е за развлечение.
     Научна информация можем да получим в други сайтове.
     Но от месец насам темата за Чачо се превърна в арена на сблъсъци и конфликти.
     Огорчена и разочарована съм. Умът ми не може да побере случващото се. Такава цензура не бях срещала досега, а желанието на някои да доминират,  реплекирайки постове на съфорумки и да демонстрират знания е направо смешно.
     Зад всеки аватар се крие човек от плът и кръв с различна степен на образование, начин на възпитание и възприемане на заобикалящата го действителност. Но ние сме обединени в любовта си съм определени актьори и техните продукции.
     И никой няма моралното право да критикува, поучава, размахва пръст и нервничи за това, че другият е изказал различно мнение, че другият харесва нещо, което на нас не ни се нрави. Въпрос на емоционални възприятия и отношение, на начин на изразяване и речников запас, с който лицето си служи.
     Факт е, че 43 години се боря с неграмотността. Настръхвам, когато чета постове изпъстрени с правописни грешки и непрекъснати повторения и несъзнателно се оглеждам за червения химикал. Негативната рецензия се оформя в главата ми и съм готова да я напиша, но се спирам... Не забравям, че не сме в час, че не чета литературни творби, че пишем във форум „Развлечения”, че дори и аз самата в бързането да споделя нещо, което ме е развълнувало, допускам грешки.
     Да, при реалното общуване е лесно. Гледайки събеседника в очите мога свободно и спокойно да изкажа мнението си и да чакам съответната реакция. Но ние общуваме виртуално. Аз нямам идея кой стои зад постовете, в какво състояние е писал, какви житейски проблеми го измъчват, каква е психиката му и какъв е умственият му капацитет. Какви качества притежава този човек и доколко е искрен в написаното. Не зная, но не ме интересува. Не мога да съдя анонимно, но и не ми е приятно да чета назидателни постове.
     Всички ние сме строго индивидуални. Всеки от нас носи и положителното, и негативното.
     Нека си останем такива!
     Нека продължим да споделяме спокойно и без притеснение.
     Нека не забравяме, че пишем за Чачо, за неговите проекти, приятели, партньори и актьори.
     Приятен ден!

Добро утро!
След повторен прочит на поста на Еми,осъзнах,че размаханият пръст е за мен.
" желанието на някои да доминират,  реплекирайки постове на съфорумки и да демонстрират знания е направо смешно."
Последното нещо,което съм искала е да правя това,но явно тук критериите са други.
Единственото,което съм правила е да споделям мисли и чувства,ако съм репликирала някой е било,тогава, когато не съм била на това мнение.
Но явно тук наистина има цензура и тя не е наложена от мен. Разбрах,че групата е за забавление и се толерират гифчетата, а не "литературни творби ".
Поне ясно и точно съм заявявала позицията си,а не завоалирано,но назидателно да се опитвам да контролирам нещата.
Стана ясно,че право на това имат само тези,които са тук от първия ден.
Явно в крайна сметка, тук ще си останат само те!
nanni,Geri,cveti,deni,Jake,вашата компания ми беше много приятна! Надявам се, че ще се "срещнем " и някъде другаде!
Феми,благодаря и на теб,за приятните моменти,макар и често да не бяхме на едно мнение! Радвам се на твоята любов към Чачо!
Моята вече ще я споделям с други хора,с които ,макар че не говорим на един и същ език,имаме много по-добра комуникация.
Еми,благодаря ти за съвета да си мълча и да се въздържам,така,както ти правиш,когато се ядосваш на неграмотното писане. Съжалявам,но тази позиция не е моята. Изразявам мнението си открито и смея да твърдя културно и без да се карам с никого.
Пожелавам ви приятни моменти с любимеца ви  Чаатай ! Дано новите проекти не ви разочароват и всеки да намери в тях това,което търси!

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 16:46 от NeZ_9

# 577
Нези , съжалявам че се получи така, ако желаеш остани. И аз благодаря за компанията . Дори с теб да сме спорили за различни неща сме го правили културно .
Много съм се старала за тази тема и това кътче за Чачи.Heart
Ако си тръгна и аз кой ще поддържа темата?        
Бях в темата на ОС преди да се разпадне заради китайците никой не е натяквал какво защо го писал реплекирал и т.н дори да сме спорили често.
Тръгнах да подготвям новата тема ,но ми се изпари желание и всичко...

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:16 от femmi2

# 578

Pushpin МОМИЧЕТА*
чета и не вярвам на очите си..
всички се обяснявате как приемате
мнение различно от вашето
стига да не го повтори няколко пъти
и темата се закрива!!
Angry

# 579
Момичетаааа,
Моля Ви, когато не ви харесва нещо, подминавайте , особено когато е за 2 ри или 3 ти път...
Просто някои не търпи друго мнение, .... За мен е удоволствие е да Ви чета, това е пристан в натоварен ден да отвориш темата и да се забавляваш...
Нези, моля те не ни оставяй, харесвам всеки твой пост, истинско удоволствие  е ❤️❤️❤️

Фемиии, а ти на кой ни оставяш ?❤️❤️❤️💐
не си представям темата без теб!

ТЕМА ЗА ЧААТАЙ УЛУСОЙ ТРЯБВА ИМА!

МОЛЯ ВИ! 🙏🙏🙏

П.п за правописните грешки....
Много ви се радвам ако сте на спокойствие имате време да огледате,редактирате....
Понякога публикувам в такива ситуации, че чак се чудя как съм успяла все пак да се изразя нормално....
В движение, кола, метро,шум,дори на светофар чакайки.....
Нека не сме дребнави,  никой не е в обувките на другия...
И не , не ме разбирайте грешно, разбира се, че трябва да пишем грамотно 🙏
Приятен ден, момичета ❤️

# 580
Нани , 🌺 Споко ще има тема.  Не си струва заради това да си разваляме кефя. Чачо не заслужава това и то преди Гадар . Който иска да се припознзава в постове или не не е мой проблем!
С Емка се познаваме отдавна и с нея си приличаме, като запалим фитила.
Не й се сърдя и продължаваме напред задружно без конфликти.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:18 от femmi2

# 581

Joy Охх,ФЕМИ*..успокоих се..
но и ти по-кротко го раздавай,
дразнещо е все ти първа да се усукваш
около Чаго и да казваш коя може и с коя не
 защото си му най-стара и ревнива фенка,
ще се научиш на търпение без извинение
Joy

# 582
Нези, аз влязох в тази група именно заради един твой анализ.

Не мога да ви разбера. Защо не се забавляваме, защо се пишат назидателни постове, защо после изобщо почвате да се обясняване? Кой съгласен, кой не, хората са различни и в това е тай-хубавото.

Нека живеем дружно и щастливо и да не хабим енергия в негативни мисли!

# 583

Клапата за старта на Гадар

Софи Joy покрай Казанова съм се научила на чок търпение особено като се покрие.
Но съм ревнивка и си личи,но ми е готино, като виждам любовта към него.
Вчера, като се появи със слънчевата си топла усмивка и ми сгря душата.Heart

Фотото е споделено от аркадаша и не е от снимачната площадка

Благодарение на Мустафа Мерт Коч , който чрез своя Instagram сподели някои красиви моменти от живота си, където ни дава тази красива снимка на нашия актьор Чаатай Улусой ,  който се наслаждава на това, което най-много обича да плава в морето ⛵... 💙🧿😍

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:29 от femmi2

# 584
Здравейте, дами!

Ехаа, ето това исках... Настроение, позитивизъм и  разбиране. Благодаря ви, момичета!
     Нези, радвам се, че си се разпознала в поста ми, та макар и от втори прочит. Така другите момичета се успокоиха, че написаното не се отнася за тях.
     Интелигентна дама си, в това съм убедена и чета с интерес коментарите ти, но трябва да прочетеш и трети път написаното от мен, за да осмислиш докрай прочетеното. Не вади думите ми от контекста, а вникни в съдържанието им.
     Продължавам да вярвам, че казаното в пост № 571 е твоето истинско прозрение. Приемам извинението ти!
Много хубаво си го казала,Еми! Hug
Извинявам се,че и аз задълбах сега,не исках да се получи така.
П.п за правописните грешки....
Много ви се радвам ако сте на спокойствие имате време да огледате,редактирате....
Понякога публикувам в такива ситуации, че чак се чудя как съм успяла все пак да се изразя нормално....
В движение, кола, метро,шум,дори на светофар чакайки.....
Нека не сме дребнави,  никой не е в обувките на другия...
И не , не ме разбирайте грешно, разбира се, че трябва да пишем грамотно 🙏
    Нани, благодаря ти! Точно това имам предвид през всичките години, откакто пиша във форума.

Феми, ти не "включвай задна", а се стягай и направи новата тема. Чачо те чака, а и ние трябва да имаме местенце, в което спокойно да изказваме мнението си, да се забавляваме и да се възхищаваме на чаровника Чачо, а когато не ни "слуша" и да го хокаме спокойно.
    Дерзайте, момичета! Да изпишем тази тема, за да влезем в новата заедно с така очаквания „Gaddar“. Тайничко се надявам, че Цеце ще ни изненада с красива нова шапка.

Цитат
Gaddar Dizi
@gaddartvresmi
Започнаха снимките на новия ни сериал #Gaddar ! 💞 Кликнете върху връзката за останалите новини;
https://fox.com.tr/Gaddar/haber/3772/Heyecanla-Beklenen-Yeni-Diz … Cekimleri-Basladi
@FOXTurkiye @ayyapim @cagatayulusoyy @ssumeyyeaydogan @AosOnursaylak
Започнаха снимките на очаквания с нетърпение нов сериал Gaddar!
Започнаха снимките на дългоочаквания нов сериал  „Gaddar “, продуциран от Ay Yapım.
Çağatay Ulusoy , Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak се събират в главните роли на Gaddar, който се готви да излезе на екран с впечатляващата си история и силен актьорски състав.
Gaddar, чийто сценарий е написан от Hürer Ebeoğlu и режисиран от Sinan Öztürk, идва скоро.

Общи условия

Активация на акаунт