Честит празник на всички!
Желая ви крепко здраве и щастливи мигове! Във вашите семейства винаги да има хармония, разбирателство и обич.
Бъдете сплотени и прилагайте уменията за добро съжителство и толерантност, както в дома, така и в по-голямото семейство – темата за Чачо!

За мене всяка тема е едно свидно виртуално семейство.
В темата на Чачо пиша от първия ден на пускането ѝ. Следях с интерес всичко, което се публикува. Забавлявах се заедно с всички и коментирах с удоволствие всяка информация или проект, свързан с Чачо. Позволявах си да го критикувам и да се „намесвам” в личния му живот, изказвайки неодобрението си към Дуда. И съм убедена, че всички го правим, водени от някакви съображения, пък и купон да става, защото форумът е за развлечение.
Научна информация можем да получим в други сайтове.
Но от месец насам темата за Чачо се превърна в арена на сблъсъци и конфликти.
Огорчена и разочарована съм. Умът ми не може да побере случващото се. Такава цензура не бях срещала досега, а желанието на някои да доминират, реплекирайки постове на съфорумки и да демонстрират знания е направо смешно.
Зад всеки аватар се крие човек от плът и кръв с различна степен на образование, начин на възпитание и възприемане на заобикалящата го действителност. Но ние сме обединени в любовта си съм определени актьори и техните продукции.
И никой няма моралното право да критикува, поучава, размахва пръст и нервничи за това, че другият е изказал различно мнение, че другият харесва нещо, което на нас не ни се нрави. Въпрос на емоционални възприятия и отношение, на начин на изразяване и речников запас, с който лицето си служи.
Факт е, че 43 години се боря с неграмотността. Настръхвам, когато чета постове изпъстрени с правописни грешки и непрекъснати повторения и несъзнателно се оглеждам за червения химикал. Негативната рецензия се оформя в главата ми и съм готова да я напиша, но се спирам... Не забравям, че не сме в час, че не чета литературни творби, че пишем във форум „Развлечения”, че дори и аз самата в бързането да споделя нещо, което ме е развълнувало, допускам грешки.
Да, при реалното общуване е лесно. Гледайки събеседника в очите мога свободно и спокойно да изкажа мнението си и да чакам съответната реакция. Но ние общуваме виртуално. Аз нямам идея кой стои зад постовете, в какво състояние е писал, какви житейски проблеми го измъчват, каква е психиката му и какъв е умственият му капацитет. Какви качества притежава този човек и доколко е искрен в написаното. Не зная, но не ме интересува. Не мога да съдя анонимно, но и не ми е приятно да чета назидателни постове.
Всички ние сме строго индивидуални. Всеки от нас носи и положителното, и негативното.
Нека си останем такива!
Нека продължим да споделяме спокойно и без притеснение.
Нека не забравяме, че пишем за Чачо, за неговите проекти, приятели, партньори и актьори.
Приятен ден!

Онемях !
Трудолюбивият ни красавец. Умирам за тези къдрици , тази усмивка и трапчинки и сладки устни и носле 🔥☺️☺️🤗😍😍😋🤤

Благодаря ви, момичета! 

Да изпишем тази тема, за да влезем в новата заедно с така очаквания „Gaddar“. Тайничко се надявам, че Цеце ще ни изненада с красива нова шапка.