Отговори
# 615
Много е яка гифката с червените мокри  шорти и боди. Аполона как и се е наточил на мадамата..

Софи 🍷  няма проблем идваш с нас на разходка до лозето и сладолед ша ближем и пием елексир и квото желаем.. Мариса пак иска адреналин  Stuck Out Tongue Winking Eye
Трябва  да помислим за продължението..
Последно имаше екшън в самолета.

# 616
Здравейте, дами!

Обещаната статия за “Gaddar”:

Актьорски състав и сюжет на сериала “Gaddar”

С участието на Чаатай Улусой, Сюмейе Айдоган и Онур Сайлак, новият турски сериал „Gaddar” скоро ще се излъчи по екраните на Fox TV.

Сюжетът на сериала “Gaddar”:
Сериалът разказва историята на една приказка, развиваща се по тъмните улици на Истанбул. Левент (Çağatay Ulusoy) е наследник на семейство Baltacı, най-известната престъпна организация в Истанбул. Докато Левент се подготвя да поеме семейството след баща си, той се натъква на събитие, което ще промени живота му. Айдън (Sümeyye Aydoğan) е мистериозна жена, която навлиза в живота на Левент. Айдън тласка Левент да разкрие тъмните тайни на семейство Балтаджъ и да ги разобличи.

Актьорски състав на "Gaddar"

Очаква се другите членове на актьорския състав на GADDAR да включват Laçin Ceylan , Hakan Salınmış , Fatih Berk Şahin , Deniz Özerman , Aytek Şayan и Neslihan Yeldan.

Източник: culturalwander.com

Приятен ден и успешна нова седмица!

# 617

Здравейте , дружки !

Благодаря за  споделеното . Не знам дали е така . Якънда ще разберем . Бирсен различни неща сподели че остава любовта и семейството си и заминава в армията и събития го превръщат в жесток убиец .

Според данни на IMDb Starmetre, 10-те най-добри турски знаменитости в списъка тази седмица 💥

Ние сме на 6 - та позиция .Nature Star  Ханде Ерчел е 1 заради РД през седмицата .
Скрит текст:
1. #HandeErçel  
2.#KıvançTatlıtuğ
3.#BerenSaat
4.#FarahZeynepAbdullah
5.#KeremBürsin
6.#ÇağatayUlusoy
7. #TubaBüyüküstün
8.#CanYaman
9. #DemetÖzdemir
10.#ArasBulutİynemli

Софииии , като те целуне така зашеметяващо  най добрият шивач и изкусител  ще си изпуснеш сладоледа направо ще забравиш затова . JoyStuck Out Tongue Winking EyeKiss
направо настръхнах .. колежката как оцеля ? Не мога да я критикувам добре се справи и не беше скована като в началото . 
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1728414133727416440

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:22 от femmi2

# 618

Чачо е много добър и в романтичните, и в драматичните сцени. Аз още си чакам Сезон 3 на "Terzi" с бг. субтитри. Четох разнопосочни мнения, ценя всяко от тях, но определено искам да изградя собствена представа за последния сезон, защото предните 2 ми допаднаха много.
     Феми, ако имаш възможност, редувай ме, за да кача и другите гифки, които съм приготвила за момичетата.
     Чаровна усмивка за добро настроение:

# 619
Емкааа:hibiscus: , разбира се че ще имаш собстевено мнение . Ако няма на бг . на руски и готово . Така е доста разопосочни мнения в соц мрежите .  

Охааа , каква насладаааа :sleeping Висш пилотаааж изгаря те с поглед и устни и усещаш парфюма Nature Fire

Ощеее черни падащи рокли и целувкииии🍷🍷🤯🔥🔥🔥💋💋

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 02:10 от femmi2

# 620
Да поугасим страстите за момент, да се насладим и на драматизма в "Terzi".
Развълнува ме и тук Чачо. Изгледах видеото с удоволствие (не си мислете, че не съм се наслаждавала на страстните целувки). Чачо си го бива във всички сцени!

# 621
Да поугасим страстите за момент, да се насладим и на драматизма в "Terzi".
Развълнува ме и тук Чачо. Изгледах видеото с удоволствие (не си мислете, че не съм се наслаждавала на страстните целувки). Чачо си го бива във всички сцени!

Страхотно предаде болката и драматизма . Broken Heart Умее да плаче истински .

# 622

И един Сарп за разкош:

# 623
И Ощеее екшън адреналин Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук си пишем и за колегите от проектите ето и нещо и за Хазар Ер. от Протектор и ПО
Добра актриса е и талантлива .

Кадри на Хазар Ергючлю от новия телевизионен сериал на Йълмаз Ердоган „Зърна от перли / Инджи Танелери“. Хазар ще влезе в ролята на танцьорката Дилбер, която работи в павилион.

# 624

Феми, нямам идея коя е тази Хазар Ер. Не съм гледала "Протектор", но на фотките на мен не ми хареса. За артистичните й умения нищо не мога да кажа.
     Чачо в "Протектор".

# 625

ФЕМИ* за теб от Чаго*
днес е щедър от сутринта

*/* Heart Eyes

# 626
# 627
Здравейте, дами!

Borislavalu, огромно благодаря за линка! Отдавна чакам Сезон 3 с бг. субтитри. Дано да имам време още днес да изгледам и последния сезон на "Terzi".
    Желая ви прекрасен ден, момичета!

# 628
Добро утро ! Nature Snowflake

Софи , Грасияс  Flowers Bouquet   да бъдат така щедри с някое  фото от сета . На другите сериали има , на нашия Йок!

Бори , Благодаря  да ви предупредя за линка .  
Внимавайте да ни си докарате някой вирус на компа или от където гледате. Най добре се защитете преди това .

Хазал Кая, като лице на Уницеф - Турция
https://twitter.com/nurilc_hazcag/status/1728506639521575112
🆕 Хазал от UNFPA: „Хората са свикнали с насилието срещу жени. Стана толкова често, че изглежда никой не смята за опасно това насилие да се случва и жените да са жертви“

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 10:21 от femmi2

# 629

Феми, не плаши момичетата, които искат да гледат Сезон 3. Аз на nu6i-bg-net.com съм гледала много от сериалите. Има доста изскачащи прозорци, блокирах ги, а компютърът ми има защита, така че всичко е точно.
    Но си права, наистина трябва да внимаваме какви сайтове и теми отваряме, за да не попаднем на "Троянски кон".

Общи условия

Активация на акаунт