Отговори
# 630
Да,доста прозорци излизат,НО го има и тук https://playtube.tv/search?keyword=%D0%A8%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%8 … %B7%D0%BE%D0%BD+3 аз огледален свят там го гледах. Почвам го 😍😍
Нали са 8 серии?

# 631

рошльо:yum: много ми е сладък тука фотографа сънен.

Бори ,  почвай го и ако имаш желание сподели впечатления.
Ти ще си гледаш и новият му сериал с нас нали ?
Предполагам  че няма да останем без преводи .  

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 11:23 от femmi2

# 632
Аз малко се обърках,сериала в Гадар,а джентълмен е филм,така ли?
Да,да с удоволствие ще го гледам!

# 633

Бори, не си се объркала. Сериалът е "Gaddar", а "Джентълмен" е филма. Но и да сбъркаш, не се притеснявай, тук цензура няма, пишем това, което ни е на сърце и душа. От години следим развитието на Чачо като актьор и го аплодираме за таланта му.
Цитат
Cagatay Ulusoy North America
@CagatayNorth
@tokyophonline
Трейлърът на #Gaddar ще излезе след две седмици. Тъй като последните 4 епизода на #BambaşkaBiri се преместват в петък, се очаква #Gaddar да се появи по екраните в петък, 5 януари. Какъв начин да започнем 2024 г.!!
#ÇağatayUlusoy

Пускам тази новина, ама нещо хич му нямам доверие на Тokyo. Дано ме опровергае. И все пак ще си чакам вест от Birsen Altuntaş.
     Няколко любими гифки, за настроение и украса на темите във форума.

# 634
Аз малко се обърках,сериала в Гадар,а джентълмен е филм,така ли?
Да,да с удоволствие ще го гледам!

''Гаддар'' - ''Безмилостен'' е екшън сериал и в момента го снимат. Не е на платформа и епизодите ще са дълги.
От рейтинга , договорки , продажби зависи колко на брой ще са  епизодите.
Токио блогър писал некви съчинения за януари, че  ще го пускат . Бирсен е най достоверна и сериозна от всички, тя нищо не е писала затова . Ако има нови промени ще сподели.  
Засега Фокса и Ай Япъм го гласят за декември 2023г.
Ако не удължат епизодите на ДЧ, защото спечелиха престижна европейска  награда тогава на Фокса ще им е зор да сместят толкоз продукция. Изненадваща е за всички тази награда, но е заслужена.

''Джентълмен'' е филм за Нетфликс в ролята на жиголо. Там героят му се казва Сайгън.  

Докато пиша и Еми е отговорила ,  няма да трия Hug Много ни е красив , работлив и талантлив сега повече отвсякога. Нека радва почитателите си и  работи,  печели и коментират рекордния хонорар. Киното му е в кръвта и си обича работата и предизвикателствата. Той си има много таланти освен актьорството. Зад камера го влече и е снимал ,пише, свири ,рисува.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 20:23 от femmi2

# 635
От запалена фенка на "Джентълмен":

Цитат
che
@ebruasmidnight
#centilmen: и ти я пусна

# 636

Уауууу ! Чок гюзелим Аферим ! Прелестна е ! Hands Nail Care За нерде се стяга или просто е споделила спомен от Париж за Ланкоме  

# 637
    Сладурана е Хазал. Вероятно нова фотосесия ни готви.
     Феми, ако ти попадне линк, пускай го! Ще направя гифки. Да украсим темите.
     Аз попаднах на това. Нямам представа защо ми излезе в Twitter, от 20.11. е инфото. Мисля, че го пускахме в темата, но от толкова развлечения съм забравила информацията.
     Ще я копирам отново - "Повторението е майка на знанието" са казали мъдреците.
Цитат
Преведено от арабски от Google:
Продуцентската компания Ay Yapım успя да постигне официално споразумение с дъщерята на покойния певец Еркин Корай да получи правата върху песента му „Ghaddar“ за използване в сериала Ghaddar.
#Gaddar
   Феновете и плакати на "Gaddar" взеха да майсторят и взаимно се успокояват: "yakında, çok yakında"

# 638
Инфото за песента сме го споделяли даже лично аз писах затова от Бирсен. Нищо не пречи да си го припомним отново.

Не е за фотосесия снимката с Хазалчето.
Сега разбрах от рускините че се подготвя да придружи съпруга си на гала премиерата за новият му проект на който е режисьор.
https://twitter.com/onlypeace23/status/1729579930831217082
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1729580103984660761
Много е хубаваааа , нежна и усмихнатааа и елегантна Heart Eyes Питат я за Чаатай бей и нещо за общ проект. 
Ох сърцето ми ще се пръсне.. толкова се развълнувах и ми е сантиментално и носталгично и толкова си ги Обичам тези същества.Sob Ако играят отново заедно ще благодаря на Вселената!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 23:32 от femmi2

# 639
Добър вечер, момичета. Казаха й ,че Къванч и Берен отново се събраха на снимачната площадка,и я попитаха тя и Чаатай кога . Не знаела ,искало й се е много  ,ще видят ,късмет. Друго не чух и не разбрах 🤷😁

# 640
Добър вечер, момичета. Казаха й ,че Къванч и Берен отново се събраха на снимачната площадка,и я попитаха тя и Чаатай кога . Не знаела ,искало й се е много  ,ще видят ,късмет. Друго не чух и не разбрах 🤷😁
     Благодаря ти, Диди! Ще ми бъде интересно отново да видя Чачо и Хазал. В "Огледален свят" бяха великолепни. Убедена съм, че и в нова продукция ще се представят блестящо.
     Киво и Берен отново взривиха екрана и феновете. Страхотен филм направиха. Препоръчвам горещо "Последно повикване за Истанбул". Няма да останете разочаровани. Всичко е изпипано във филма. Сценарият е вълнуващ. Наистина обикновена уж семейна история, но поднесена по необикновен начин и криеща много послания. Краят е изненадващ и ефектен. А Киво и Берен  показаха висш пилотаж. Очарование, чар, магнетизъм и харизма - чудесна екранна двойка са! Бих ги гледала с удоволствие като партньори и в друг проект.

# 641

*/* Sunglasses
красив, талантлив,социален

# 642

Хазал Кая, която присъства на премиерата на филма "Ölümlü Dünya 2" снощи, отговори на въпроса за Чаатай Улусой, бившия й партньор в "Нарекох я Фериха".

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hazal-kayadan-flas-cagatay-u … aciklamasi/35607/

Хазал Кая присъства на премиерата на филма "Светът на смъртните 2", режисиран от нейния съпруг Али Атай снощи . Красивата актриса, която зашеметява с елегантността си, наскоро приключи снимките на втория сезон на сериала си "Полунощ в Пера Палас" .  Сериалът  ще бъде излъчен през 2024 г.
Хазал Кая коментира филма „Bihter “ с участието на Фарах Зейнеп Абдула, който е базиран на книгата „Aşk-ı Memnu “ , в който тя също играе ролята на Нихал във версията на телевизионния сериал, и каза: „Aşk-ı Memnu е роман, ние го адаптирахме и направихме телевизионен сериал днес. Заснеха и филм от епохата. Aşk-ı Memnu е многоизмерна и много красива история... Може и ще има хора, които искат да заснемат същата история отново отсега нататък. Желая успех на всички. "Браво на всички... Нямам какво друго да кажа освен това".

Хазал Кая беше напомнено , че нейните колеги в „Aşk-ı Memnu“, Kıvanç Tatlıtuğ и Beren Saat , се срещнаха 13 години по-късно във филма „Last Call for Istanbul“ и попитаха „Бихте ли искали да играете с бившия си партньор  Чаатай Улусой?  
Тя отговори  „Също така бих се радвала да играя отново с Çağatay Ulusoy. Гледането на Къванч и Берен отново заедно ме направи много горда. Ето защо, разбира се, бих искала да играя с Çağatay, да видим.. това е на късмет.  Хазал Кая не пожела да говори за мъртвата си котка с думите: „Чувствам се много зле“

Общите  фенове са радостни от тези думи и се надяват на Нетфликс.
Снимки от сватбата на Хазал и Али , когато Чаатай и колегите от ЗП
я уважиха.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 23:14 от femmi2

# 643
Здравейте, дами!

Феми, благодаря ти, че постна статията за Хазал. С интерес я прочетох. И съм убедена, че предложат ли ѝ добър сценарий тя ще удържи на думата си. Напориста и последователна е. Приятели са с Чачо и биха се впуснали в този "експеримент" - заедно, отново на снимачната площадка. Ще бъде интересно...

# 644
Дианка , какво се случва със сагата с пратката и подаръка , върнаха ли ти го ?

Това е Оригиналния ИГ профил на ''Гадар''
оператора Толга Кутлуай го последва
https://www.instagram.com/gaddartvresmi/

Невероятни!😍 ще взривят отново екрана и публиката.

Феновете по света полудяха след думите за общ проект

Eveeeet!! Tendremos que poner una vela a Santa Rita para que nos haga el milagro, por favor!! 🙏

Ще трябва да сложим свещ за Санта Рита, за да направи чудото за нас, моля!! 🙏

Още видеа от купона и усмивки Smile
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1729806266602508482

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 17:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт