Отговори
# 645
Цитат
Малката звезда İlker Yağız Selçuk, който последно се появи в телевизионния сериал Mahkum, се присъедини към актьорския състав на телевизионния сериал Gaddar. Късмет.

# 646
Здравейте! Прословутият ми пакет още не се връща. Свързах се с тях ,казаха ,че ще си го получа ,но доколкото разбрах насипно 🤷🙄 Защо ,не знам. Трябваше да бъде летен подарък ,после остана за рожден ден,есенен ,сега не знам ,какъв ще бъде ,ще бъде ли ...
Един любим Емир 🖤

# 647
Охоо , какъв сладур се е присъединил в екшъна.

Диди , как насипно ще ти го върнат ?
Нямат право  да отварят пакети ще ти съсипят нещата.
След тези неволи най добре сама да си свършиш работата и идеш до Истанбул.
Дано не удариш на камък в офиса.
Дори и темерут да е съм сигурна, че ще оцени усилията и подаръка..

Има мач на любимият му отбор Галатасарай и Ман. Юнайтед.
Като снима усилено вероятно не се е освободил да поддържа отбора.
През зимата е още по екстремно да снимаш особено по нощите.
Може и да не се прибира да спи в караваната. Там си има всички удобства.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 02:14 от femmi2

# 648
Здравейте! Прословутият ми пакет още не се връща. Свързах се с тях ,казаха ,че ще си го получа ,но доколкото разбрах насипно 🤷🙄 Защо ,не знам. Трябваше да бъде летен подарък ,после остана за рожден ден,есенен ,сега не знам ,какъв ще бъде ,ще бъде ли ...
Един любим Емир 🖤

Толкова е красив,като Емир😍 имате ли представа за Пътят на Емир,за бг не са купени останалите сериите и само загадка е края 😁

# 649

Borislavalu, много отдавна съм гледала "Пътят на Емир" и нямам спомен нито колко епизода са, нито дали съм ги гледала с руски субтитри или с български. Феми е по-запозната и мисля, че влезе ли в темата, ще отговори веднага.

От сторито на Ay Yapım: - Ay Yapım Showreel!
https://www.instagram.com/stories/ayyapim/3246637024452625260/?hl=bg
    За тези, които нямат регистрация в Instagram, качвам и линка от Twitter.
Цитат
AY YAPIM
@ayyapim
Ay Yapım Showreel! 🎥 #Ayyapim

Доволна съм, че Чачо е представен с "Вътрешен човек" и "Див мед" - две много силни продукции. Киво и Арас също ме изпълниха с умиление.

# 650
Добро утро! Не знам ,защо  са го отворили и защо пък по отделно ще си го получа 🤷 Ще видим . Платих си връщането ,би трябвало да го получа в скоро време . Много се проточи връщането... Ако каже Господ и имам възможност ще ида и до там . Само дето малко ме е страх в този мегаполис сама . Ще видим .
А,Чачо  голям пушач ще се навъди . Не знам ,ама на мен някак си не ми харесва особено с цигара .  Повече му отива да е непушач ,на такъв ми изглежда 😁 А ,той май яко си попушва

# 651
Здравейте, дами!

Дианка, бих простила на Чачо, че е пушач. Но когато го видя размъкнат и неглижиращ външния си вид не мога да не се ядосам. Не харесвам мъже-дебеланковци, а Чачо е млад човек, доказан професионалист актьор и трябва да изглежда перфектно навсякъде. Зная, че когато ролята изисква качва килограми, но това непрекъснато отслабване и напълняване никак не е здравословно.
     Нямам време да търся новини за Чачо, че къщата ми е пълна с гости, но ще пусна една статия от 2014 г. и няколко гифки от "Пътят на Емир", за който Бори питаше.

Пътят на Емир – продължението на Огледален свят

Третият сезон на хитовата турска продукция „Огледален свят“, наречен „Пътят на Емир“, стартира на 18 август по BTV. Сериите се излъчват всеки делничен ден от 20:00 часа.

Оригиналният превод на заглавието от турски език всъщност е „Нарекох те Фериха“ („Adını Feriha Koydum“) и така „Пътят на Емир“ („Emir’in Yolu“) се явява като едно логично продължение на историята.
Пътят на Фериа и Емир в първите два сезона на сериала се оказва дълъг и труден и завършва драматично. Те получават това, за което се борят – любовта, но съдбата внезапно и болезнено им я отнема. Бившият годеник на Фериа, Халил, я прострелва смъртоносно по време на първия сватбен танц след женитбата й с Емир.

Пътят на Емир – сюжет
След смъртта на Фериа започва пътят на Емир – той прекарва дълго време на гроба й и прави опити за самоубийство с единственото желание да отиде при „своята Фериа“. Освен Халил Емир открива враг и в лицето на Явуз, за когото смята, че е виновен за смъртта на баща му. Той решава да му отмъсти, като му отнеме най-важния човек в живота – преднамерено започва връзка със сестра му, Гюнеш, която обаче се влюбва в него.
Как ще преживее Емир смъртта на Фериа, ще намери ли нова любов и докъде ще стигне отмъщението му – отговорите на тези въпроси ще разберем в третия сезон на хитовия сериал „Огледален свят: Пътят на Емир“.

Пътят на Емир – актьори и герои
Чагатай Улусой – в ролята на Емир. Той е част от младото поколение турски актьори, роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул. Майка му е от Босна, а баща му е турчин от България, емигрирал в ранните си години в Турция. Чагатай Улусой посещава уроци по актьорско майсторство при някои от най-квалифицираните преподаватели. Турските продуценти го забелязват, когато печели наградата Модел на годината за 2010г. и така му предлагат ролята на Емир в „Огледален свят“.

Гизем Караджа – в ролята на Гюнеш, сестра на Явуз и новата любима на Емир. Красивата актриса е родена в Истанбул, но от малка живее със семейството си в САЩ. През 2007г. се завръща в Турция, където започва да работи като модел в една от най-големите модни агенции в южната ни съседка. През 2011г. е избрана за Мис Турция.

Приятен ден ви желая!

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 11:09 от Emiliya

# 652
Здравейте и Благодаря за всичко споделено:hibiscus:

По въпроса за Пътят на Емир бТВ всичко е излъчила и няма още епизоди. Сериала го спират ,защото нямаше интерес към продължението, което си е безсмислено. Отмъщения ,номера  и ашк изведнъж.  
Не съм сигурна за оригиналната цифра на турските епизоди мисля, че са 9 или 10.
Краят е отворен, но както казах шоу тв го резна.
Актьорите дадоха всичко от себе си  това не е достатъчно.
Ако сериала беше отделен ,не продължение сигурно щеше да има успех. Още не можем да преглътнем че така трагично завърши и несправедливо.

И аз се радвам, че Ай Япъм е отразила най успешните си и рейтингови и обичани продукции с Чачо - "Ичерде" и филма "Делибал"
За "Гаддар" се надявам поне афиш или тийзър да пуснат якънда.

За пушенето яко си пафка красавеца в реала. Това лято също имаше такива снимки.
С такъв финес го прави и пали в Реал и сериал.Nature Fire
За отслабването и дебелеенето така е не е здравословно ,но изкуството иска жертви.
Не щЪ да мисля за пехливана.. Joy

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 15:41 от femmi2

# 653
Здравейте, дами!

Дианка, бих простила на Чачо, че е пушач. Но когато го видя размъкнат и неглижиращ външния си вид не мога да не се ядосам. Не харесвам мъже-дебеланковци, а Чачо е млад човек, доказан професионалист актьор и трябва да изглежда перфектно навсякъде. Зная, че когато ролята изисква качва килограми, но това непрекъснато отслабване и напълняване никак не е здравословно.
     Нямам време да търся новини за Чачо, че къщата ми е пълна с гости, но ще пусна една статия от 2014 г. и няколко гифки от "Пътят на Емир", за който Бори питаше.

Третият сезон на хитовата турска продукция „Огледален свят“, наречен „Пътят на Емир“, стартира на 18 август по BTV. Сериите се излъчват всеки делничен ден от 20:00 часа.

Оригиналният превод на заглавието от турски език всъщност е „Нарекох те Фериха“ („Adını Feriha Koydum“) и така „Пътят на Емир“ („Emir’in Yolu“) се явява като едно логично продължение на историята.
Пътят на Фериа и Емир в първите два сезона на сериала се оказва дълъг и труден и завършва драматично. Те получават това, за което се борят – любовта, но съдбата внезапно и болезнено им я отнема. Бившият годеник на Фериа, Халил, я прострелва смъртоносно по време на първия сватбен танц след женитбата й с Емир.

Пътят на Емир – сюжет
След смъртта на Фериа започва пътят на Емир – той прекарва дълго време на гроба й и прави опити за самоубийство с единственото желание да отиде при „своята Фериа“. Освен Халил Емир открива враг и в лицето на Явуз, за когото смята, че е виновен за смъртта на баща му. Той решава да му отмъсти, като му отнеме най-важния човек в живота – преднамерено започва връзка със сестра му, Гюнеш, която обаче се влюбва в него.
Как ще преживее Емир смъртта на Фериа, ще намери ли нова любов и докъде ще стигне отмъщението му – отговорите на тези въпроси ще разберем в третия сезон на хитовия сериал „Огледален свят: Пътят на Емир“.

Чагатай Улусой – в ролята на Емир. Той е част от младото поколение турски актьори, роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул. Майка му е от Босна, а баща му е турчин от България, емигрирал в ранните си години в Турция. Чагатай Улусой посещава уроци по актьорско майсторство при някои от най-квалифицираните преподаватели. Турските продуценти го забелязват, когато печели наградата Модел на годината за 2010г. и така му предлагат ролята на Емир в „Огледален свят“.

Гизем Караджа – в ролята на Гюнеш, сестра на Явуз и новата любима на Емир. Красивата актриса е родена в Истанбул, но от малка живее със семейството си в САЩ. През 2007г. се завръща в Турция, където започва да работи като модел в една от най-големите модни агенции в южната ни съседка. През 2011г. е избрана за Мис Турция.

Приятен ден ви желая!
Здравейте, дами!

Пътят на Емир – сюжет

Приятен ден ви желая!

Еми ,да и аз хич не харесвам това ,че се занемарява. Красив мъж ,а хич не се грижи за красотата си. То  и той има дни като всички нормални хора и не му се суети. Може да си е такъв ,а може ,за да  не говорят ,че го избират и е успешен ,само заради външния му вид . Ама той да ме иска взимам го всякак . Както казват "За мене моето гарванче е най-хубавото ". 😁🖤

# 654

Диди, доста е дълга редичката за Чачо. Пък и Феми каквато е орлица, трудно ще се преборите. Аз мога само късмет да ви пожелая. И да нажежа страстите с още гифки от "Пътят на Емир". Не успях да открия гифките от яхтата. В следващия си пост ще пусна и тях.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 23:39 от Emiliya

# 655
Той да не е капариран ,бе,Еми . Феми си има човек до себе си ,да си седи мирна ,да даде ред на необвързаните 🙄😀 Пък ,ако трябва ще хвърчи перушина ,какво да се прави 🤷😁😁😁

# 656
Той да не е капариран ,бе,Еми . Феми си има човек до себе си ,да си седи мирна ,да даде ред на необвързаните 🙄😀 Пък ,ако трябва ще хвърчи перушина ,какво да се прави 🤷😁😁😁
    Така ме разсмя, Диди! Не бях се сетила, че Феми си е капарирала Чачо! Ама то така се получава, хем брани приятеля си в реала, хем не дава на никого да припари до Чачо във виртуала.
     Още не мога да намеря гифките от яхтата, но съм убедена, че са из папките с надпис "Чачо".
     Пускам това, което открих:

# 657
Здравейте през последния празничен месец за тази година. Flowers Evergreen Tree

Развеселихте ме особено с капарирането Joy
Това ми напомни израз от миналото - Чачослав общи:joy:
Не можем да си го поделим , а той не знае дори за съществуването ни.
Прави грешка че не "ухажва" и комуникира с феновете си. Ние сме тези, които поддържаме  хората на изкуството.

Ох , такава суша...
Мислехме, че като не снима за платформи ще се появява често и все някой ще го щракне на снимачната площадка.. от Ай Япъм също нищо не споделят засега.
Дали е с нова визия или още е с къдрите?
Искам да го видя разсъблечен дали е тренирал и оформил плочки.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 11:41 от femmi2

# 658
Здравейте, дами!

Няма ново инфо и фотки от Чачо, но феновете не стоят със скръстени ръце. Творят и коментират, гадаят и мечтаят.
     Харесаха ми тези коментари от испанските и американски фенове:
Цитат
Cagatayulusoyspainofficial
@masqueloqueseve

#cagatayulusoy освен че е страхотен актьор, добре доказал се, той проявява страхотен интелект при избора на проекти и герои. Оценяваме, че не избирате празни истории и остарели клишета, които подценяват интелигентността на зрителя. Още една стойност от Cagatay 👏

Цитат
Cagatay Ulusoy North America
@CagatayNorth

От момче до мъж, какъв блясък е #ÇağatayUlusoy, който ни удостои с 13 години съвършенство!

Насладете се максимално на най-светлия и приказен месец - ДЕКЕМВРИ!
Приятен ден!

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 11:30 от Emiliya

# 659

Heart Eyes Щастливи и позитивни дни..

Общи условия

Активация на акаунт