Отговори
# 660
Най накрая изгледах сериала Шивачът,много ми е загадка ,защо Димитри остана жив и ги следи. Чак ме е яд ,че свърши Sad

# 661
Айдеее, къдравелкото се пострига това е от днешния сет на Гадар
Измрънках сутринта че сушааа и като по телепатия се показа с новата визия
Многооо е готиин:heart_eyes: , жал ми е за къдриците ...като е в казармата нема начин ...
Така е супер пич Heart Eyes

https://twitter.com/QueenDreamer8/status/1730574352251252818
 вече припаднаха, особено латините Joy много забавни гифки са наизвадили

Цитат
Най накрая изгледах сериала Шивачът,много ми е загадка ,защо Димитри остана жив и ги следи. Чак ме е яд ,че свърши Sad
Бори и мен ме е яд че свърши така нелогично и отворено и безмислено .
Димитри извъртя този номер нарочно  като вид изпитание дали ще ги гризе съвестта или йок ? както видяхме опитват се да са щастливи Пеями и Есвет . Плаче си за продължение отвсякъде..  
Като цяло не ми хареса изобщо финалния сезон. Слаба работа е като замисъл.  Иначе първите два тръгнаха много добре , особено сезон 1

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 16:08 от femmi2

# 662

Бори, (мога ли да се обръщам така към теб?) благородно ти завиждам, че си изгледала  и Сезон 3 на"Terzi". Аз още не успявам да го започна.
     С наближаване на празниците настроението ми е доста приповдигнато и сякаш съзнателно избягвам да задълбавам в драматизма на продукцията. Но съм убедена, че ще стигна до края на сериала. Досега не се е случвало да зарязвам продукция по средата.
     От италианските фенове:

Феми, извини ме, сега видях поста ти. Но ако ме редуваш ще кача всичко ново от сета!

# 663
Хайде, редувам те ако има още неща нови
Благодаря за страхотните гифки предрпазнични Heart Eyes

# 664

Цитат
Дългата коса изчезна, стилът на Сарп Йълмаз се завръща, слава на моя Господ. Hands Pray

Феми, дано имаш късмет и докато изпишем тази тема да пуснат нови фотки на Чачо. Ще бъде добре новата ти тема да е и с нови снимки и информация за "Gaddar".

# 665

Феновете са чок талантливи
 Като Сарп е и Хаканчо .  Неистова радост е в мрежите .
Аз си искам къдрите след проекта . И той се харесва така и ще си ги пусне отново .

Левеееент:heart_eyes:

# 666

Разбира се,както ти е удобно. Надявам се да успееш по скоро да го изгледаш,предната вечер 4 серии една след друга. 😁
Чаатай с къса кос се мега секси. Нямам търпение да почне сериала. 😊

Цитат
Дългата коса изчезна, стилът на Сарп Йълмаз се завръща, слава на моя Господ. Hands Pray

Феми, дано имаш късмет и докато изпишем тази тема да пуснат нови фотки на Чачо. Ще бъде добре новата ти тема да е и с нови снимки и информация за "Gaddar".

# 667
Бори , ти с къса коса ли най  го харесваш?

Бирсен  писа че бащата на Онур Сайлак е починал.
Въпреки натовареният график се е грижил за него. Лека му пръст на човека.

# 668
Насам народе.

# 669
Цитат
Çağatay Ulusoy и неговите приятели
📍 İkinci Bahar и Ali Haydar Ocakbaşı
    Диди, златна си! Благодаря ти! Бях тръгнала да пускам гифки от "Пътят на Емир", но се отказах. Това не е за изпускане. Чачо в компанията на приятели. Време е вече да видим нашия любимец и сам на някоя спираща дъха фотка.
Цитат
Cagatay Ulusoy North America
🆕🆕🆕 | #ÇağatayUlusoy с приятели #MujdatTuran #HakanAydin в #Steakroom в Истанбул

Цитат
Напусна обществената телевизия като Sarp Yılmaz и се връща с подобен аватар!
Колективно ще умрем Çağatay Ulusoy

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 01:37 от Emiliya

# 670

Open Mouth охх, отново трябва да се свиква с новата му визия..

# 671
Гюнайдън:evergreen_tree:

Софи , взе ми думите от клавишите и устата.
С къдрите и опашлето свикнахме и сега отново... Феновете се радват, че виждат визия подобна на Сарп от Ичерде. На тази снимка с шапката е излязъл кофти не сЪ стряскайте.
На тези от сета и от ресторанта е тамън Heart Eyes
Това пуловерче чок му отива. В ресторанта в Истанбул са с аркадашите рибари от Чанаккале. Дошли са да го видят и ги е уважил. Мисля си че няма да е до края на сериала с тая визия и косата ще му порасне след като свърши с казармата.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 13:32 от femmi2

# 672
Здравейте, дами!

Феми, ето го Чачо и с дълга коса да не страдаш...

Цитат
Дълга прическа 🥵🥵

#Centilmen #cagatayulusoy

Емоционални почивни дни ви пожелавам!

# 673

Хайдеее , народеее видео от сета
Малиии жесток е и в черен елегантен костюм . Стилист е отново Илка . Това е кадър от Гадар, но ми се струва че след като сервитьора сервира Чачо излиза от образ . Толкова ми липсва гласът му , таланта му да ме завледее и отнесе

https://twitter.com/gaddar_dizi/status/1730912702761947636

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 14:16 от femmi2

# 674

Хайдеее , народеее видео от сета.
Скрит текст:
Малиии жесток е и в черен елегантен костюм . Стилист е отново Илка . Това е кадър от Гадар, но ми се струва че след като сервитьора сервира Чачо излиза от образ . Толкова ми липсва гласът му , таланта му да ме завледее и отнесе
https://twitter.com/gaddar_dizi/status/1730912702761947636

Общи условия

Активация на акаунт