Египет /Тема 15/

• 58 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Mi_ni, попитали сте в агенция, къде децата са безплатно? Нормално да нямате резултат, защото нямаме такава информация. За Египет продаваме пакети. Рядко някой търси само хотелско настаняване.
Силно ви съветвам да подходите по посочения от мен начин.
То го няма и като критерий за избор. Като критерии задавам само дата, дестинация, база за настаняване,брой възрастни+ деца и съответно годините им. Може би не съм се изразила правилно- търся пакет нощувки+ транспорт, разликата е само това, че не искам ол инклузив. Може би точно заради последния критерий търсенето е беуспешно.

# 391
  • Beyond the Frontiers
Именно. Аз ви го написах. Няма как да се разбере дали дете плаща само за хотел, защото всички цени, които виждате са пакетни. Същото виждат и агентите.
Абакс не предлагат други опции в Египет освен AI. Емералд, Онекс, Тез тур имат по няколко хотела и това са най-икономичните 2-3*.
Добър такъв е Mercure Hurghada.
Иначе с проста проверка: Dexon roma, Sand beach, Zahabia hotel са със закуска и вечеря.
Дали децата са безплатно, ако искате може да си проверите сравнявайки цените за двама и двама с дете.

# 392
  • София
Вчера може да съм подвела някой. Има дати за септември вече. Но само почивка, т.е. без Кайро.

/quote]
кои агенции са обявили датите само за почивка за септември?
 Също така да помоля отново за препоръка на хотел в района на Хургада с хубав плитък коралов риф.
Били сме в Desert rose и Albatros Palace.

# 393
Ние последните години всички почивки с агенция плащаме и подписваме дистанционно и в тази връзка не е нужно да имат офис във вашия град. Мога да препоръчам Аратур, те продават пакетите на Абакс и сме много доволни от обслужването - отговарят на мейли, дават информация и препоръки.
Погледнах сега Аратур, предлагат само полети от София, нас това не ни устройва, но намерих  Екватор, които предлагат от Варна. И те работят с Абакс, но нямат офис. Може би трябва в туристическите офиси във Варна да питам дикетно, понеже никъде по сайтовете не пише дали работят с ТО Абакс.

Привет! Миналата седмица резервирахме за "Перлите на Египет" с полет от Варна на Абакс. Резервацията направихме в офиса на Clavis Trend във Варна, бул. "Мария Луиза" № 36, ет. 1, офис 1. Служителката е много любезна.

# 394
  • Beyond the Frontiers
Ние последните години всички почивки с агенция плащаме и подписваме дистанционно и в тази връзка не е нужно да имат офис във вашия град. Мога да препоръчам Аратур, те продават пакетите на Абакс и сме много доволни от обслужването - отговарят на мейли, дават информация и препоръки.
Погледнах сега Аратур, предлагат само полети от София, нас това не ни устройва, но намерих  Екватор, които предлагат от Варна. И те работят с Абакс, но нямат офис. Може би трябва в туристическите офиси във Варна да питам дикетно, понеже никъде по сайтовете не пише дали работят с ТО Абакс.

Привет! Миналата седмица резервирахме за "Перлите на Египет" с полет от Варна на Абакс. Резервацията направихме в офиса на Clavis Trend във Варна, бул. "Мария Луиза" № 36, ет. 1, офис 1. Служителката е много любезна.
И се регистрирахте специално за да ни напишете това. Рекламата е хубаво нещо, ама отделете малко време, дайте малко отзиви за хотел, програма и т.н.

# 395

И се регистрирахте специално за да ни напишете това. Рекламата е хубаво нещо, ама отделете малко време, дайте малко отзиви за хотел, програма и т.н.

Регистрацията ми не е с цел да правя реклама на когото и да било. Регистрирах се, защото счетох, че темата е много полезна, особено за такива като нас, които не са ходили в Египет. Тук изчетох доста информация, която се надявам, че ще ни бъде много полезна. Ще летим от Варна на 29.04 (за да използваме почивните дни през майските празници) до Хургада и ще бъдем в Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada. По отношение на хотела се чудихме кой да изберем, но тъй като сме дете на 12 решихме, че е добре да е с аква парк. Galactic Voyager видях, че и вие сте отсядали там. Надявам се да сме направили добър избор или напротив?
По отношение на екскурзиите още умуваме дали да ползваме тези които предлага туроператора или да заложим на Аладин травелс. https://aladdin-travels.com/language/bg/%D1%83-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0/
Разликата в цената е драстична........
Вие какво ще кажете? Доволни ли сте от Аладин Травелс?

# 396
Ползвали сме услугите на Аладин травел.Изключително коректни , а цените са им направо смешни .

# 397
Здравейте!И аз четох доста ,връщах се и в стари теми.Реших да използвам Абакс за резервация за Хургада, звъннах им ,но ми казаха да намеря представител,който предлага програмите им...
Та въпроса ми е - може ли да ми препоръчате такъв за София?

# 398
"Алиса Турс" работи и с Абакс, и с "Онекс", и може да сравни цените и да ви предложи по-добрата оферта.

# 399
Здравейте!И аз четох доста ,връщах се и в стари теми.Реших да използвам Абакс за резервация за Хургада, звъннах им ,но ми казаха да намеря представител,който предлага програмите им...

Ние пътувахме до Египет и Испания с Абакс чрез Диел турс - изключително бяхме доволни от коректността и бързината им.

# 400
Melody tours. Също работят с Абакс, млади и отговорни хора, препоръчвам.

# 401
  • Sofia
И аз силно препоръчвам Алиса Турс - Елена Кумчева! Не само защото е изключително информирана, знаеща, много полезна и отлично познаваща хотелите в Египет, но най-вече защото се отзовава, съдейства и разрешава проблеми, когато се появят такива. Последното го пиша от личен опит (ползвахме я за Египет), изникна проблем, който въпреки късния час, тя разреши скорострелно! Лично за мен адекватното съдействие в случай на нужда е много важно,  дава спокойствие и сигурност.

# 402
  • В средата на времето

Ние пътувахме с Екватор по програма на Абакс. Доволна съм. От София съм, коминикацията мина само по мейл и телефон и нямаше никакви проблеми.

# 403

Предлагам аршинът да не е двоен, че само на последната страница има поне 3 поста с реклама на свързаната с вас фирма.

# 404
  • Beyond the Frontiers
Fancy, писах, писах и реших, че нямам излишно време за безмислени разговори с вас. Предлагам да подминавате постовете ми, аз мисля така да правя с вашите вече.

VesKir не е лош хотел, ремонта му приключи, не е много голям, но си има всичко: аквапарк, пясъчна лагуна - има си част без корали, където може човек да се топне спокойно. Отливи не съм виждала там. Активна анимация, доста се стараеха да забавляват децата. Нямам забележки към хигиената.
За храната не мога да кажа, че е била уау, но гладен никой не е останал. Дадох бакшиш, поисках да ми оставят повече вода всеки ден - оставяха. Детето имаше рожден ден, оставиха торта в стаята като изненада. Стараят се.

Стаите с изглед градина гледат в страни, към един пущинак. Тези с изглед море имат чуден такъв.
На добро място е. Като излезете и тръгнете на дясно има магазин Клеопатра на близо - с фиксирани цени, пеша може да се отиде и до Hard rock cafe. Удобен е за разходки.
Иначе в момента цените му са малко високи за това което предлага, но не е лош вариант.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 22:24 от Galactic Voyager

Общи условия

Активация на акаунт