Египет /Тема 15/

• 58 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! И аз се интересувам дали знаете кога пускат датите за септември в Абакс? Знаете ли също коя агенция във Варна предлага тяхните екскурзии, през 2020година бяхме запазили екскурзия с една агенция, но се отложи заради ковид и агенцията видях че вече е фалирала. Също ако може да ни препоръчате по-спокоен хотел, да не е типичния развлекателен хотел с програми, аквапарк и много деца. Търсим спокойствие, без дете сме.

Миналата година и аз търсих такава туристическа агенция от Варна, уви....

# 376
  • В полите на Витоша :)
Ние последните години всички почивки с агенция плащаме и подписваме дистанционно и в тази връзка не е нужно да имат офис във вашия град. Мога да препоръчам Аратур, те продават пакетите на Абакс и сме много доволни от обслужването - отговарят на мейли, дават информация и препоръки.

# 377
Ние последните години всички почивки с агенция плащаме и подписваме дистанционно и в тази връзка не е нужно да имат офис във вашия град. Мога да препоръчам Аратур, те продават пакетите на Абакс и сме много доволни от обслужването - отговарят на мейли, дават информация и препоръки.
Погледнах сега Аратур, предлагат само полети от София, нас това не ни устройва, но намерих  Екватор, които предлагат от Варна. И те работят с Абакс, но нямат офис. Може би трябва в туристическите офиси във Варна да питам дикетно, понеже никъде по сайтовете не пише дали работят с ТО Абакс.

# 378
  • В полите на Витоша :)
Специално за Египет имат и с полети от Варна, а за Турция лятото предлагаха и от Бургас и Пловдив.
Най-добре ги попитайте. Би трябвало да продават всички пакети на Абакс.

# 379
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, моля да ми препоръчате хотел в Хургада, който настанява деца до 10 г. безплатно. Масово в офертите децата ги смятат като възрасни. Наясно съм, че това важи за самолетните билети, но за хотела ако не е така все ще има някаква разлика в цената. Търся базов хотел с прилична храна и чистота на сносна цена. Ще го използваме само за нощувки,  евентуално закуска и вечеря, защото смятаме да сме всеки ден на допълнителни екскурзии.  Предварително блягодаря на отзовалите се.

А няма ли да е по-лесно да си решите какъв бюджет ви е ок и да си гледате хотелите в него? Така или иначе само със закуска и вечеря по офертите са не повече от 3-4 хотела.

Има ли оферти за септември вече,на кой фирми?

За септември - не. Има за октомври - Хургада, Кайро и Хургада, Шарм.

Здравейте! И аз се интересувам дали знаете кога пускат датите за септември в Абакс? Знаете ли също коя агенция във Варна предлага тяхните екскурзии, през 2020година бяхме запазили екскурзия с една агенция, но се отложи заради ковид и агенцията видях че вече е фалирала. Също ако може да ни препоръчате по-спокоен хотел, да не е типичния развлекателен хотел с програми, аквапарк и много деца. Търсим спокойствие, без дете сме.

И защо ви трябва във Варна? Вече всичко става и онлайн. Потърсете в гугъл: туристически агенции Абакс, и ще ви излезнат доста фирми.

В момента полети от Варна предлагат: Абакс, Онекс, Емералд, Тез тур, които са все фирми от София.
Има adults only хотели доста, вече въпрос е до бюджет и дати.

П.П. започват да свършват местата за априлската ваканция. Онекс продадоха полета Кайро с Хургада на 30.03

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:20 от Galactic Voyager

# 380
  • София-Лагера
Привет,предстои ми 4 ходене в Шарм ,направо сме влюбени в курорта.
Направихме резервация за Rixos ,в момента е супер намален и според си заслужава,Полет на 3 март ,дано там да е хубаво времето.

# 381
  • Beyond the Frontiers
Освен това отвориха съвсем нови още 3 Rixos хотела в Шарм: 2 Радмис и Риксос вилас. Има ги вече с цени за бг. пазар.
Радамис е от сорта на Land of Legends, но по-огромно. Буквално цял квартал правят с магазини, заведения и хотели Риксос.

# 382
Риксосите май са най-хубавите хотели в Шарм, обаче морето отпред изобщо не става за къпане доколкото се ориентирах? Много навътре е плитко (май му викат риф?) и влизането в морето ставало само чрез кея (ако не било забранено заради времето). Поне аз това прочетох на много места и се отказах. Искам плаж с нормална вода отпред :/

# 383
  • Sofia
Морето е важно и за нас. Предполагам в Шарм има хотели, които имат нещо като лагуна и морето е ок за влизане. Има ли как да се изготви списък с  хотели с малък отлив?

# 384
  • Beyond the Frontiers
Почти няма хотели без корали отпред (не коментирам, колко са живи).
Пясък си е Barcelo Tiran, Baron-ите, Coral sea sensatory, Coral sea resort. Добре е и на Jaz Belvedere.

Domina coral също е с пясъчен плаж и залив - този обаче не го препоръчвам. Огромен, доста стар, пълен с италианци. Потресена съм от него заради едно нещо: в основния ресторант всички напитки, абсолютно всички си ги взимаш само в хартиена чашка за кафе. Аз обичам да пия вино на вечеря и това си е гавра. Вино в хартиена чашка. И не говоря да съм на басейн или плаж, където бих го приела заради безопасността. Говорим за основен ресторант на вечеря.

Тип лагуна, но плитка е Jaz Fanara, Cleopatra до нея е Nubian village/resort.

Влизане с понтон, но съвсем близо до брега са в района на Sharks bay и Stella di mare.

Това на прима виста, което аз съм видяла с очите си.

# 385
Здравейте , търся отзиви за хотел ,,Jaz Mirabel park ,, в Шарм ел Шейх . Обмислям резервация и всякаква информация би ми била полезна.Освен с такси има ли с какво друго да се придвижим до Сохо и стария град?

# 386
Novotel Palms в Наама Бей не е ли също с хубава вода без корали? Поне така изглежда на снимките

# 387
  • Beyond the Frontiers
Вчера може да съм подвела някой. Има дати за септември вече. Но само почивка, т.е. без Кайро.

Gerka99, коментирам плажове на хотели, които съм видяла лично само.

Еличка 123, за мен си е много читав хотел. Не е лукс 5*, но е добър за парите си. Целият комплекс е Мирабел бийч, парк и клуб.
Парк и клуб бяха затворени за ремонт миналата година. Ако 50-60 метра повече до плажа не са ви приоритет, е отличен вариант. Храна, анимация, база е абсолютно равностойна и в трите хотела. Територията е обща.

# 388
Здравейте, моля да ми препоръчате хотел в Хургада, който настанява деца до 10 г. безплатно. Масово в офертите децата ги смятат като възрасни. Наясно съм, че това важи за самолетните билети, но за хотела ако не е така все ще има някаква разлика в цената. Търся базов хотел с прилична храна и чистота на сносна цена. Ще го използваме само за нощувки,  евентуално закуска и вечеря, защото смятаме да сме всеки ден на допълнителни екскурзии.  Предварително блягодаря на отзовалите се.

А няма ли да е по-лесно да си решите какъв бюджет ви е ок и да си гледате хотелите в него? Така или иначе само със закуска и вечеря по офертите са не повече от 3-4 хотела.

Преди да попитам използвах търсенето в две агенции и не излезе нищо. Затова си позволявам да пиша тук, извинете за което. Просто ако някой знае и желае да сподели.

# 389
  • Beyond the Frontiers
Mi_ni, попитали сте в агенция, къде децата са безплатно? Нормално да нямате резултат, защото нямаме такава информация. За Египет продаваме пакети. Рядко някой търси само хотелско настаняване.
Силно ви съветвам да подходите по посочения от мен начин.

Общи условия

Активация на акаунт