Египет /Тема 15/

• 60 998
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте , от 18 до вчера 25.10 бахме в Шарм хотел Charmillion Gardens Aquapark , изкарахме страхотна семейна почивка

Потвърждавам , че няма никакво напрежение там , всичко е напълно спокойно !!!

Закупихме 3 карти с интернет с по 40 ГБ всяка  на местен оператор WE , имаме остатък съответно в двете по около 25 ГБ , в третата около 18 ГБ - валидни са 60 дни след активирането им на 18.10.2023 г.

Ако някой ще ходи скоро към Египет и желае карта/карти да ми пише

* за сведение (можеби е известно на повечето )- ако пътувате само до Шарм и околностите , без Кайро , Хургада, Луксор  и т.н.  не е нужно да закупувате виза за Египет за 25 / 27 долара  на човек  . Ние досега сме били 4 пъти в Египет  Хургада и Кайро и винаги се е налагало да заплащаме визата , този път останахме приятно изненадани ,че ни спестиха 4 визи и 100 долара .Изполавахме само локални екскурзии от местните агенции и не беше нужно да заплащаме визите

# 211
Много съм изненадана от отлива в Дезърт Роуз, навсякъде се твърди че няма. Първите дни нямаше , но после сутрин е така
След 12ч.

Изненадата ми е в това, че досега съм наблюдавала отлив следобяд, а тук е сутрин

# 212
  • В полите на Витоша :)
Отливите се изместват по време, не са винаги в един и същи час.

# 213
  • Beyond the Frontiers
В лагуната аз отлив не съм виждала. За това казвам, че няма. DESERT ROSE

# 214
Здравейте, става  ли за плаж в Шарм ел Шейх през декември? Моля, да споделите впечатления за прекарване на Нова година там  и хотел Sol Y Mar Naama Bey!

# 215
Абакс  отменят чартъра до Хургада(почивка) за 12.11,не бил пълен.Има ли друга агенция с чартър за около тази дата?

# 216
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, става  ли за плаж в Шарм ел Шейх през декември? Моля, да споделите впечатления за прекарване на Нова година там  и хотел Sol Y Mar Naama Bey!
Става за печене. Плуване в басейн - да. В морето - хладничко ще е.
Иначе хотелчето е много симпатично.

Абакс  отменят чартъра до Хургада(почивка) за 12.11,не бил пълен.Има ли друга агенция с чартър за около тази дата?

Не. За този период само те бяха планирали полети. Кайро и Хургада ще си ги има. 8.11 има Шарм при Онекс и Тез тур. Nubian Island беше на промо цена

П.П. има Хургада на 18.11 на Тез тур.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 12:18 от Galactic Voyager

# 217
Здравейте,с мъжа ми сме за 12.11 до Хургада. Спечелихме почивката и много се чудим дали изобщо да излетим.
 От агенцията твърдят, че всичко с полетите е наред причина да не се осъществи екскурзията нямало.
Летим от София, агенция Екватор ппц твърдят, че няма причина да се притесняваме заради войната, уж всичко било наред, нямало отменени полети за датата.

# 218
Здравейте,с мъжа ми сме за 12.11 до Хургада. Спечелихме почивката и много се чудим дали изобщо да излетим.
 От агенцията твърдят, че всичко с полетите е наред причина да не се осъществи екскурзията нямало.
Летим от София, агенция Екватор ппц твърдят, че няма причина да се притесняваме заради войната, уж всичко било наред, нямало отменени полети за датата.
Ако се откажете, аз ще ви заместя на тази екскурзия😄

# 219
Здравейте, четох назад, не намерих особено инфо за жасмин палас (то с тези военни паники сигурно трябва да ровя из всички теми назад) - утре летим Кайро и след това Хургада. Интересува ме най-вече разнообразието на храната и дали е читав нета на хотела или да взимам карти допълнително. Преглеждам и доп екскурзии през Аладин, гледам имат и намаления (не знам дали е трикче и са си такива постоянно цените) - заслужават ли си делфините в басейн и аквариумът? Снимките явно се заплащат отделно, това значи ли че не може да снимаме ние?

# 220
Някой с информация дали има потвърдени чартъри за 15.11 и 18.11?

# 221
Няма причини да не отпътувате. За сега. Аз лично, не бих се притеснявала особено, въздушния коридор не минава над засегнатите територии, Египет едва ли ще отстъпи от позицията си и мисля, че едва ли има агенция, която ще Ви поведе там, където има
Скрит текст:
война
към настоящия момент-12.11. Все пак ще ми е полезно и мнението на Galactic Voyager за последното, макар че напоследък я използваме И като врачка.Joy Heart
Не написах, че почти по същото време летя до не по-далечна дестинация от Израел. За сега няма отказали се.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:16 от Zanet

# 222
Днес обаче от агенцията ми съобщиха, че няма да мож3 да излетим на 12.11 искаха да сменят дата 04.11.
Тогава им отказах и ме насочиха за дата 11.11.2023
Явно има много отказали се на тази дата или... вече и аз не знам!

# 223
Днес обаче от агенцията ми съобщиха, че няма да мож3 да излетим на 12.11 искаха да сменят дата 04.11.
Тогава им отказах и ме насочиха за дата 11.11.2023
Явно има много отказали се на тази дата или... вече и аз не знам!
Няма ли възможност да промените държавата?
След като сте спечелили почивка, би трябвало вие да си определите къде да пътувате. Гледам групите във фейса, не пишат отказалите се, макар че и те са спорна тема. Ако са платили как ще се откажат, никой няма да им върне парите. Тогава защо да се отказват?/риторичен въпрос/

# 224
Питах агенцията да се отложи датата, дестинацията , но не,  няма шанс... или отиваш на"  спечелената дата "  или не отиваш явно това е. То всъщност играта беше за конкретна дата и съответни до Хургада, така че явно няма какво да очаквам като смяна на държава и дата.

Общи условия

Активация на акаунт