Денонощна безТЕРМИНова немска тема / 245

• 33 578
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
Ооо, сега се сетих. В Луизенпарк сме ходили преди години на някакво шоу с Heißluftballons. Беше до късно. Joy Дребното беше много дребно, но умираше от кеф и не заспа.

# 106
Синьо планетариума са прожекции под точен час и ние не сме му особени фенове . KКогато бяха малки децата сме ги водили, вече не.
На мен люспите на кестените са ми твърди за отваряне дори когато са сварени. На тиган не стават ли по-твърди ?

# 107
Пипи, метни рецептата за тиквения чийзкейк или линк към нея, моля 🎃
И оздравявай, не се давай!

# 108
Ида, по тази рецепта го правих https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BA%D0%B2%D0%B0 стана много добре.
Пих чайове, грипекс макс и сякаш съм една идея по-добре. Ще видим утре.

# 109
  • Am Dorf (BB)
Заради вас си отворих опаковка варени кестени и опатках половината. Дано не ми стане зле 🤔

Аз бях на моноспектакъла на К. Лафазанов, за който се чудех миналата седмица. Харесвам го и ми е приятно да го гледам/слушам. Моноспектакълът започна обещаващо, за моя вкус в един момент смешките преминаха на ниво "Комиците", които аз не харесвам. Имах хубава вечер, но не бих посетила постановката повторно.

# 110
Препоръчайте ми онлайн магазин за всякакви ученически пособия (химикалки, маркери, тефтери, тетрадки и пр.) на добри цени.
Благодаря

# 111
  • Немция
Без да съм поръчвала от тях онлайн, бих предложила Müller или Office Center(бившето Staples).

# 112
  • Германия
А шансът в Амазон всичко да е дори по-евтино е доста голям.

Или пишеш в Гугъл Bürobedarf примерно и излизат доста сайтове

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 12:10 от TeoM83

# 113
  • München, Deutschland
Нямам представа дали са най-евтини за книжарски материали, но аз си взимам от Тедди или от Амазон.

И искам да ви кажа добро утро в топлия есенен ден. Наложи се да станем по-рано днес, та съм предиобедно тук. 😃

Домашни кренвиршки (е, с вийнер са) и кашкавалки хапнахме. Хубав ден на всички. 😃

# 114
Аз също пазарувам предимно от Müller,винаги съм намирала всичко необходимо и то на добра цена. Имаме си и местни книжарници,но цените им са доста надути и рядко пазаруваме от тях.

Криси,чудни кренвиршки- аз пък правих бананови палачинки с пълнозърнести овесени ядки ,а сега меся тесто за пица! Гледам да приготвя всичко за обяд от сега,защото навън грее слънце и скоро тръгваме по планината! Bike

# 115
  • Germany
Аз миналата година купих почти всичко за училище от Амазон. По големи разфасовки и имаме и за тази година. Много по евтино излезе.
Малкият от вчера е с брекети и е тегава работа храненето. Сложиха му нещо, като 2ра пломба върху част от задните зъби и неможе да направи хубав контакт, като яде и като прибавим болката при дъвчене и направо отказва да се храни. Не иска болкоуспокояващо за момента.

# 116
  • Deutschland/HE
Мони, направи му някакъв шейк с прясно мляко, кисело мляко, банан и други плодове, малко мед и да го пие със сламка, за да не е съвсем гладен. Може кремче от сметана и маскарпоне да му направиш. Червена леща на рюле, картофено пюре със сирене ако не иска сладко. Първите два, три дни са така.
При дъщеря ми не са слагали такива пломби, но то всеки случай е различен.

# 117
  • Germany
Благодаря за идеите, Колибри! Пробутах снощи малко крем супа и пасиран банан с шоколад предложих да му направя за десерт и се нацупи, че не бил бебе... Лекарката ни беше предупредила, че ще е тегаво с това повдигане и ще трябва време да свикне.

# 118
Децата ядяха първите дни с брекети готови бебешки плодови пюрета. Оцеляха.
Сега предстои да ги свалят.

# 119
Криси,кой ползва пианото?Снимката е прекрасна 💐

Общи условия

Активация на акаунт