Денонощна безТЕРМИНова немска тема / 245

• 33 586
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви за отзивите. По принцип ние вдигаме нещата преди да чистим 1 път седмично с прахосмукачка, та мислихме да купим робот. Толкова ни мързи.  С разни малки частички по пода проблем нямаме, щом е там, значи не трябва.
В темата за прахосмукачките роботи основно суперлативи има, негативи не се казват, затова ми е странно, че чистите и с други прахосмукачки.

# 586
Няма как, в ъглите се натрупва. Аз и детските легла местя чат пат, те се плъзгат и лесно. Иначе наистина си струва, но аз досега не съм прочела при някой да замества. Ти сама ще си убедиш, че не може без прахосмукачка, но ако отделиш пари, няма да съжаляваш.

# 587
И ние днес направихме дълга разходка в парка. Листата на дърветата са опадали, но не съвсем, все още е красиво. Беше приятно хладно и не валеше, най-важното.
За прахосмукачката робот съм скептична, ползвам си обикновена.

# 588
Нормална прахосмукачка не ползвам за пода, откакто чисти робота. Инцидентно ако не му е заредена батерията и бързам, не виждам разлика в почистването.
Но и нормалната я ползвам да бръкна в някоя фуга между стена и шкаф, или да почистя дивана, или нещо друго във височина, да обера прах някъде. Освен това, ако се счупи чаша или разсипя брашно на пода, вадя нормалната за по-бързо. Може би само с малката ръчна бих се справила и без голяма, но и малката е на батерии и като ми потрябва все не е заредена.

# 589
В ъглите, зад дивана, между мебелите и тн. си трябва нормална прахосмукачка. Поне аз не мога без такава. По стълбите също не мога пусна робота, ще трябва да го събирам на части. 😂

# 590
  • Германия
Ние сме с 3 прахосмукачки вкъщи, въпреки че предимно робота ( Roborock 5?) и дайсъна (V15) използваме. Роботчето го пускаме всеки ден като няма никой вкъщи, но ако искам нещо бързо да изчистя си вадя безкабелната, става с пъти по-бързо. Имаме и обикновена прахосмукачка, но нея почти не я ползваме откакто взехме безкабелната. Мъжът ми чисти колата с нея, ако зависеше от мен щях да я продам.

Та с две думи, само с робот не става, той обаче спестява много време

# 591
  • Немция
Белла, радвам се, че се е харесал Flugsimulator-a.

Двете със Синьо май по една и съща пътека сте вървели. Smile

# 592
:Simple Smile

и същите дъги

# 593
Ами то с bella-ciao сме почти съседки. На някакви си 30-40 км колко по-различен да е пейзажът?!

мама-ени, далече от хубаво е времето. Вчера се беше объркало нещо. И в събота не валя! Иначе е главно мрак и дъжд с редки проблясъци. Типично за ноември. Но ей къде е пролетта – има-няма 15 седмици.

# 594
Да ви върна пак на тема зъби и да попитам по друг начин. Има ли някой който не е направил на децата си силанизация на зъбите? Четох за и против, има неща които ме карат да клоня към против.

# 595
  • Немция
Рейна, не искам да прозвуча заядливо, но оставам с впечатление, че клониш против силанизация на зъбите, против флуориден лак, против панорамна снимка(щом се предлага, има причина вероятно).. Защо е това недоверие? Не са едно или две неща.
Предлагат се с цел за по-добро здраве на зъбите, да се проследи състоянието им или да го укрепи. На всичкото отгоре не се доплаща, всичко се поема от касата.

# 596
Ох, бе. Наздраве!

# 597

Да си дойдем на думата!
Наздраве!

# 598
🍻
впечахлена съм от еднаквия пейзаж на Синьо и Бела, красота; усетих се да търся 5те разлики 🍂🙃

Силаниз. не са препоръчвали, не сме направили. Ако сметнат за необходимо и ми обяснят, бих се съгласила.
Нали помните зъболекарите от онова време 😈 и машинките  бззззз 😲
Благодарна съм за напредъка и знанията в тази област. Страхотно, че с деца работят 'по детски'. Грижата е решаваща за зъбите.
В студентските години имах обаче кофти зъболекар..плюя в пазва, че няма големи поражения.
От опита на Вечерница тръпки ме побиха, честно Sad

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:40 от Ида

# 599
I аз съ си мислила, че зъболекарите са най-великото изобретение на човечеството. Нареждам ги преди пералнята , робота прахосмукачка  и нинджата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт