Денонощна безТЕРМИНова немска тема / 245

• 33 589
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм доволна от робота, чисти си екстра. Една от най-полезните покупки вкъщи. Само му вдигам леко пердето в хола, да не го засмуче. Ако обичайно имате разни неща по пода от сорта на кучешки или детски играчки ще трябва малко подготовка преди да я пуснеш, нищо работа в сравнение с ръчното чистене.

# 571
То ние по принцип ще трябва да вдигаме някои неща, за да може да чисти навсякъде, мен това не ме притеснява. Просто няма да е на автоматичен режим.

# 572
  • Deutschland/HE
Сутрин преди да изляза, вдигам столовете и една ваза, после децата като тръгват за училище я пускат, на обед свалят столовете. Скоро гледах цените и ми се сториха много високи, ние нашата я купихме за 350 евро на Черен петък, сега едни цени по 700-800евро, явно заради самопочистването.

# 573
Ние сме с най-обикновен робот, но върши чудесна работа. Вече е на 3 години и не се предава. Трябва си разтребване преди това, вдигане на столове и т.н. Не замества нормалната прахосмукачка, нея я пускам 1 път в седмицата.

# 574
Защо не замества обикновената прахосмукачка? В ъглите ли не почиства?

# 575
И аз вдигам столовете. Дени гледай да има батерия за по-дълго работа и да има хубави четки ако имате килими. И аз лично не харесвам тези с парцала ...
И аз днес по гората и то сама, защото останалите трима ходиха до Flugsimulator .  Закарах ги го гарата и ги прибрах много доволни от гарата ... та благодаря на Бибит за идеята.

# 576
Комби няма да взимам и гледам и за килими. Но тъй като не мога да си позволя 2 прахосмукачка сега (старата почти сдаде багажа), трябва да си избера робот или обикновена. Затова питам. Децата са много за робот, защото не им се чисти, но ако трябва и обикновена да пускаме след това, просто ще пропусна робота.

# 577
  • Deutschland/HE
При  нас не се налага да вадя голямата прахосмукачка, то аз вече нямам такава, а една безкабелна. Само зад едната врата не влиза и там веднъж седмично минавам минавам там с другата. Контейнера го изпразвам на 3-4дни и тогава почиствам четката, отнема една минута.

# 578
дени не може с една. и не може да няма мощ. т.е. ако взимаш само едно , вземи по-добра обикновенна.

# 579
  • Germany
Дени, и моето мнение е, че робота е облекчение, но не може да замести нормалната прахосмукачка. Аз моя спрях да го ползвам, защото ми писна да раздигам преди да го пусна и после да връщам нещата пак на мястото им. Имам една вертикална за всеки ден и нормална, с която минавам уикенда.

# 580
И аз се разходих в гората днес:

# 581
Според мен зависи и от марката, има и недоволни от роботи, аз също имам Роборок. Вместо на седмица пускам през две прахусмокачката. Без нея обаче не мога, местя дивани засега. Затова искам на крака диван за да влиза отдолу робота и тогава може и по-рядко да пускам. Но си е помощ голяма. Засмуква и химикали и дребни играчки, тоест добре работи.

# 582
Cиньo и при нас днес Simple Smile

# 583
Засмуква и химикали и дребни играчки, тоест добре работи.
Легосъбирачка. Joy

# 584
Блазе ви за хубавото време. При нас валя цяла седмица. Днес също.

Общи условия

Активация на акаунт