Денонощна безТЕРМИНова немска тема / 245

• 33 590
  • 778
  •   1
Отговори
# 555
  • в сърцето на един мъж...
И аз съм с нинджа. Много си го обичам, всичко готвим в него. Даже и супи, пилето става страхотно печено вътре, пържоли, изобщо каквото се сетиш. Картофите естествено са малко по-сухи, но аз като приритам за пържени картофи и си ги правя сама на тиган Simple Smile Което откакто имаме нинджа рядко ми се случва Simple Smile Иначе децата си готвят с нея, когато ме няма. А какви джолани стават вътре... Та да, определено съм за нинджата

# 556
+1 за нинджата.
Аз днес имах гости и разговора се завъртя около много неща, но основното време около chatgpt и изкуствен интелект. Много беше интересно . Хора от всякакви възрасти със всякакви професии   за какво ги ползват и какво мислят бъдещето им. Много интересен разговор.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 12:26 от bella-ciao

# 557
Приключенията със зъбите на Тарзан на Веч ги помня. По същото време и нашата принцеса проима кариеси на млечни и неконтролируем страх от зъболекар, та се наложи интервенция под пълна упойка, години ходене при детски зъболекар и доста извънредни разходи. Но решенията, взети тогава, се оказаха правилни. Постоянните са здрави, страхът е преборен и зъбната хигиена е на ниво.

Еърфраера ми е за смяна, дебна един комбиниран мултикукър и ако го намалят по черните петъци, го взимам.

# 558
  • Немция
Страх от зъболекар се появи при големия след вадене на зъбче, като беше на 6. Преодоля се по предложение на зъболекарката ни с чести термини всяка седмица - всеки път съвсем за кратко на зъболекарския стол. 5 минути за едно, другата седмица 5 минути за друго и така се събраха няколко кратки посещения едно след друго, без да се случи нещо драматично.
И след това пак преглед след 3 месеца за профилактика.

Нито аерофрейър имам, нито мултикукър, нито хлебопекарна. Не купувам, защото си мисля, че няма да ги ползвам(е). Не ме и привлича като идея също, това е от значение.
По принцип доста кулинарстваме, за статистиката само. Grin

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 12:57 от Бибит

# 559
Бибит,
Моя HeißLuftfritteuse, да използвам немската дума 😃, го купихме заради пържените картофи,  които ние си правим от дъжд на вятър. В него и Fischstäbtchen печем, но толкова. За рибно филе е малък. Тогава ми се видя голям в кутията, но не било вярно.😉

# 560
  • Германия
И ние като Бибит такива екстри в кухнята нямаме 😅 и термомикс нямаме 🙃 не сме усетили липсата на нито една от джаджите. Иначе сме яли пържени картофки от airfryer при приятели и не бяха лоши. Но ние вкъщи пържени картофи не правим така че малко се обезсмисля тази покупка за нас.

# 561
Като ви чета и ми се приисква да се обзаведа и аз с Нинджа.

# 562
Давай! На Амазон имат оферта Simple Smile
Бибит хората термин не могат да си намерят, а вие се терапирате Simple Smile

# 563
След проучване и сравняване, аз се спрях на Instant Pot Pro Crisp. Ще си дебна него.

# 564
Термомикс ще влезе вкъщи само през трупа ми! Joy И ние нямаме такива джаджи. Аз обичам да се въртя около тенджерата и да бая на манджите.

# 565
  • Am Dorf (BB)
Благодаря за отговорите, дами. Тази нинджа много голяма 🫣 Ще мисля още, струва ми се, че няма да сме power user, и малко ми мина мерака като се замислих, че трябва да му търся място 🤣
И ние нямаме комби уреди никакви, не съм усетила липсата им. Само заради картофките ми блазни, ама аз искам като пържени истински, ако ще са като на фурна, май ме губят 🤔 Ще мисля още.
Тук такова слънце е пекнало, децата бяха до преди малко в градината. Другат седмица го дават да прехвърча сняг. Време му е 🤍

# 566
И ние сме от тези без допълнителни уреди - справяме се по традиционния начин с котлони и фурна. 😂

Времето и при нас е много слънчево и приятно. Четох около час книга на терасата по къс ръкав и елек.

# 567
  • Germany
Аз направих една горска разходка. Приятно е, но при нас доста духа.
Ако щете вярвайте, но имам слоу кукър само заради едно ядене😆 Телешко с картофи и зеленчуци, любимо е на мъжете у дома. Нямам нито времето, нито желанието да го готвя във фурната. Слагам си го сутрин в кукъра, върша си работат през деня и за вечеря яденето е сготвено. Не съм по готвенето аз, веднага се сещам за няколко по приятни занимания.

# 568
Кажете доволни ли сте от прахосмукачките-роботи? Мъжът ми не е много навит, не вярва, че ще чисти. Аз гледам тук някаква Rowenta, съвсем обикновена без миене.

# 569
  • Deutschland/HE
Дени,
ние вече 3 години сме с Roborock S5, чисти си перфектно, в нас сме с теракот, паркет и килим, всичко изпрахосмучва. Може да и ограничиш къде да не чисти, около елхата по Коледа Simple Smile, научи децата да си събират нещата от пода. Има тема във форума за прахосмукачки роботи, там ще ти отговорят на въпросите. Аз също бях много скептична, но наш приятел си взе, а те са с куче и бяха много доволни, та няколко месеца след това още две семейства от компанията се обзаведохме с такива.

Общи условия

Активация на акаунт