Денонощна безТЕРМИНова немска тема / 245

• 33 554
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • Германия
Веч, честито на младежа! Попътен вятър!

# 646
Честито и от мен Веч, много здраве и още много успехи в живота ви желая!

# 647
Минавам да почерпя.
Големият ми син завърши Ausbildung für allgemeine Pflege.
Наложи се да се яви повторно на държавния изпит, че през септември го скъсаха, но вече всичко е зад гърба му.
Днес ще си подписва официално трудовия си договор с работодателя си, при който си кара стажа досега. Много бяха доволни от представянето му по време на стажа, че му бяха подготвили договора още преди да се яви септември.
Много съм щастлива, че на 20 г е готов с диплома, работно място и втора възможносто за развитие - музиката. За тези от вас, които не помнят - той пише текстове и записва рап. Има си канал в спотифай и тубата.

Честито и от мен. Пожелавам му да не спира да учи и да се развива.  Уважение, че си е избрал тази нелека и благородна професия.

Той спокойно може да си съчетае професията и с хобито, в домовете за възрастни, има хора, който имат занимания с тях гимнастика, музика, арликиране, игри...Моя позната ходи, но доброволно и ги учи на френски език. Към  "Каритас" дори има и курс за тези допълнителни дейности, който трае 6 м.

# 648
Вечерница, честито! Много успехи на момчето ти и занапред!

# 649
  • Germany
Честито и от мен, Вечерница! Все такива хубави неща да се пишат в темата 🤞

# 650
  • в сърцето на един мъж...
Честито, Веч! Много успехи!

# 651
Честито на младежа, Веч! Да е здрав, много късмет и успешни начинания!
Може да ми изпратиш линк към профила му, за да го препратя на малкия ми син, той слуша предимно рап.

Искам да се възползвам от намаленията на черния петък, търся си отдавна хубава възглавница. Моля, препоръчайте някоя, от която сте доволни.

# 652
Pippi_, зависи в каква поза спиш. Вкъщи всеки предпочита различна. Аз искам да си купя някаква за спане по гръб и да се науча да спя така, за да не ми се образуват бръчки. Laughing Та и аз проучвам.

# 653
  • Немция
Няма как да се препоръча възглавница, всеки е с различни изисквания.
Ето, Синьо ще се поддържа млада с правилната възглавница. Smile

Пипи, пробвай възглавници на място там, където са изложени легла, матраци.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 11:43 от Бибит

# 654
Бибит, ще действам превантивно. Grin Другият вариант е да се нашишкам и така да ми се изпъне кожата навсякъде, че да няма шанс да се сбръчка. Joy

# 655
И на мен ми се иска да нямам бръчки, но да спя по гръб едва ли ще се науча, Seitrnschläfer съм и това е.
Бибит, голямо обикаляне и пробване ще падне Joy затова исках да ме насочите към някои марки и модели. Тези с мемори пяна как са?

# 656
Пипи, аз съм с възглавница с мемори (KLUBBSPORRE на Икеа) и ми е идеална, но никой друг в къщи не я одобри. Та си е малко на магия тая работа. Проба, проба и пак проба.

# 657
Какви бръчки момичета? За какво говорим тук ? Simple Smile
А иначе днес успяха да ми щтракнат един рентген на крака и ме пратиха отгоре на това на мрт , че и гипсираща превръзка имам и не мога да ида на плуване тези 2 дена ... и сега ако получа някоя бръчка ще знам от какво излизат бръчките Simple Smile
Бибит ако знаех че ще го направят този номер щях да си изпечатам този паспорт за рентгени , но не съм знаела и не съм подпечатала нищо Sad

# 658
С възглавниците ми е мъка страшна и на мен. Пробвал съм 10-15 различни, но не и не - нищо не издържам повече от няколко нощи, без да започнат вратни болки. Затова ги въртя постоянно. Винаги са ми високи, спейки по гръб или ниски, спейки настрани. Няма мемори, няма пухени, няма дунапренени - резултат еднакъв.Купувам някоя, която ми изглежда ниска в магазина, но щом спя на нея у нас - пак висока, за да спя по гръб или ниска за странично. Явно съм извънземен Smile

# 659
Или вече сбръчкан Simple Smile Но удави мъката в нещо и тя ще умре !
Или както някой беше написал някъде потопи се в нея и може  да се отрви ...

Общи условия

Активация на акаунт