Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Че кой говори за криене или срамуване от нещо?

Аз си направих същия номер отново... Доста късна вечеря, че късно се прибрах. Съответно сравнително близо до времето когато си легнах. И се събдих гладна. Аман.

# 406
Аз няма да съм изобщо щастлива някой да ми изрови нещо от профил в една платформа и да го изтипоса в друга, без да ме е питал. Няма значение колко е безобидно и няма нищо общо със срам.
И къде е изтипосано това нещо? Аз не видях въпросната снимка да е качена тук. Единствено е коментирана. Все едно да се обидя, че ми е видяла снимката и е написала, че съм с къдрава коса😂

# 407
Аз ползвам форума именно заради неговата анонимност, не би ми било приятно всеки да знае какво съм загубила или какво ми се случва. Тук откривам съмишленици и ми харесва много.
Напринх 18 часа фаст, утре трябва да се наканя да ида на изследване. Четох обаче, че преди цикъл инсулинът се вдига от прогестерона и може би ще изчакам да дойде и свърши и тогава. Помръзва ме и сутрин ми е студено, това е истината😀

# 408
Когато е по-висок прогестеронът сме по-резистентни, това е което и аз срещам на много места. Холестеролът също зависи от цикъла, там не помня в коя част беше по-висок, май пак към края.

# 409
Аз не съм се обиждала Joy
Друго коментирах. Кой разбрал- разбрал.

Така е Мануна.

# 410
Аз няма да съм изобщо щастлива някой да ми изрови нещо от профил в една платформа и да го изтипоса в друга, без да ме е питал. Няма значение колко е безобидно и няма нищо общо със срам.
С това съм абсолютно съгласна!
Ами то си е крийпи. Няма какво да се правим на политкоректни.
А относно намирането на даден човек във фейсбук - не е нужно да имаш докторантура, за да го намериш. Просто трябва да събереш 2+2 и отговорът е налице. Не виждам нищо "крийпи" в това. Както alivi спомена, аз също съм попадала на профила на Натка във фейсбук и това какво променя? И тя ли е крийпи, че го е видяла? В крайна сметка, когато ползваме социални мрежи, всеки трябва да е наясно, че може да бъде засечен в тях. Аз съм наясно с това и продължавам да ги използвам. Било за лични отношения, било по работа, било по здравни въпроси и т.н.
От тази тема имам десетки приятели в профила си във фейсбук, някои от които аз съм добавяла, някои от които мен са откривали. От други форуми също имам такива. И съм абсолютно наясно, че след като имам публични профили в интернет пространството, всеки може да ме открие, както са го и правили.
Така си е. Ама всеки със странните си хобита.
Аз нямам време да се ровя в разни профили, нито да чета стари коментари Joy
Явно и е мания.
Кой как си прекарва свободното време, има или няма време за нещо, си е лично негова работа. Нито ме интересува, нито смятам да занимавам аудиторията с това, как аз прекарвам моето такова.
Неведнъж тук се дават наставления за четене на стари теми и коментари. Дали хората, които го правят са маниаци??? Цял живот съм чела, чета и ще продължавам да чета информация по въпроси, които ме касаят, с цел информираност. Пък дали това ме прави маниак в нечий очи, грам не ме вълнува.

# 411
Мануна, и аз се подготвям психически известно време, преди да отида да ме бодат. От една страна, трябва да имам 12 часа от последно хранене. От друга страна, да не съм пила кафе, а съм с ниско кръвно и все ме е страх да не се сурна под стола на лаборантката, да стана за резил. А съм била кръводарител, не е да ме е страх. Бе гадно си е, а после цял ден се вторачвам за резултатите. Гликираният, разбира се, последен излиза.
Гледай да си във форма, че после ще има да го мислиш кое откъде е дошло.
Помня веднъж още като стигнах пред лабороторията, и ми причерня. Това, психиката, е сложна материя. Като ходих последния път, си турих бурканче с кафе, да го льопна на екс незабавно.

Много ви благодаря за топлите пожелания, изкарахме си супер на моите ястия, кумЪТ заръчал на жена си да взима рецепти от мен, а аз съм си импровизатор. Било третата година " кожена " сватба, та получифме кожени подаръци, аз си имам колие , с естествени перли, като се натутам да се наконтя, ще се снимам да се изфукам.

Колкото до ФБ, там съм дълбоко скрита и с прозвище, имам снимка само за приятели, никаква активност нямам и нищо не качвам, навряла съм се в групи да чета, нищо друго.
Предпочитам да си ви представям по начина на изразяване, които съм видяла, е защото са показали сами снимки и на живо.
Елора, ако не си лекувана за хеликобактер, може и кръвно изследване.
Ако се установи, пиеш цял месец хапчета на кило по схеми, много е гадно. И после само с ферцес се прави проба, защото по кръвен път години наред ти дава положителна проба.
Моя приятелка беше с розацея, ама доказана, много зле и беше лицето, и на пъпки ставаше. Оказа се хеликобактер. Излекува го и сега пак има червено от време на време, но не както преди.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 10:42 от tays

# 412
Шарпи, не съм го казала с лошо.
Констатирам, нито държа сметка.
Иначе тенкю за насоките.
Ще пусна изследване.

# 413
То който не се е изследвал за хеликобактер той няма. Таис, кои са тия кило хапчета и схеми? Аз съм имала и пих 2 антибиотика, противогъбично и пробиотик. Мисля, че около 10 дена беше лечението. Родителите ми по същия начин се лекува ха. При мен проблема се отключи, когато ядох риба с антибиотиците и отключих зверска алергия 😂

# 414
Четох, че почти всички ги имали
Ама много без симптоми.

# 415
То който не се е изследвал за хеликобактер той няма. Таис, кои са тия кило хапчета и схеми? Аз съм имала и пих 2 антибиотика, противогъбично и пробиотик. Мисля, че около 10 дена беше лечението. При мен проблема се отключи, когато ядох риба с антибиотиците и отключих зверска алергия 😂
Да ти кажа, бях написала на един лист кога, какво, що. По цял ден ми се струваше, че пия нещо. И беше декември, и имах много работа, а от хаповете се ... така, де.
Нали и една протонна помпа ли беше, някакви пробиотици ми даде доктора, купих си ги от него, бяха две трети кафяви, една трета бели, та и там кръстосвах.
Сега не смея да се изследвам, че да не ме сполети пак същото лечение.

Елорка, всички ги имат, ама при някои правят концентрат от колонии и става, квото става

# 416
На мен ми го откриха при гастроскопия. Заради него ми се беше обострил гастрит тогава. Всеки има, но на някои хора не създава дискомфорт, или такива проблеми. Вероятно, ако се наруши баланса в стомаха, тогава става проблема.
Това изследване с 💩 е доста неприятно. Наскоро давах, че имах съмнение за чревен проблем. Слава Богу, нищо ми няма.

# 417
Защо е неприятно?
Как се прави?

# 418
Защо е неприятно?
Как се прави?
Еми на мен не ми е приятно да си гледам💩 и да взимам проба от него с някаква "лъжичка" 😁 то и не трябва да пада в тоалетната, абе ужас 🤦
Купи си от аптеката контейнер, има едно като лъжичка, искат се 3 грахови зърна 🤢

# 419
Оф, ок.
Аз мислех, че някой ще ми бърка Joy

Общи условия

Активация на акаунт