Сто и трета плетаческа тема

• 34 054
  • 781
  •   1
Отговори
# 750
Момичета, не се справям, помогнете ми със схемата на това шапче. Размер за възрастен ще правя. Можете ли да разгадаете как се плете?

# 751
https://www.youtube.com/watch?v=zPIKEpLw8-M&list=PLX2lzf8lBE37w1 … 6L-oVhe52l0v2Mj5E
https://www.youtube.com/watch?v=fNK5Xg7urVM

Ето ! От страни в предпочитани има и други модели . Ако ти е по лесно напиши в ю туб ,, шапка елф '' и разгледай .

# 752
Странно, и двата клипа ми искат да вляза в профил са, за да гледам, а аз нямам. При търсене в ютюб от тях, също.
Затова намерих през гугъл и пускам тук друг клип, ако някой има същия проблем.
https://www.youtube.com/watch?v=iHWlscKuXc8

dany_nik, виждам, че на твоите снимки има сегменти, направени с друга плетка ( не зная наименованията на тези на 1 кука). Може би, ако дадеш линк, ще е по-лесно да се намери същия модел елфска шапка. Формата е специфична, дължината по-малка.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 12:56 от Diorela

# 753
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Преди два дена, във фоайето на хотела стигнах до 7 август
Публиката ми беше двойно повече, отколкото на китариста до ресторанта. Kissing Heart

Днес вече съм на 11 октомври. Трудно се снима.

# 754

Остава да му измисля някаква обазовка.
Харесва ми.
Не мога да го измеря, някъде изгубих ролетката, но на око и педи е около 1,20 на 2 метра.
Simple Smile доволна съм.

Най-топлите дни и рождения ден

Най-студените в началото и края на годината

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 21:41 от st. Dobri

# 755
Много хубаво е станало! Кога успя да го изплетеш, голям си бързак!

# 756
  • В полите на Пирин планина
Много идейно, Добри. Готино е!

# 757
Велико одеалце, много ми харесва какви цветове сте подбрали.
Може ли накратко да ми кажете, това са температурите ( за всеки ден, 365 температури) в годината на раждане на човечето, нали?
По един ред за дата ли плетохте или по повече?
От рожденния ден ли започвате или от първи януари?
Много благодаря

# 758
"човечето" е родено отдавна, температурите свалих от сайт с данни, някъде назад съм дала линк.

Плетох от първи януари, по един ред за ден. За рождения ден използвах друга плетка, цвета си отговаря на температурата, но все пак деня се отличава.

Бях избрала друга плетка, но на мостричката излезе, че с нея одеалото ще стане около 3 метра, което е прекалено.
Минах на Мос стич, който е по-нисък и одеалото е между 2 и 2,20.
Ширината малко се промени докато плетох, може би съм плела по-хлабаво в началото, може да е от преждата...
 тези 5-6 сантиметра разлика не ме дразнят прекалено.

а тази година температурите а от -5 до +40. Избрах си интервал от 5 градуса и станаха 9 цвята.
Първоначално трябваше да са от черно до бяло, но някои от цветовете бяха толкова близки, че не си личеше смяната на температурата. Смених ги и така се наложи да включа двата жълти цвята за най-топлите дни.
Резултатът ми харесва.надявам се и дъщерята да си го хареса, нищо, че има цветове, различни от нейния избор.

Може би ще направя още две за двата сина, но не съм сигурна, че искам да са монохром.
Харесвам да е пъстро и шарено.
Но последната дума е тяхна.
Каквото изберат - такова ще е.

# 759
Добри, поне за единия син ще трябва да е по-дългичко. Laughing

Рожденият ден определено се забелязва.

# 760
Само между нас двете - двата сина са като вадени на ксерокс Wink външно.

# 761
Еее, не мога да те мисля. Трябва ти  да  удължиш годината с повечко дни. Joy
Слагай годината в рамка.  Wink

ПС Чий беше ксерокса? Laughing

# 762
Момичета, тъй като не разбирам от плетене, моля, някой да ми помогне. Simple Smile Колко прежда ще трябва за един голям триъгълен шал? Знам, че зависи от модела, но все пак да ме упътите.

# 763
  • Балчик
Детето поиска, мама изпълнява🤩. Три за щастие,  а и да му е топло.😆

# 764
Манекенът е много хубав, да ти е жив и здрав! Ама я му свий шапките на детенцето и ги снимай плоско, че да ги видим по-добре. И те ми се виждат хубави, може да те копираме и за нашите дечица. Laughing

ПС
Уффф, къде съм се засилила и аз за плетки да мисля, като ръката пак ме боли много. Sad

Общи условия

Активация на акаунт