Отзиви за програмата Не на диастазата

  • 884
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Минаха няколко месеца откакто минах тази програма и никъде няма отзиви за нея освен на самата страница. Мисля, че предвид колко се рекламира ще бъде добре да има все пак инфо за хората, които се чудят дали да я закупят.
Аз я започнах 3м след като родих и имах прибиране на корема, но тъй като не можех да си измеря точно диастазата не знам имало ли е подобрение.
При самата програма получаваш ежеседмични имейли и затворена фейсбук група. Идеята е супер, но като погледна назад не мисля, че мога да препоръчам програмата. Има ютуб видеа, които са с подобна информация и човек ако е сериозен може да получи резултат. Разлика дали плащаш или не в случая няма, защото за мое разочарование нямаше това, което реално би било стойностно- комуникация и обратна връзка.
Фейсбук групата беше активна от членове и имаше въпроси, но Маги Пашова не се включи нито веднъж (това са 2 Мин работа и е рекламирано като част от програмата!! ) , а Ваня отговаряше на по 1-2 запитвания на 2 седмици. Членовете на групата спряха да пишат, защото като тагнеш някой с въпрос (каквато е уж уговорката) и не ти отговори- какъв е смисълът?
За мен, а и предполагам за другите жени това беше демотивиращо, защото иначе няма разлика между да гледаш видеа в ютуб просто и да платиш 160 лв за буквално същата работа.
Това е първото нещо, което за мен не е Ок.
Второто нещо за мен беше изключително дразнещо и селско- а именно на първата тренировка имаше минимум 5 паузи за реклами! Това е платена програма- за да спечелите 6 стотинки на човек накрая сте проявили супер неуважение към потребителите ви. Ми не е нормално. Предполага се, че това е насочено към майки с малки деца- правим го докато детето спи и 26 Мин клип с упражнения да стане 30, защото има тъпи реклами и трябва да ставаш, за да ги спираш,а понякога са посредата на бройката на упражнението.
И третото нещо, което щеше да е Ок може би ако не бяха първите две и това е, че качеството на записа да клиповете с упражнение не е много добро. Ваня си засича на часовника, има между упражненията рандъм лирически отклонения, което като бебето спи кратка дрямка не ми се слуша, защото в края на краищата клипа с инструкциите включени е 30 минути горе долу, но ефективното “трениране” е 15. През останалото време слушаш инструкции, които на 5тия ден нямат смисъл.
Чудих се дали да давам отзив и дали не съм дребнава, но предвид, че правя ютуб фитнес програми от 2010 нещо не ми е Ок някой, който си пуска продукта безплатно в интернет от местния фитнес да има по-добро production value и по-малко реклами. Можете да видите качеството на клипа със стъпките, който има безплатен в сайта и да си прецените дали това е вашето нещо.

# 1
  • София
  • Мнения: 30 029
При мен лично не даде очаквания резултат, честно казано. Не останах очарована, колкото очаквах, ама някои от групата, с които правих програмата, бяха доволни.

Общи условия

Активация на акаунт