🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 479
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оууу, любимецът ми Таралежков днес са го барнали в кожени гащЯ, найс Sunglasses.
Очаквах повече от Петрелийска, не съм много възхитена от това, което приготви.
Да ги видя как ще интерпретират ястието, Тоби да я дават по-малко, операторите милост към зрителите.
Интересно хрумване със записките, малко да им припари, нещо много вяли и пасивни ми се виждат, отново.

# 106
И аз нещо не се впечатлих от морковената какафония. И тия жълтъци в сол и захар нещо не ми вдъхнаха доверие. Бе, цялата "манджа" си беше изгъзица нЕква.
Аз така или иначе тартар (сурово месо или риба със сурово яйце) не бих вкусила, но пък тоя морковен тартар е толкова тартар, колкото аз съм космонаФт.

Привет Джасте!
Дума по дума….взе ми всичките думи от устата🙌
Тъкмо се канех да напиша точно същото, със същите термини даже🙈, единствената разлика щеше да бъде трамвай вместо косминаФТ🤣
Около мен примират за тартар…, без мен обаче🙈

# 107
  • София
Осолените жълтъци са много вкусни, но им трябват поне няколко дни да станат твърди.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 21:11 от Тайна

# 108
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добре де, каква е тази висяща обица с пера от Биляна, какви са тези неприбрани както подобава
в готварството косища от жените. Направо ми е противно като гледам, особено тази обица дълга
метър направо може да се натопи в яденето.

п.с. какво е вибрантно зелено?

# 109
Морков с жълтък и това е " прогресивно" според страницата на предаването във Фейсбук.

# 110
Коси, перушина и... моркови... поне изглежда красиво.

# 111
Според мен Мелят трябва да спечели.

# 112
И според мен.

# 113
Не, бе, хора, тоз сезон е пълен гаф.
И шеф "морков льо тартар" как само вкусваше копи пейст произведенията на плебса. Joy Кат една английска кралица бешИ. Joy
Пп Веселяшка, Hug.

# 114
Са остава да наградят лиглата Тоби и ще се ядосам. Тия suspense-си много ме дразнят, чакай 15 минути реклами за да разбереш колко сме нагли. Ама добре, че не е тая. Миската как се фука.......

# 115
Е защоооо? Как може да спечели пресолено вместо друго, което е прекрасно на вкус, но нямало един от двата жълтъка?
Безумие!

# 116
  • София
Добре де, за ньоките и пюрето се варят обелени, а за салатата небелени.

# 117
Класическа картофена салата, уаууу, какви майстори, каква кухня.
Не сериозно, това е доказателство, че напоследък народа бая е позагубил базови умения.
Пюрето може да им бъде препъни камък, с тези завързани очи трудно ще го докарат на без грудки.
Тамън си викам тези оттекоха без да могат да виждат и журито шега махайте лентите.

# 118
Е защоооо? Как може да спечели пресолено вместо друго, което е прекрасно на вкус, но нямало един от двата жълтъка?
Безумие!

Еми, помниш ли с какво спечели мастър престилката миската? Вече не ме учудва нищо в това предаване.

# 119
Е, не, това не е истина.
Участничка: Много ми се иска да сложа тоя лук в салатата.
Балкона: Това не е лук, а зелен чесън, да знаеш.
Участничка: Ъ.. да, де.

Общи условия

Активация на акаунт