🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • пустинята Гоби
Хораааа, приядоха ме се палачинки, а ме мързи ужасно - нямате сърце. Не ги обичам с мед, да не кажа, че не мога да ги трая така, обичам ги със сладко от вишни или горски ягоди. Ще ме карате да звъня на мамма Blush (на 45 години съм и имам 2 деца, хаха).

Без рецепти и аз не мога да правя палачинки. Кекс обаче мога да спретна, крем карамел не обичам и съм правила 3 пъти в живота си, ама не съм се забутала за Мастършеф затова не се брои.

# 91
Картофен стрес тест. Ай ги видим какво ще направят тия днеска.

# 92
Ох, те настоящите участници и без това са вързани в ръцете Joy, а сега като им завържат и очите Sunglasses, не знам какви ще ги свършат. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:46 от Джаста Праста

# 93
Нямам търпение да видим какви шедьоври ще ни забъркат Лора и Тоби 🤩

# 94
Лора: - Тестенце, каймичка 😄😄😄

# 95
Да не съм чула да недоволствате от Лора! Я вижте как се е развихрила - нова рецепта за ньоки ни представя. JoyJoy

# 96
  • софия
Ньоки с картоф. Колко иновативно! Досега Лора не ги била правила така. 🙄

Специалитетът на другата - Тоби, е загоряло ядене в големи количества. Как още няма косъм за мен е загадка.

# 97
Къде са им сосовете, къде са им гарнитурите?

# 98
  • София
Петрелийска готви веган кухня с яйца, сметана, масло?

# 99
  • София
Мразя моркови. Това няма и да го вкуся даже Joy

# 100
Не ми хареса това, което направи Петрелийска. Може би, защото аз не си падам много по морковите. Но и с тези сурови яйца отгоре ... И щях да забравя - прекалено много подправки и добавки - то едно с друго се бият и накрая представям си какъв вкус е имало всичко това.

# 101
Много съм разочарована от Елена Confused
За мен това е огромно разхищение на продукти. Язък, че се прави на интересна да ползва перата и обелките от морковите.
Също така е много лесно да готвиш чисто, когато предварително някой, като в аптека, ти е подредил всичко по купички - почистено, измито, дозите измерени.

# 102
И аз нещо не се впечатлих от морковената какафония. И тия жълтъци в сол и захар нещо не ми вдъхнаха доверие. Бе, цялата "манджа" си беше изгъзица нЕква.
Аз така или иначе тартар (сурово месо или риба със сурово яйце) не бих вкусила, но пък тоя морковен тартар е толкова тартар, колкото аз съм космонаФт.

# 103
  • София
Защо за Лорчето винаги е малко местенце, малко сосче, малко хлебче

# 104
  • София
Ау, как ми се дояде осолен жълтък, трябва да си направя.

Общи условия

Активация на акаунт