🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 499
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, на готвещите/гледащи-нещо-като-готвене зрители. Не бях край телевизор снощи - като изчетох, май да не се кося много-много. Научих от вас доста за палачинките. У дома по-радко се правят вече. Синът яде само с пудра захар, аз - солени и последна с конфитюр някакъв.
След като Лорченцето и Тоби още са там - нищо не съм изпуснал. Май, сезонът засега е нещо като оня момент, който сте цитирали (с чесъна/лук): Много ми се иска да говя в МШ. - Абе, доста зелена съм в готвенето, ама... - Значи съм точно за МШ.
Ще е по-истинско, като намалеят драстично. Надявам се.

# 166
  • София
Нямам предубеждения към суровите яйца. Петрелийска не знам какво направи с жълтъка, но по принцип или се слага съвсем суров, или се държи в сол поне няколко дни.

# 167
  • Sofia
Ако се държи няколко дни в сол няма да е течен,а твърд и изсушен.
Не ми хареса тартара,мразя готвени моркови 😶

# 168
  • София
Ако се държи няколко дни в сол няма да е течен,а твърд и изсушен.
Не ми хареса тартара,мразя готвени моркови 😶
При положение, че тартара и беше печено-варен, защо жълтъкът да не е изсушен?Моркови слагам само в една супа, и то толкова ситно настъргани, че да пуснат цвят, но да не се виждат.И в руска салата.Даже там предпочитам да са ми от туршия.И аз не обичам готвени моркови.

# 169
Всички мастър класове до този момент са пародия. Нищо не ме впечатли.
Много харесах такосите на Даниела! Както казах и снощи, за съжаление Роси ме разочарова. Надеждата ми е в русата Биляна, Осман, Валентина и Даниела. И Виктор!
Продължавам да мисля, че Александър играе 'неможещ, незнаещ'. За мен той иска да се пробва да провали сценария. Ще видим по-нататък.

# 170
Измъчен мастър клас, явно се пести и от това да канят добри готвачи.
Скрит текст:
Даниела не е победител.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 14:24 от Tsugumi_

# 171
  • София
На мен на Таралежков Мастърс класа ми хареса.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 13:47 от Niya-

# 172
Измъчен мастър клас, явно се пести и от това д канят добри готвачи.
Скрит текст:
Даниела не е победител.
Еее, не! Вярно ли е това?

# 173
Моля ви, спойлерите на друго място, или се питайте на лично съобщение.

# 174
  • Варна
Сега приключих с вчерашната ПАРОДИЯ

# 175
Лора: - Тестенце, каймичка 😄😄😄

Започвам да си мисля, че тайно работи при Ути 🤣

# 176
  • Варна
Към всички гафове, които посочихме до сега, да спомена и изцапаната коса на една от учасничките. И що за разхищение на продукти - изгорени, пресечени, не съобразени количества...И , само питам, тази смес от сол и захар после какво (щото ако през ден  или в ресторант често се правят такива жълтъци-ОК, но в МШ... )?

# 177
  • Sofia
Голяма мърлящина с тез пуснати и размятащи се коси 🤨 ,пипат си и носовете,после храната 😤

# 178
  • София
Голяма мърлящина с тез пуснати и размятащи се коси 🤨 ,пипат си и носовете,после храната 😤
да...мен ми става неудобно даже, не знам шефовете как ядат, дори и нещата в тигана пипат с ръцете?!

# 179
За мен трябва да е задължително косите да са прибрани. Наистина това мятане на косища над храната е гнусничко и неуважително към зрителя, към този който ще консумира.
И пак да си помърморя за това, че журито НЕ трябва да е с връхни дрехи по време на епизодите. На мен ми е все едно - аз съм за малко тук да видя какво правите и си тръгвам. Ами не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт