🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 685
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Аз усетих, че Тоби няма да разбере врътката при избора.Laughing  Хак да и е на Лорчето.

С очи какво ядене може да се направи?

# 511
Миске, стига се оплаква! Заслужаваш да си там. Заслужаваш да си тръгнеш. Фалшив мастършеф.

# 512
  • Fire & Blood
Ако имаме късмета Лора да си тръгне днес ще е чудесно. Отвратително лигаво и несериозно поведение на кифла.

# 513
E, и аз не знаех нищо за Рамзовия брат, но мерси за инфото 😁

Той си го каза, когато се сбогуваха с участника.И си личеше,че не е поредната реплика по сценарии,а наистина темата му е болна.
А брата - дори на почивка ходил (Бали май) и го хванали с хероин в хотела ли беше,летището и куфара му ли.в затвора лежал.Въобще не му пука,пък и брат му Гордън е милионер и ще му плаща дневните дози.

Ще гледам епизода довечера.

# 514
Петя има най-хубавият продукт - език. Дано не го окепази.

# 515
Лорче, Лорче.... УЖАС СИ! Айде махайте я!

# 516
  • на село
Уф от тези продукти не знам аз, ако съм какво бих сътворила, освен някоя пача от краката, ушите или зурлата Joy
Очи не понасям, само като видя, че ме гледат и Grin
Дори не знам как се готвят.

# 517
Е, всички си имаме предпочитания. Аз например харесвам калмари, но миди не мога да ям. Или октопод. Много се надявам, че Лора ще си тръгне днес. Ама ако я спасят..... Вече ще се ядосам.

# 518
  • София
От сърце (телешкото - през тендж под налягане задължително) правя винен кебап с гарн. бяло оризче (прихванах и аз от Лорченцето) - ама човек какавито гледа - такъв става.

# 519
Аз се мисля за кокошите крака през цялото време. Освен супа някаква, не се сещам друго. Супер гадно 😁

# 520
Недоумявам, как е възможно да не знаят, че аспержите се почистват. Втори участник.

# 521
Хмм. Не ми харесва манджата с очите.

" Станало е много добре" - да бе. Повярвах ти.

# 522
  • Fire & Blood
В Китай ги приготвят майсторски тези крака, стават много вкусни и крехки, за нас европейците си е някак непривично да ги ядем.
Чиниите като цяло ми харесват, участниците задобряват все повече. Азиатската супа на Осман бих я опитала с удоволствие.

# 523
  • на село
Е това е- Мастър шеф пача Joy браво Биляна,  аз нея я харесвам.

Обаче тази лигла- Лора, ту мъч Angry

За очите- ами очи, пак добре беше Осман, не се виждаха очи и Кустев се кръсти, кръсти, ама хапна Joy

# 524
  • София
Е, Валентина се изложи с този крак, пльоснат в чинията. Шефът рече, че щял да го преследва в сънищата му.

Общи условия

Активация на акаунт