🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Гледам сега елиминациите...Тоби как не се поля с това врящо олио при обръщането на кюфтето...Close Агонията на " ...но жена ми много го харесва така" беше неприятна за гледане...
Виждам че и други негодуват на сегашния формат, но има ли алтернативи (може и да ме е риалити...)? Писна ми да гледам през половината предаване щанда на... Лидл.
От предишното жури не можех да трая Силвена Роу. Изключително неприятна жена, която съм запомнила основно с апетита й за секс и фантазиите й, че изглежда като на 35. Ми, не ми липсва със сигурност.
това къде, в шоуто ли го е споменавала?

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 21:30 от Starrydream

# 421
Аз си го гледам с кеф, журито ми е симпатично. Много ми е интересен Кустев защо винаги гризва, хапва дооста големи хапки, пък устичката му е малка. Малко е времето в което го излъчват, само два дни и за какво да си говорим през останалите, тук там разводняваме ама карай.
 Нямам изявен фаворит този сезон, чудя се от наличните готвачи кой ще избухне в Мастър шеф и отговор нямам.

# 422
  • София
Според мен следващата седмица като ги докарад до 10 участника ще започнат по ожесточени битки (пък може и разправии).

# 423
  • София
Радвам се, че се намира и някой положителен коментар, че ми дотегна вече от негативните коментари. Само се разваля настроението в темата.

На мен много ми хареса задачата с шотландските ястия и тази със зеленчуците и десертите. Всички бих опитала, интересни ми се сториха тиквичките и патладжаните като десерт.

Надявам се да поканят по-добри готвачи за мастър класове, Лора и Стоян ги харесвам, но Радка, Ути са напълно излишни.

# 424
Мен ми хареса Мастър класа на Ути. Стори ми се много земен, забавляваше се и искаше да ги научи на нещо. Може и да съм пристрастна де, защото харесвам такъв тип храна и обичам да транжирам.

# 425
  • пустинята Гоби
Всички в темата гледат каквото си искат и коментират, както им идва.

Ути ми е бляк - ни актьор, ни готвач. Поне ще се нагледаме на дразни животни, крака, очи, глави, разрязани на две прасенца и не смея да си помисля още какво.

# 426
Ааааааа, аз Таралежков само си го хваля🙃🙈🙃
Упреците отиват директно по лиглите🙃 Те обаче си го просят🤷🏻♀ Както и Алекс - той направо си го търсеше🙄
Иначе ще стане интересно като останат още наполовина👍

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 00:55 от Веселяшка

# 427
На мен ми харесва МШ. Това е единственото " риалити" ,което гледам с удоволствие. Ненатоварващо ми е, има готвене, тук - там интересни идеи и се забавлявам. Шефовете ми харесват, въпреки че не са по - ларж виждам по фриволно поведение от участниците. Може би сме свикнали с предишните и затова трудно се приема новия формат. Калпави участници е имало във всеки сезон. Сега, да търся конспирации ми идва прекалено. Гледам го за удоволствие. Може би ако не следя темата, дори не бих се замислила , на е това не ми пречи да го чакам с нетърпение Simple Smile

# 428
  • София
А трябва ли шефовете да крещят и хвърлят прилори и чинии, за да имат респект участниците? На мен този тип жури ми харесва много повече.

# 429
Ох много скучнее този сезон. Преди имаше вързани очи и разпознаване на продукти, готвене по двойки зад параван, други интересни задачи (за намаляващо време напр.), интриги, свързани С ГОТВЕНЕ....
А сега....кюфтенце, картофена салатка...скукичка...

# 430
Този каст би се изложил сериозно на състезание за познаване на продукти. Затова се и стои в зоната на кръчмарско меню: тройка кюфтета с картофена салата.

# 431
  • София
А трябва ли шефовете да крещят и хвърлят прилори и чинии, за да имат респект участниците? На мен този тип жури ми харесва много повече.
Aз също не понасям такива формати и затова не гледах и не планирам да гледам Hell's Kitchen.

Вярнооо, кръгът с познаване на продукти и подправки + този за анализ на сготвено ястие, което се опитва със завързани очи и трябва да се познаят максимален брой от вложените продукти - бях ги забравила, а са ми много любими. Мисля, че в предишните сезони бяха малко по-нататък в състезанието, както и задачата с готвене през параван. Силно се надявам да не са изключени от регламента тази година. Те създаваха много динамика и емоции.

# 432
  • София
И на мен са ми любими, особено с познаването. Вярно, че вече сме гледали сирена, плодове, подправки, но минаха години и нямам против да ги повторят. Винаги ми е интересно кой колко познания има и колко е подготвен.

# 433
  • Sunshine state
И на мен ми е много интересна тази игра. Или пък както някой каза по-горе, да готвят нещо чрез опитване.

# 434
Аз нещо друго не си обяснявам... Тоби се представи много добре на кастинга, показа техники за толкова малко време и наистина имах високи очаквания към нея, както смятам и журито. Странно е как сега се дъни почти постоянно и изпада в някаква дива паника нон-стоп.
Koe не се разбира?
За кастинга е назубрила една рецепта,тренирана 20 пъти в кухнята й.
Обаче по време на предаването и когато трябва да експериментира с други ястия,други продукти и да показва знания и техники - никаква я няма.

Стъргането на оребрения тиган c омлета е върха на мизерията й - такова нещо ако се беше случило в американския  Мастършеф,просто щяха да й кажат да не довършва ястието и да си заминава.

Аз искам Осман или Петя да спечелят.Марианна също е добра опция или русата жена - домакинята.

Общи условия

Активация на акаунт