🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Fire & Blood
Чепиците на Радка са потрес, не случайно точно Тоби спечели и получи значка от нея, нали знаете приказката "подушвам, че сме от една порода".
Лорчето и Стоян са класи, направо друга галактика.

# 496
Нали остават 12 души. Как Тоби е сигурно  в топ 10? Имунитетът за два епизода ли ще важи, или ще гонят двама днес?

# 497
Този мастърклас си беше истински. Хареса ми. Браво на тях. Явно добрите готвачи в България ги има, ама жалко че дават шансове на разни Тобита и Лори.

# 498
От тези хотдожета ми потекоха лигите.
Най-накрая свестен мастърклас.

Ако изгонят днес един и утре един, и ще останат 10.

# 499
Нали остават 12 души. Как Тоби е сигурно  в топ 10? Имунитетът за два епизода ли ще важи, или ще гонят двама днес?

Тоби си запазва имунитета утре. Тя ще е капитан на отбор утре. Само си представи и пародията, най-глупавата готвачка капитан. Ужас.

# 500
И на мен ми хареса това, което представиха Лора и Стоян.
И ето отново проблема с времето според мен. Ами малко са 45 минути за всичко това.

# 501
И ето отново проблема с времето според мен. Ами малко са 45 минути за всичко това.

Определено. Аз от край време повтарям, че времето което им дават за готвене е малко. А с толкова много техники, щеше да е добре поне час и половина да им дадат.

# 502
  • Fire & Blood
Много ми хареса мастър класа, ето такива неща искам да гледам в шоуто. Но и аз смятам, че за това ястие 45 минути са много малко. Тези наденички изглеждаха много апетитно.

# 503
  • София
Хубав мастърклас (най-сетне(! И - като че ли - всички са успели (май няма отявлен провал). Значи може.
Е, манджите не са бургери, ама трябва да могат всичко - както някои не могат нищо.

# 504
Благодарение на Даниела, Виктор спечели.

# 505
  • София
Само зурла, очи и мантия не съм ял. Това са си деликатеси, сурови може да изглеждат ужасно, ама... сготвени...

# 506
  • Fire & Blood
Виктор да благодари на Даниела, че без нея нямаше да направи и половината компоненти. Красиви чинии, много ми харесаха и на двамата.
Стрес теста с тези карантии също ще е интересен, да ги видим какво ще измислят, особено с очите, опашките и мантията.

# 507
Тоби как нахендри Лора. Joy

# 508
ъххх, това не ми харесва, от тия бих направил само бульон. Освен от мантията на октопод.

# 509
Ха ха, не мога да повярвам. Казват на Тоби, че последният е печеливш и тя избира Лора първа.😃

Общи условия

Активация на акаунт