🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Гледам в момента, но все ме прекъсват.

Осолените ми жълтъци, току-що измити от солта.

Скрит текст:

# 556
Струваше си да се гледа дори само заради ястието с очички.

# 557
  • Сф
Хм, дори мъжа ми, който гледа чат пат с едно око, се усети, че Лора я бутат изкуствено с това Микадо от 3 спаружени чревца 😂 . То журито и непочистени ще ги ръфне заради красавицата неземна, сигурна съм!
Опашките и крака бяха покъртителни..чудя се как изобщо им хрумна да ги поднесат така. То верно, че Хелоуин наближава ..ама..
За аспержите също съм в потрес ..Поне краищата да бяха махнали, то се вижда че са твърди ...странен мастър шеф..

# 558
  • София
А в този ресторант дали готви Радка, нали е омъжена за германец и живееше в Германия, но може и да са се преместили тук.
Нямам идея, потърсих и във ФБ, има страница на ресторанта, но малко отзиви все още. Струва ми се все пак, че са тук (в Бг). Ресторантът е отворен през май месец тази година, има снимка на Радка с персонала, всички с еднакви престилки. Храната не знам как е, но интериорът е потрес от това, което се вижда на снимки и клипове.
Не я знаех тази Радка Булман, не съм гледала нейния сезон. Но видях менюто в ресторанта й - пълен сбирщайн без никаква концепция. Със сигурност не отговаря на претенция за Мастър шеф,  по-скоро на бирария или в този стил.
Като кутията с продукти във вчерашния епизод. Тя няма и претенция за топ ниво явно, писала е да заповядат хората, за да бъдат нагостени с вкусни "манджи".

Евтим очаквам да изхвърчи всеки момент, все някога ще стъпи накриво с недомислиците си.
Лора и Тоби дори не ми се коментират, честно казано. Tired Face

# 559
Лора и Тоби в топ 10, при положение, че си тръгнаха къде-къде по-можещи готвачи от тях. Аз съм бесен и ще бъда още по-бесен ако тая отвратителна миска спечели. Защото е ясно че е по-лош готвач дори от мен.

# 560
  • Sunshine state
Радка с такава надменност и претенция се изказваше вчера, че се наложи да го превъртя. 🙄
Не мога да проумея как Роси не се сети да спретне една рибена чорба или нещо такова.
Лора с червата беше и тя за номинация дори преди Валентина. Все пак при нея основното бяха сармите от лапад, а не червата, които така се бяха спаружили, че ти трябват зъби от стомана да ги отхапеш. 🤯

# 561
По време на мастър класа, на наденичките им се правеше топлинна обработка, докато бяха с някакви найлони, нали?

# 562
  • София
Да, наденичките се вариха, увити първо в стреч фолио и след това в алуминиево фолио, доколкото видях. След това ги охладиха, отвиха и изпържиха.

# 563
Миската ако имаше повече мисъл в главата можеше да направи вкусна наденица с тия черва, ама като не си използва мозъка по предназначение.... Ужас. Бахти и бесен съм.

# 564
  • София
Не че защитавам Лора, опазил ме Господ, но тя каза, че и сармите са с черва, т.е. явно е имало и в пълнежа. Нали първоначално възнамеряваше да направи ризото с чревца и след като й направиха забележка, че все ризото се сервира, очевидно леко промени плана и мина на сарми. Почти същото като ризото, но с друг ориз и завито в лапад.
Аз си признавам, че изобщо не бях забелязала този флирт с Кустев до снощи, когато ни обърнаха специално внимание. За мен тя така си се лигави непрекъснато и на всички, даже в синхроните е изкуствена. Нямам търпение да ги махат вече с Тоби, и без това много се задържаха, а и не остана вече кой да си тръгне преди тях.

# 565
  • Sunshine state
Изтървала съм, че е имало чревца в плънката за сармите. Ами значи ок, минава, но и на мен тия "закачки" и евтини свалки са ми неприятни.

# 566
  • София
Още от кастинга започна. Кустев ѝ каза, че е жена-мечта, тя каза някакви похвали, но, че е необвързана и той отвърна "приятно ми е, Илиян Кустев". Направо си се предложи. И ако тогава беше шега, то това ѝ показа, че това лигавене се приема добре и започна да прекалява. Поне на мен ми е досадно и принизява шефовете. Предпочитам да има поне малко дистанция между участници и жури. Разбирам, че за друг може да е забавно, де, не се оплаквам, но се сетих онзи ден да споделя и това. Явно на повечето не беше направило впечатление.

# 567
  • София
И аз съм пропуснала, че е имало чревца в плънката. В такъв случай си е изпълнила задачата съвсем прилично.
На мен ми стана смешно Таралежков как иронизира Лора. Grinning
Дано днес ни спестят етюдите обаче.

# 568
  • София
Догледах го, двама кандидат мастършефове не си обелили аспержите и не знаели, че се белят.Тази с пилешките крачета, ако гледаше корейски сериали, щеше да знае какво да ги направи. Лора и Кустев, мен ме е срам ,вместо тях.

# 569
Да, наденичките се вариха, увити първо в стреч фолио и след това в алуминиево фолио, доколкото видях. След това ги охладиха, отвиха и изпържиха.

Това стреч фолио дали може да се нагрява до такива температури? Доста вредно ми се струва.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 20:14 от ala.bala

Общи условия

Активация на акаунт