🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Това стреч фолио дали може да се нагрява до такива температури. Доста вредно ми се струва.
Всъщност те не уточниха какъв тип фолио ползват, изглеждаше най-обикновено, но може да е било термосвиваемо, което понася топлинна обработка. Не съм пробвала такъв тип варене никога и не знам спецификите, като цяло рядко ползвам такъв тип материали.

# 571
  • пустинята Гоби
Аз помня, че Петя се представи като необвързана, а не Лора, но може и да бъркам.

Днес е една прекрасна възможност Лора да ни отърве от присъствието си.

# 572
  • софия
Помня, че дупнишката мадона се представи за търсеща мъж да се обвърже и Таралежков каза: "Приятно ми е Александър Таралежков." Обясни, че преди много работела, но била намалила темпото, защото усещала, че иска да има семейство. На кастинга. След това не дават закачката да се е развила. Дори гледам, че момата ходи и мяучи на стенате на Таралежков, но той нито я следва, нито отразява написаното. Не съм обърнала внимание дали е имало подобна ситуация с Кустев. За Таралежков съм 100% сигурна.

# 573
  • София
Малко задълбахме, но все пак ще се включа.

Имаше с Кустев, сигурна съм, гледах вчера отново визитката на Лора. И при Петя има понякога закачки, но за мен поне е премерено, докато Лора си позволява повече лиготии, защото ѝ се позволи. Дали от журито или от екипа в предаването. Ангелов също флиртуваше, но пак поставяше дистанция, когато се налага.

# 574
Като няма какво друго да привлича зрителски интерес в предаването пак се опира до свалки, флирт Rolling Eyes На супата с крачета просто й трябваше някоя зелена китка и щеше да има прекрасен вид, обаче кандидатката просто не направи и минимално усилие, изглеждаше тотално отегчена. От половината участници лъха тотално нежелание, абсолютно неуважение спрямо зрителя. Толкова ли няма в държавата 15 човека с желание за готвене?

# 575
За мен ще е празник да видя един до друг Таралежков и Ангелов.
Blush

# 576
Индустриални бисквити, сериозно??

# 577
Първото, което ми хрумна - чийзкейк, мъфини, пудинг.

# 578
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Десерти и то три, много ще ми е интересно да видя докъде ще им стигне въображението и креативността, готина задача.
Лора и закачката и с Кустев нито ми е забавна, нито интересна, това е готварско шоу, а не Един за друг.

# 579
На Биляна двете идеи най-ми допадат досега.
Другите - желета, сурови бонбони, всички ще правят чийзкейк.

# 580
Е, Лорчето изкара роклята с дълбокото деколте. В кухнята на Мастър Шеф е тъпо да си така облечен. Но какво разбирам аз.

# 581
От известно време се чудя на кой много ми напомня Лора и най-накрая се сетих.
На Фран Дрешър, едно време имаше един сериал "Бавачката", много ми прилича на актрисата.
Скрит текст:

# 582
Ххх, току що почнах да гледам. Червените капитан Евтим! Ужас.

# 583
Добре че не спечели Лора с тази опърпана "тортичка". Никога не ги замазва тази жена. Може да са вкусни, ама като ги видя такува келяви... И винаги блатът и е пандишпанов.

И на мен ми се сториха много дисбалансирани отборите, но знае ли се - нещо не започват добре османовите.

# 584
От десертите заслужена победа на Биляна, нейните и на Марианна наистина се отличаваха, имаха и красива аранжировка.
Как добре се разделиха отборите, всички ми неприятни са червени, а фаворитите ми сини. Днес съм за тях, но думите на Осман ме подразниха, не му отива на претенциите да говори така. Гадно е, че са с човек по-малко, трябваше с нещо да ги компенсират.

Общи условия

Активация на акаунт