🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 877
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 1 050
търся малки хавлиени кърпи за лице, които имат възможност да се закачат на закачалка. Прерових всички сайтове, но не виждам кърпи с връзка за закачване Sad Отворена съм за предложения Simple Smile

# 1 051
В H&M гледах кърпи със закачалка, имаше и коледни преди дни като отварях сайта. С търсачката излизат за различно предназначение
https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=%D0%BA%D1%8A%D1% … D1%81%D1%82%D0%B8

# 1 052
Сърдечно благодаря за предложените кърпи! Страхотни сте!

# 1 053
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, помагайте и на мен - моляяя !
Подарък за приятели, семейство . В нов дом са ,за Коледа сме у тях.
Трябва нещо да взема ,но нямам видение 
Гледах картини ,дъска за рязане ,масивна  от орех ....
Отделно имат син на 15г.и дъщеря на 11г , приятелката ми каза да не им купувам нищо ,по един шоколад и толкова, обаче не може така ,на 25ти ще им гостуваме.
За момиченцето мислех някакво бижу или раничка .
За момчето- грам идея нямам.

# 1 054
  • под тепетата
На близко семейство ще взема меко одеяло със снежинки, свещник и коледни сладки.
За децата може някаква настолна игра, да се забавляват заедно.

# 1 055
  • София
Мадам Тиква, аз бих взела хубава дъска за рязане и сервиране (прецени по хората дали да е по-груба за месо или от тези за поднасяне на сирена), можеш да съчетаеш с бутилка хубаво вино и една настолна игра за цялото семейство (ще ти отпадне чуденето за индивидуални подаръци). И ако няма да си делите готвенето, вземете и една торта. Напълно е достатъчно според мен.

# 1 056
  • Враца
Бих им подарила това, но за всички:

https://makaroon.bg/originalen-podaryk/podaruk-za-dvama/irisova- … B8%D0%BD%D0%B3%20[A.O.]&utm_campaign=ATC_VC_P_28%20days&utm_content=%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE%20%D0%B1%D0%B5%D0%B7%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0%20%D0%B8%20%D0%A1%D0%9F%D0%90_Carousel&fbclid=IwAR1tpxLyDvC2MqkkRg_b8gEcs_qA2fQzUIJ4YRI7GTqdG1TMyksAeozYDyg

Те сами ще преценят в какъв размер, заедно ли, отделно ли  и за къде ще си го ползват.

# 1 057
Преди време писахме тук за фотопринтер и беше препоръчан Canon CP 1500. В момента е намален в Технополис на 240 лв. с подарък консуматив, аз взех розов, има и черен, и бял.
Намалени и пак с подарък са и джобните Canon Zoemini 2 - 189 лв. Но при тях не могат да се обработват снимките, затова се спрях на големия.
Иначе преди да видя офертата на Тенхополис най-ниска цена имаше във photosynthesis.bg пак с подарък консуматив, но пишеше, че очакват доставка.

# 1 058
  • София
Преди време писахме тук за фотопринтер и беше препоръчан Canon CP 1500. В момента е намален в Технополис на 240 лв. с подарък консуматив, аз взех розов, има и черен, и бял.
Намалени и пак с подарък са и джобните Canon Zoemini 2 - 189 лв. Но при тях не могат да се обработват снимките, затова се спрях на големия.
Иначе преди да видя офертата на Тенхополис най-ниска цена имаше във photosynthesis.bg пак с подарък консуматив, но пишеше, че очакват доставка.

Аз взех от photosynthesis.bg, розов, за 269 лв. с консумативи 108 листа.

# 1 059
Момичета, помагайте и на мен - моляяя !
Подарък за приятели, семейство . В нов дом са ,за Коледа сме у тях.
Трябва нещо да взема ,но нямам видение 
Гледах картини ,дъска за рязане ,масивна  от орех ....
Отделно имат син на 15г.и дъщеря на 11г , приятелката ми каза да не им купувам нищо ,по един шоколад и толкова, обаче не може така ,на 25ти ще им гостуваме.
За момиченцето мислех някакво бижу или раничка .
За момчето- грам идея нямам.

За семейството предлагам сет за сирена като този

За децата по един шоколад и ваучери за книжарница.

# 1 060
Идеята за  хубава торта по-горе много ми допада за новодомци.
Дъска бих избрала от хубаво дърво, универсална без джаджи за сирена и прочие.

За тинейджърите е сложно.

Последната година при мен върви за подарък термохигрометър, но зависи дали се харесват подобни неща.

Вкъщи имаме комбиниран с датчици навън и по стаите, приятели много им допадна и си поръчаха за подарък да им взема. На зълва ми подарих и не и се занимава да го настрои, ползва само основното тяло с екрана.

На други близки баби и деца вземах измервател в рамките на стаята.

# 1 061
За трите ми по-близки колежки, то едната ми е и началничка, приготвих нещо символично и сладко, според мен Simple Smile. Гравирах буквите им върху чашите, домързя ме да гравирам целите имена. Simple Smile

# 1 062
На мен ми харесва идеята за настолна игра.  Аз за нов дом най съм се радвала на табла за игра и луксозни чаршафи. За семейството на кумата ни май ще избера някаква фенси посуда от Duka.

# 1 063
  • София
Попаднах на идея за мъже- автокозметика. Вчера ММ сподели, че е адски доволен от спрея за размразяване на стъкла, а днес във фб бисквитките ми подхвълиха и сайт, в който има различни коледни комплекти с лосиони и спрейове за коли, гъби, четки и т.н

# 1 064
Привет! Моите родители ги направихме баба и дядо тази година и си мисля подаръка да им е свързан с това. Видях, че имаа чаши и тениски с надпис “баба от 2023щ съответно дядо, и “само най-добрата майка/баща биват повишени в баба/дядо. Въпроса ми е дали знаете за нещо по-различно от това?

Общи условия

Активация на акаунт