🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 952
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 150
  • Замък сред облаците
Аз от Икеа взимам няколко години поред.

# 151
Коледни хартиени пликчета вчера гледах в пепко или в kik. Не помня точно в кое от двете.

# 152
Йоана точно тези от снимките и много други има в тему идват за 2 седмици с безплатна доставка. 10бр по 1.30лв
Иначе миналат година в пепко имаше много и по левчетата също съм виждала

# 153
Страница 34 от онлайн брошурата, на хартиената може и да няма.

За глобуса, видях че преди 5 седмици съм споделила в една ФБ група, тогава го е имало.

В sinsay e пълно с коледни неща - има много адвент календари и коледни къщички за писма (идея за ДГ или училище за децата). Тъпото е, че всичко е кръстено "коледна украса", така че трябва да се скролва.

Следващата седмица в Lidl ще има книжки с фенерче.

https://www.lidl.bg/p/detska-kniga/p10009456

Някой си беше набелязал светещият глобус от там, съвсем скоро го имаше послучай новата учебна година.
Deska 90 аз бях,мерси!
Тази година раничко го пускат,не очаквах! 🤔

Търсих книжката,но не я виждам в брошурата за следващата седмица.

# 154
Аз се поразрових за идеи.

1) По-специални геймърски слушалки - и пет да купя, все е дообра идея.
2) Лего 3D архитект (нямаме Статуята на свободата)
3) Пъзел от дърво "Властелинът на пръстените"
4) Шах с фигури "Властелинът на пръстените"  (книгите са подарък от единия вуйчо, та е тема вкъщи)

От бабите ще има игри "Exit", BrainBolt и 3D механичен пъзел. Сега кръстниците искат идеи - мисленето продължава Grinning

ПП Лего имат сет-ове, които изобразяват снимка. Моите са заринати с Лего и се изприщвам при мисълта, но, ако някой друг търси оригинално нещо за Лего-любител, заповядай тук.

# 155
  • София
Здравейте отново,
търся идея за малки, символични подаръчета за мъже (чужденци), не много скъпи. Ще бъдат допълнение към персонализирани картички.
Също, ако някога сте си поръчвали персонализиран шоколад или шоколадови бонбони със снимка и сте останали доволни от вкуса, моля споделете!

# 156
  • Враца
Трябва ми , електрическа затопляема кутия за обяд, някой има ли идея?
Аз конкретно съм си харесала HeatsBox STYLE+ , ама от къде да си я взема?

# 157
Тези дни се сетих,че мин година взех от Лидл мн интересни комплекти,тип "направи си сам" .Темата беше латерна,децата много ги харесаха,чак родителите питаха от къде съм ги купила.😉

# 158
  • София
А в София някой виждал ли ги е тези бири в Лидл? Търсих в нашия, но няма.

# 159
Току- що купих билети за Поетите за 13.02.2024. Ще са подарък за наши приятели Simple Smile Давам го като идея. До утре имат и 15% отстъпка.

# 160
  • София
За ръчните шоколади на Ани имам много добри отзиви. Не знам дали прави със снимка, но съм поръчвала тематични и са много хубави.

Бирите в Лидл ги имаше предната седмица в магазините в Красна поляна и на Павлово.
Аз взех за сестра ми и за нас коледните календари със свещите. Намалени са. Чаени свещи са реално не са нещо особено на вид, но пък ароматът им е невероятен.

Благодаря на Ли Лу за идеята за 3Д легото. Реших, че това ще е подаръкът на второкласника - лего, 2 енциклопедии, към които прояви интерес и ще търся хубав ватиран пуловер (ще съм благодарна за идеи).

На кръщелниците също ще взема лего за момчетата, а за момичетата реших да взема от експерименталните комплекти на Комсед (според възрастта) и по 1 кутия с разни дребни неща - тефтери, моливи, скрънчита, някакви детски парфюми и балсамчета, сладкиши.

На кучетата поръчах кучешки адвент календари от ДМ. Харесват техните лакомства, а цялото семейство се забавляваме да ги отваряме през декември и всеки ден да им даваме по нещо, което те да чакат с нетърпение. Simple Smile

Съпругът ми си поръча парфюм и ми спести усилията. При пътуване миналата седмица си го хареса на едно летище. Остава само да го поръчам. 

За внучето (неродената ни мома Simple Smile) решихме да подарим туристически самар, защото и младите ни обичат да ходят сред природата и знам от опит какво удобство е.

На нашия малчо, понеже е време да прохожда вече - кола за каране и бутане. Също я поръчах.

Лека-полека почнах значи. Ще трупам в апартамента на дъщерите ми и добре, че е празен и никой не влиза да рови там. Simple Smile

П.П. Благодаря за поетите!!! Невероятна идея, а и са ни много любими. Идеални подаръци ще са за сестра ми и етърва ми, както и за нас. Направо ще взема за трите семейства да идем заедно. И към билетите ще им добавя лакомства и няма да ги мисля повече. Щом и отстъпка може да се хване! Прекрасно.

# 161
А в София някой виждал ли ги е тези бири в Лидл? Търсих в нашия, но няма.
Вчера имаше два вида кашончета по 6 бири в Лидл на Президент Линкълн в Овча купел-София.

# 162
  • На зелено
Още една идея за подарък на мъж. А на тези, които често летят ще им хареса особено. Тениските на пилот Марио Бакалов. Като тук, разбира се, е важно посланието.

Скрит текст:

# 163
  • Sofia
Идвам при Вас за идеи

# 164
  • София/Севлиево
Свещите от календара на Лидл различни аромати ли са или се повтарят?

Общи условия

Активация на акаунт