🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 967
  • 1 134
  •   2
Отговори
# 945
Здравейте! Издирвам детски чаршафи с леденото кралство. Има ли някой, който е поръчвал на скоро за да каже от къде?

# 946
Здравейте! Издирвам детски чаршафи с леденото кралство. Има ли някой, който е поръчвал на скоро за да каже от къде?

Виж Аико Simple Smile

# 947

Виж Аико Simple Smile

Благодаря! Може би трябваше да уточня, че търся да е от 3 части. Масово са по 2, а единствените от 3, които намерих във физически магазин са с размазана картинка.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 12:36 от bibikota

# 948
  • Замък сред облаците
Тук има 3 части във вариант с долен и горен чаршаф или с шалте: https://spalnobelio.bg/spalno-belio-frozen

# 949
  • Враца
А, мъжка кожена чантичка , от къде купувате ?

# 950
А, мъжка кожена чантичка , от къде купувате ?
Аз оттук https://leatherland.bg/

# 951
  • Някъде там
На ММ съм му взимала от  Арт93.

# 952
И аз най-накрая съм готова с подаръците, остава само да добавя в някои от тях по нещо сладко. Благодаря на всички за споделените идеи, и тази година ми помогнахте за някои неща!
За майка ми - Кожена раница (вече подарена, че нямаше търпение 🤣)
За братовчед ми суитчер, а за гаджето му също раница, че имаше нужда.
За кръщелникът на мъжа ми и синът ни - по 1 Лего.
За свекър ми - Календар със снимки на детето, и новия Алманах (Обича да чете книги и е прочел доста, и не знам кои, за това се спрях на него, понеже съм сигурна, че няма как да го е прочел още)
За брат ми - спортни стоки.
За моето семейство - Нещо като семейна снимка ама не точно 🤣 .. и също календар с детето.
За сестрата на мъжа ми - Този НЕ много коледния подарък отпред 🤣 Тъй като не харесах готов комплект с бяла козметика, купих няколко продукта от 1 марка и серия и направих комплекта сама. + Топка за елха със снимка на детето.
За мъжа ми - Халат за баня.
Таз година толкоЗ! 😁

# 953
  • Somewhere far away
не е много по темата - но  от къде мога да си намеря истинско клонче от елха? коледната елха  ще си е искуствена но ми се искаше поне едно две клончета да има , които да са естествени

# 954
  • София
Клончета от елха тези дни виждам във всички цветарски магазини.

# 955
Здравейте, трябва ми коледна кошница с продукти (бонбони, вино), опакована с целофан или панделка. Препоръчайте ми качествени онлайн.

# 956
  • Замък сред облаците
Аз съм доволна от thebasket.bg.

# 957
не е много по темата - но  от къде мога да си намеря истинско клонче от елха? коледната елха  ще си е искуствена но ми се искаше поне едно две клончета да има , които да са естествени
В Лидл се продаваха.

# 958
Не зная за кой град става въпрос, но във Варна там, където се продават живи елхи, продават и клончета на букет. На пазара по сериите, също

# 959
  • Sofia
не е много по темата - но  от къде мога да си намеря истинско клонче от елха? коледната елха  ще си е искуствена но ми се искаше поне едно две клончета да има , които да са естествени
Аз си откъснах преди 2 седмици от падналите иглолистни при бурята в квартала.Сложих ги в съд с вода и са си още свежи.Дано издържат до празниците.

Общи условия

Активация на акаунт