🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 936
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 960
не е много по темата - но  от къде мога да си намеря истинско клонче от елха? коледната елха  ще си е искуствена но ми се искаше поне едно две клончета да има , които да са естествени
Може да се разходите в някой парк/гора.Винаги има нападали клонки по земята.

# 961
Търся музикална играчка с популярни български детски песнички.
Повечето са със звуци на животни, някакви ритми на различни инструменти, английски текстове...
За 1.5 годишно дете.

# 962
В книжката на фишър прайс се пее на български, но песните не са популярни.
https://www.ozone.bg/product/fisher-price-obrazovatelna-knizhka- … rski-ezik-417341/

Също моето дете има такъв телефон с 4 детски песнички, пеят ги дечица и са много хубави, но пак не са популярни.

https://www.emag.bg/detski-telefon-s-pesnichki-na-bylgarski-ezik … 686/pd/D1MN2GBBM/

# 963
  • Замък сред облаците
Моят син на 1,5г има горния телефон и много го харесва. Само едно на ум, че ако хвърля/удря играчката по земята батериите се разместват и песничките прекъсват на средата, трябва да се наместят батериите.

# 964
  • Русе
Момичета, по-назад в темата прочетох, че има елха с окачени пликове с коледни желания на деца от домове. Къде се намира това, има ли останали пожелания, бих искала да се включа, ако някой може да ми препрати такова писмо. Heart

# 965
Тази музикална книжка я има в джъмбо. Има много различни функции, а от долното розово копче като го натиснеш свири "две калинки", "хей ръчички", "зайченцето бяло" и др

Повечето са със звуци на животни, някакви ритми на различни инструменти, английски текстове...
За 1.5 годишно дете.

# 966
  • Бургас
Здравейте, трябва ми коледна кошница с продукти (бонбони, вино), опакована с целофан или панделка. Препоръчайте ми качествени онлайн.
От тук съм купувала кошници, от физическия магазин, но имат и доставка https://www.onegift.bg/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiApuCrBhAuEiwA8 … alLBoC6poQAvD_BwE

# 967
  • София
Момичета, по-назад в темата прочетох, че има елха с окачени пликове с коледни желания на деца от домове. Къде се намира това, има ли останали пожелания, бих искала да се включа, ако някой може да ми препрати такова писмо. Heart

В Пловдив, в хотел Тримонциум.
На място отиваш и вземаш писмо, купуваш желаното и го оставяш на рецепция. Или някой от Пловдив може да ти съдейства.

# 968
Тази музикална книжка я има в джъмбо. Има много различни функции, а от долното розово копче като го натиснеш свири "две калинки", "хей ръчички", "зайченцето бяло" и др

За 1.5 годишно дете.
Ей, супер!
Дано да я има в наличност, отивам после да я търся!

# 969
  • там където има винаги вятър
не е много по темата - но  от къде мога да си намеря истинско клонче от елха? коледната елха  ще си е искуствена но ми се искаше поне едно две клончета да има , които да са естествени
Не зная за кой град става въпрос, но във Варна там, където се продават живи елхи, продават и клончета на букет. На пазара по сериите, също

И в нашия град е така. Елхи с пръст, отрязани елхи - със/без стойка, клони ...за всеки вкус Hands Plus1

# 970

В Казанлък я има тази акция от много години, но за радост писмата свършват бързо. "Операция плюшено мече" започват от ноември с много добра организация и за територията на цялата страна.

# 971
  • Sofia
Не знам, дали е за тук въпросът ми, но ще се пробвам Simple Smile .
Другия вторник имаме Коледно парти. Колегите са решили всеки да вземе подарък до 10 лева, да се съберат всички подаръци и всеки да си избере. Аз реших да не се ограничавам с точно 10 лева, може и да е малко повече. Проблемът е, че подаръкът, освен че трябва да е унисекс, трябва да е подходящ и за млад и за за по-възрастен човек.
Дайте някакви идеи. Много ще съм ви благодарна Simple Smile .

# 972
Точно за 10 лв. в Пепко имаше коледна чаша и коледни чорапи, опаковани заедно. Аз взех за една позната. Мога да кача снимка

# 973
  • Пловдив

В Пловдив, в хотел Тримонциум.
На място отиваш и вземаш писмо, купуваш желаното и го оставяш на рецепция. Или някой от Пловдив може да ти съдейства.

В Тримонциум като бях нямаше писма, но в район Тракия в самото кметство има елха аз и колегите си взехме.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02V2rvgigxXWZLY … id=61552074576956

# 974
Не знам, дали е за тук въпросът ми, но ще се пробвам Simple Smile .
Другия вторник имаме Коледно парти. Колегите са решили всеки да вземе подарък до 10 лева, да се съберат всички подаръци и всеки да си избере. Аз реших да не се ограничавам с точно 10 лева, може и да е малко повече. Проблемът е, че подаръкът, освен че трябва да е унисекс, трябва да е подходящ и за млад и за за по-възрастен човек.
Дайте някакви идеи. Много ще съм ви благодарна Simple Smile .
Аз бих взела хубава кутия шоколадови бонбони, мисля, че LIND имат и с коледни кутии. Или бутилка просеко, в Лидъл има не лошо просеко за около 12 лв, както и в Аванти може да се намерят по-луксозни сладки неща, подходящи за подарък, както и вино. Или изрисувани коледни меденки. Около мен никой не се радва на масовките порцеланови чаши, свещи и подобни прахосъбирачки.

Общи условия

Активация на акаунт