🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 927
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Не знам, дали е за тук въпросът ми, но ще се пробвам Simple Smile .
Другия вторник имаме Коледно парти. Колегите са решили всеки да вземе подарък до 10 лева, да се съберат всички подаръци и всеки да си избере. Аз реших да не се ограничавам с точно 10 лева, може и да е малко повече. Проблемът е, че подаръкът, освен че трябва да е унисекс, трябва да е подходящ и за млад и за за по-възрастен човек.
Дайте някакви идеи. Много ще съм ви благодарна Simple Smile .

Ако колегите са весели и широкоскроени може някаква закачка. На едно такова парти бяха взела секс зарчета (на всяка страна има различна поза), падна се на най-възрастната колежка и падна голям смях. Беше повод за веселба следващите няколко месеца. В същия стил може камбанка за наздраве, диадема с рога, огромна чаша за вино (не знам дали влиза в тези 10 лв). Иначе карти с предизвикателства, главоблъсканица, интересна химикалка или молив, бонбони, панетоне.

# 976
  • там където има винаги вятър
Момичета, по-назад в темата прочетох, че има елха с окачени пликове с коледни желания на деца от домове. Къде се намира това, има ли останали пожелания, бих искала да се включа, ако някой може да ми препрати такова писмо. Heart

В Казанлък я има тази акция от много години, но за радост писмата свършват бързо. "Операция плюшено мече" започват от ноември с много добра организация и за територията на цялата страна.

Да, всяка година от 1 ноември и до 5 декември трябва да са изпратени.

# 977
  • До сърцето...
Момичета, къде мога да погледна хубави, качествени куфари (среден размер) за млада госпожица. Не е нужно да са с рисунки от Дисни, повече държа на удобството и практичността. Тези, които виждам по магазините около нас, не ми харесват, а не ми се ходи безцелно. В Парадайз не намерих също продукт, който да ми допадне.
Благодаря предварително.

# 978
  • Пловдив
Момичета, по-назад в темата прочетох, че има елха с окачени пликове с коледни желания на деца от домове. Къде се намира това, има ли останали пожелания, бих искала да се включа, ако някой може да ми препрати такова писмо. Heart

В Казанлък я има тази акция от много години, но за радост писмата свършват бързо. "Операция плюшено мече" започват от ноември с много добра организация и за територията на цялата страна.

Да, всяка година от 1 ноември и до 5 декември трябва да са изпратени.

Всъщност още имат отворени позиции за определени градове.Имат много добра FB страница където публикуват какво им трябва, за кой град и до коя дата да е на адреса.

# 979
  • Русе
Благодаря за отговорите, ще потърся информация за "Операция Плюшено мече".

# 980
По назад коментирахме опаковъчна хартия - в Пепко шарените са по един лев, само лъскавите тип фолио са по 2,50лв, размера отново е 200 на 70. Рискувах и взех, нямах никакви проблеми с опаковането, не се е късала, много съм доволна. Като се има в предвид, че ще се ползва точно един път се радвам, че спестих някой лев. Има и всякакви панделки, ленти, лепенки, имаше даже и готови комплекти за опаковане, вътре четири броя хартия, няколко панделки и ленти, всичко на съвсем символични цени.

# 981
  • София
В Пепко не съм доволна от подаръчните торбички аз.

# 982
  • София
Купих опаковъчна хартия от Теди. Стори ми се малко скъпа, но беше страхотна - плътна, здрава и лесно се работеше с нея.  Там има хиляди ролки, направо не можеш да си избереш. Купих после и една от Пепко и нямаше нищо общо като качество, макар да не ми създаваше проблеми.

# 983
  • София
За подарък- закачка, който не е персонализиран, на една колежка и се паднаха няколко лотарийни билета.
Опаковъчна хартия пазаруваме от ДМ, нямам забележки.

# 984
  • Sofia
Другия вторник имаме Коледно парти. Колегите са решили всеки да вземе подарък до 10 лева, да се съберат всички подаръци и всеки да си избере. Аз реших да не се ограничавам с точно 10 лева, може и да е малко повече. Проблемът е, че подаръкът, освен че трябва да е унисекс, трябва да е подходящ и за млад и за за по-възрастен човек.

Ако колегите са весели и широкоскроени може някаква закачка. На едно такова парти бяха взела секс зарчета (на всяка страна има различна поза), падна се на най-възрастната колежка и падна голям смях. Беше повод за веселба следващите няколко месеца. В същия стил може камбанка за наздраве, диадема с рога, огромна чаша за вино (не знам дали влиза в тези 10 лв). Иначе карти с предизвикателства, главоблъсканица, интересна химикалка или молив, бонбони, панетоне.
Колегите са учени от БАН (няма да казвам от кой институт). Има много готини и забавни от тях, но и голяма част са сериозни хора и по-възрастни. В голямо чудене съм още. Обаче пък всички пият и почвам да се замислям за някое хубаво вино плюс нещо друго към него.

# 985

Колегите са учени от БАН (няма да казвам от кой институт). Има много готини и забавни от тях, но и голяма част са сериозни хора и по-възрастни. В голямо чудене съм още. Обаче пък всички пият и почвам да се замислям за някое хубаво вино плюс нещо друго към него.
Математиците? Или механиката Simple Smile
В такъв случай бих препоръчала стихосбирка с хубава лирика.

# 986
  • Sofia
Не, но сме съседна сграда на математиците. Simple Smile Институт за етнография и фолклор.

# 987
Не, но сме съседна сграда на математиците. Simple Smile Институт за етнография и фолклор.
Прихванали сте, значи Simple Smile
Тогава предлагам песнопойка /не знам издават ли се още/ и вино.

# 988
Моля за помощ за коледен подарък на мъж, 40 г, пушач, рибар, ловец, любител на бира.
Благодаря

# 989
  • под тепетата
Купих и на зетя много хубав пуловер на "Яна", а на внуците - светещи възглавници. Остава на бебо някаква играчка, да не са само парички в чорапчето.

Общи условия

Активация на акаунт