🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 955
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз изцяло съм готова за тази Коледа по чудо сравнително рано. Взех практични неща, подходящи според мен за близките ми: домашен к-кт, колан, пантофи, к-кт за правене на домашна 🍺, дъска за рязане и т.н, а от играчките за децата съм най-доволна от прожектор фенер за разказване на приказки,някои Коледни книжки, настолни игри и т.н. Остава ми да приготвя сладки, които ще опаковам и добавя към подаръците,както и някои дребни неща за две-три близки приятелски семейства с дечица.

# 1 006
Аз изцяло съм готова за тази Коледа по чудо сравнително рано. Взех практични неща, подходящи според мен за близките ми: домашен к-кт, колан, пантофи, к-кт за правене на домашна 🍺, дъска за рязане и т.н, а от играчките за децата съм най-доволна от прожектор фенер за разказване на приказки,някои Коледни книжки, настолни игри и т.н. Остава ми да приготвя сладки, които ще опаковам и добавя към подаръците,както и някои дребни неща за две-три близки приятелски семейства с дечица.
Моля за линк към прожектора фенер за приказки.

# 1 007
  • Sofia
Благодаря, Doli Flowers Bouquet
Тези Ремикс не се класират по моят вкус, на куфарите с тролчетата са много сладки.
И на мен много ми харесаха с мунините 😍
И тези цветните също
Скрит текст:

Търся качествен дифузер за ароматни масла.
Сега разбрах,че на синът ми се е развалил,а дъщеря ми все още няма и реших да им взема по един.Търсих в нета,има евтини и по-скъпи,но не мога да се ориентирам 🤔
Моят е от лидл и съм доволна,но скоро не са го пускали .

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 23:09 от Doli

# 1 008
  • София
Имам един малък на Дотера и миналата година ми подариха такъв:

Вторият е голям, но създава голяма влага около себе си и не го ползвам. На Дотера е супер.

# 1 009
Моля за линк към прожектора фенер за приказки.
[/quote]

Заповядайте:
https://www.emag.bg/prozhektor-fener-za-razkazvane-na-prikazki-v … tm_medium=android

# 1 010
  • при моите любими
Момичета трябва ми сайт или магазин за коледни пижами. Детски и дамски. Също така ако някой има опит с купуването на универсални калъфи за дивани. Имам поръчка за коледен подарък на една баба и много искам да я зарадвам.

# 1 011
  • София
До понеделник трябва да реша за още два подаръка. Помагайте с мнения моля!

1. Алманах книга има ли нов вариант и за какво е? Подарявала съм и преди, но не помня за какво беше и се притеснявам да не се дублирам🫣

2. Фотоепилатор за дъщеря ми на 15г.
Още се колебая и примам всякакви мнения. И отрицателни и препоръки 🤗

# 1 012

1. Алманах книга има ли нов вариант и за какво е? Подарявала съм и преди, но не помня за какво беше и се притеснявам да не се дублирам🫣

1. Алманах има съвсем нов за Васил Левски
2. Бих ти препоръчала да се консултираш със специалист. В темата за фотоепилатори много е обсъждано, че при тинейджъри няма добри резултати заради променливите хормони в тази възраст.

# 1 013

Аз взех новият Алманах за бащата на мъжа ми. Най-новото издание е, за В.Левски, излезе преди месец. Според мен е добър подарък, НО за човек, който обича да чете, и то по-скоро на такава тематика. Ако обича някакви “бози” или любовни романи, може да не му влезе много в употреба. 😁
За фотоепилатора съм съгласна с горното мнение, наистина е малка и сигурно дори още не се е окосмила “качествено”. Според мен най-добрият вариант за нейната възраст е - кола маска. Simple Smile После вече при желание, направо лазерна 😁

# 1 014
  • Някъде там
Да се включа и аз в темата по въпроса за фотоепилатора, козметичката, която посещава голямата ми дъщеря(15 год.) ни обясни, че заради хормоните не е препоръчително и няма да има добър ефект.
Най-добре се консултирайте с вашата козметичка на тази тема.
Вчера купих хартия от Пепко, както и много готини  панделки и етикети.Днес запрятам ръкави да украсявам.

# 1 015
Имам поръчка за коледен подарък на една баба и много искам да я зарадвам.
В Астратекс видях намалени калъфи и покривала за дивани.
https://www.astratex.bg/?search=%D0%94%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD

# 1 016
знаете ли откъде мога да взема музикална/пееща коледна картичка?

# 1 017
  • Замък сред облаците
Момичета трябва ми сайт или магазин за коледни пижами. Детски и дамски. Също така ако някой има опит с купуването на универсални калъфи за дивани. Имам поръчка за коледен подарък на една баба и много искам да я зарадвам.

https://familysta.com/bg/product-category/christmas-collection/? … JjSwaAtetEALw_wcB

https://textile.bg/119-%D0%BF%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0% … D0%B0%D0%BC%D0%B8

https://www.emag.bg/koledna-kartichka-muzikalna-createur-model-1 … qlIIaAuvHEALw_wcB

Иначе книжарница тип Сиела, Оеиндж, Хеликон сигурно предлагат на място.

# 1 018
Здравейте. Някой да знае дали продават в мола ваучер на Sephora?

# 1 019
  • Sofia
Книжарници и магазините “по левче”.

Общи условия

Активация на акаунт