🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 860
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Враца
Аз бих предпочела чаши за чай с подобен надпис, отколкото тениски.
Има вариации вероятно, но споменатите надписи са класика Wink

# 1 066
Аз поръчах такива топки за бабите.

# 1 067
  • под тепетата
Аз- календари и топки за елхата със снимки на децата.
Да се похваля, че одеялото от КИК, буркан за сладки и метална подаръчна кутия ми дойдоха с 30 процента намаление. Много съм доволна!

# 1 068
  • при моите любими
Аз- календари и топки за елхата със снимки на децата.
Да се похваля, че одеялото от КИК, буркан за сладки и метална подаръчна кутия ми дойдоха с 30 процента намаление. Много съм доволна!
Кик имат ли доставка?

А аз продължавам да търся разни подаръци за баби и дядовци. Сега се е развалила кафемашината. Може ли да ми препоръчате сайт, модел? Нещо бюджетно и да не е с капсули. Благодаря ви.

# 1 069
  • Враца
Най- бюджетните машини са за капсули.
Намерена им е цаката, като се продават многократни капсули за пълнене, които са на съвсем разумна цена. Иначе капсулите обикновено излизат солено, и всъщност фирмите печелят от тях, като консуматив, който постоянно се купува. Поради това продават машините в пъти по-евтино от онези, които не са за капсули.

# 1 070
cydonia, за свекърва ми взехме за коледен подарък кафемашина Долче Густо с подарък 5 кутии капсули за 129 лв. от Технополис. Поръчах онлайн, с безплатна доставка. Не знам дали офертата още е валидна. Успех в търсенето Simple Smile

# 1 071
Още една идея от мен.
Кутия с вино, сладки,кафе,ядки. Можете да сложете каквото прецените и сами си определяте цената на кутията по вашият джоб.

# 1 072
  • Popovo
Това сребърно колие получих днес за дъщеря ми.Много съм доволна, препоръчвам сайта за поръчкови модели.
https://www.victoria-gold.com/
Пристигна в кутийка и в торбичка на сайта.

# 1 073
Последната година при мен върви за подарък термохигрометър, но зависи дали се харесват подобни неща.
Аз също съм подарявала нa Newentor, като съм си купувала и вкъщи, и за oфиса. За мен е чуден подарък, но помня доста странни реакции в една форумска тема за подаръци. Но е възможно хората да не са разбрали какво е това, не зная.

Ние сме почти готови, чакаме само тези конструктори, за които писах преди време. Дано пристигнат до петък, малко започнах да се съмнявам... Ако не пристигнат, ще ходя в събота пак по магазините Smiley

Скрит текст:

# 1 074
Аз имам 2 гривни от тях повече от 5 години и не са мръднали.
Това сребърно колие получих днес за дъщеря ми.Много съм доволна, препоръчвам сайта за поръчкови модели.
https://www.victoria-gold.com/
Пристигна в кутийка и в торбичка на сайта.

# 1 075
  • София/Севлиево
Аз също приключих с подаръците,че и вече ги раздавам...Надявам се всички да са доволни (за децата е ясно,че освен от Дядо Коледа,мама,татко,баба,дядо и чичо имат и по още 3-4 други подаръци от размените във ФБ групите,в които участвам и в които имаше инициатива за размяна).

# 1 076
  • Враца
В кой подраздел на сайта за бижута са тези, които са индивидуални поръчки с имена? Не ги намирам.

# 1 077
Да, Лу, има го и това, че виждат на стената и ме питат какво е.
Вкъщи съм сложила с обикновен екран на levenhuk.
Скрит текст:
Доволна съм, като недостатък е, че на 5 месеца сменям батерии, но не исках с променлив ток. Харесват ми и датчиците на този модел, че имат екран.
После като им потърсих сайта в България си взех и готварски термометър от тях.
За подаръци също поръчвам от сайта им, обслужването е от днес за утре, имат си подробно описание за всеки уред и прикачено упътване за работа.

И аз приключих с подаръците, утре чакам последно едни колички за децата,  много обичат да събират охлюви, листа, да камъчета и да бутат нещо на колела.  И баба им като ги научи да се тръшкат и сочат магазина със зрънчо да си имат пазарска чанта 🙂
Скрит текст:

Преди десетина дена от мислене какво напазарих за близка от zoya.bg неща, които обича да ползва - различни брашна,   сушени сини сливи, черни, червени боровинки,  тахан - сусам, орех, тиква,  течни шоколадови пасти, шоколад с портокал да е коледно.  Реакцията и беше   много приятно  и неочаквано изненадана. Преди това спорила с куриера, че пратката не е за нея и как така не дължи пари, отваря вътре и шаш и паника, че някой няма да си получи пратката, търси касовата бележка - няма такава, звъни на магазина и се обяснява, че нещо е станало объркване, хората и казват, че няма и пратката е за нея и като разбрала ми звъни като дете пред щанд с лакомства.

# 1 078
  • под тепетата
О, не знам дали КИК имат доставки, така съм се изразила, че крайната цена на всичко е колкото цената на одеялото .

# 1 079
  • Popovo
В кой подраздел на сайта за бижута са тези, които са индивидуални поръчки с имена? Не ги намирам.

https://www.victoria-gold.com/%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1% … D0%B5%D0%BB%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт