💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 720
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Румен единствено мога да го съжаля за свалените килограми, това се отразява на здравето, на силата, преценката, всичко, и е нечовешко. И все пак факта,  че е подготвил това с Орешкова от преди формата...той си е такъв. Просто не мога да го харесам.
То не, че и други не са влезли с готовите коалиции от ден едно.
Може би грехът им е, че са го направили извън официалните канали (разбирай одобрените коучове). Аз силно се надявам следващия сезон (ще има поне още един защото има договор за такъв) този път да са изцяло нови хора и да ги оставят да си изградят сами стратегиите, а не да гледаме третата братовчедка на този или пък бавачката на децата на онзи. Това предаване вече може да го спаси само един тотален рестарт. Моите уважения към ветераните играли тази игра: бяха много готини (повечето), но тяхното време вече беше и да си гледат и разберат за all-stars-а, че и там се чува че зациклят нещата, а пък в основните сезони да има нови хора и идеи

# 1 621
  • Другата България
Рълев хвали всички, всички хвалят Рълев, всички изведнъж са “най-близки“ с Рълев, всички обичат Рълев.....мдаааа.
Само дето аз все още не мога да го харесам.
Нещо в него има, което не ми е ок, ще цитирам своя любимец 13, но ми идва малко “фалшиФ герой“.
Винаги, когато някой е показван само и единствено в добра светлина и от продукция, и от наистина всички участници, нещо ме човърка.

# 1 622
  • София
Мудева реагира на Румен Радев с едно сърчице / Ива праска няколко сърчица... / Крум и Калоян го хвалят

# 1 623
  • Другата България
Съгласна съм с Ива.
Тръгването на Мудев със сигурност оставя белег върху играта.
Става по-гледаема, и най-вече - по-РАЗБИРАЕМА.

# 1 624
  • София
Крум реагира на похвалите от Васил, Стратимир (сезон 3) и Любо от Фермата 7

# 1 625
Крум е много приятна изненада! Мартин, Гатьо също. Виж, за Рълев все още и аз имам никакво впечатление. Битките и дотам. Иначе нищо.

# 1 626
  • софия
Румен единствено мога да го съжаля за свалените килограми, това се отразява на здравето, на силата, преценката, всичко, и е нечовешко. И все пак факта,  че е подготвил това с Орешкова от преди формата...той си е такъв. Просто не мога да го харесам.
Може би грехът им е, че са го направили извън официалните канали (разбирай одобрените коучове). Аз силно се надявам следващия сезон (ще има поне още един защото има договор за такъв) този път да са изцяло нови хора и да ги оставят да си изградят сами стратегиите, а не да гледаме третата братовчедка на този или пък бавачката на децата на онзи. Това предаване вече може да го спаси само един тотален рестарт. Моите уважения към ветераните играли тази игра: бяха много готини (повечето), но тяхното време вече беше и да си гледат и разберат за all-stars-а, че и там се чува че зациклят нещата, а пък в основните сезони да има нови хора и идеи
Ей това е и моето мнение. Морунов много добре го каза в надкаст. Буквално затриват цялата концепция на заложеното с тази шуро баджанащина и предварителни планове. Оставете участниците на собствените им сили и реакции.
 За мен тази година е златен каст, пълнокръвни образи, опропастени от продукция и предварителни подготовки и надъхвания .

# 1 627
Ахахаха. Представям си Румчо и Виолетка в едно племе. Ама тя ще го излапа с парцалките. Даже няма на щерката да даде да опита. Да, ако идеята е била за суперженско племе с петел Румката, кастът е тотално издънен от психолозите. Как па не разбраха, че девойката от Добрич не е в час, а на Вики1 батериите бързичко ще се изтощят. Телефонът на Ситнилска не е чак такава беда. Тя не беше в играта и преди да я хванат. Вършеше нещата някак по задължение, не блестеше особено.

# 1 628
  • София
Рълев хвали всички, всички хвалят Рълев, всички изведнъж са “най-близки“ с Рълев, всички обичат Рълев.....мдаааа.
Нещо в него има, което не ми е ок, ще цитирам своя любимец 13, но ми идва малко “фалшиФ герой“.
Винаги, когато някой е показван само и единствено в добра светлина и от продукция, и от наистина всички участници, нещо ме човърка.
Не си само ти. Още не знам какво ще ни покажат до края от продукцията, обаче знам че съвсем не бил толкова велик и достоен. Всеки тук си е имал своите възходи и падения, но на някои се показват само лошите, а на другите се крият и се показват добрите

Ахахаха. Представям си Румчо и Виолетка в едно племе. Ама тя ще го излапа с парцалките. Даже няма на щерката да даде да опита. Да, ако идеята е била за суперженско племе с петел Румката, кастът е тотално издънен от психолозите. Как па не разбраха, че девойката от Добрич не е в час, а на Вики1 батериите бързичко ще се изтощят. Телефонът на Ситнилска не е чак такава беда. Тя не беше в играта и преди да я хванат. Вършеше нещата някак по задължение, не блестеше особено.
Вили при амазонките би имала съвсем друга роля, Добричлийката е там защото все пак трябва да има и бушони, Вики1 е била в играта за съвсем друго и скоропостижно употребена, а за Бени (както и близначката Теди и Ива накрая също): няма как да разбереш дали е в играта или не, когато решат да не ти я показват изобщо, или ако я покажат то е с нещо негативно. А Румката е бил предвиден само като единствен петел там: имало е достатъчно жълти мъжки екипи

За мен тази година е златен каст, пълнокръвни образи, опропастени от продукция и предварителни подготовки и надъхвания .
Не е бил чак толкова златен каста, много хора са се прикрили (и с пълно право), но да, накрая продукцията опропасти всичко което може

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 17:31 от dido2k

# 1 629
  • Другата България
Не си само ти. Още не знам какво ще ни покажат до края от продукцията, обаче знам че съвсем не бил толкова велик и достоен. Всеки тук си е имал своите възходи и падения, но на някои се показват само лошите, а на другите се крият и се показват добрите
Благодаря ти за това. Знаех си, че има нещо, просто няма как един участник да е само бял и добър, просто няма. И Момчил си има странностите, недостатъците, и Мартин, и Радо дори /нищо, че е робот/. Ама Ръльо бате, до момента освен онова с буквата, която удари , и “заплахата“ към Крум, че ще “му отвърти една“ /което май само мен подразни/, е най-положителния образ в сериала, това, което се излъчва визирам. Откакто е приключил формата пък няма ден без снимка в ИГ на Рълев с някой или на някой с него, няма лошо, аз одобрявам участниците да са си близки. Но и хора като Мудев, които не са имали допир с него във формата, и те там в редичката.....ами, очеизвадно е, поне за мен.
А що се отнася до това какво ще ни покажат, с оглед на показаното дотук - вероятно само хубави неща за Иван.  Особено ако са дали чека на него, щото всичко натам води. Доскоро залагах на Калоян, след последните епизоди - цъ.

# 1 630
  • софия
Хайде на Надкаста.

# 1 631
  • Другата България
Ей това е и моето мнение. Морунов много добре го каза в надкаст. Буквално затриват цялата концепция на заложеното с тази шуро баджанащина и предварителни планове. Оставете участниците на собствените им сили и реакции.
И моето, а сигурно и на 99% от зрителите. Много добре казано.

# 1 632
  • София
Благодаря ти за това. Знаех си, че има нещо, просто няма как един участник да е само бял и добър, просто няма. И Момчил си има странностите, недостатъците, и Мартин, и Радо дори /нищо, че е робот/. Ама Ръльо бате, до момента освен онова с буквата, която удари , и “заплахата“ към Крум, че ще “му отвърти една“ /което май само мен подразни/, е най-положителния образ в сериала, това, което се излъчва визирам. Откакто е приключил формата пък няма ден без снимка в ИГ на Рълев с някой или на някой с него, няма лошо, аз одобрявам участниците да са си близки. Но и хора като Мудев, които не са имали допир с него във формата, и те там в редичката.....ами, очеизвадно е, поне за мен.
А що се отнася до това какво ще ни покажат, с оглед на показаното дотук - вероятно само хубави неща за Иван.  Особено ако са дали чека на него, щото всичко натам води. Доскоро залагах на Калоян, след последните епизоди - цъ.
Аз се сещам за още случаи: на играта със лоста срещу старейшините беше един от най-агресивно викащите като маймуни, а после и на тази със печалното дърпане на въжето пак агресира, ама там решиха повече да ни показват как Калоян вика да ги пуснели рязко да се пребият (а той само е повторил вече казано от друг, не знам кой).
На Момчи проблемът е съвсем друг: той просто си е влязъл със собствена стратегия как да играе не само срещу другите, но и срещу самата продукция. За мен той (заедно с Крум) са най-добре подготвените за цялата игра (не само физически но и като цялостен план и стратегия), обаче как да играеш срещу "The Death Star" - шанс никакъв

# 1 633
Мене ме кефи характерът, който показва Момчил. Сдържан с играчите, наперен в битките. Да, има самочувствие, но от неговото до онова на Цецо и други "мъжки мъжкари", за Румчо да не говорим  - балкан разлика. Рълев също ми става симпатичен, но някак ми бледнее на фона на Момчил.

# 1 634
  • Другата България
Аз винаги съм казвала, че монтажът може да направи чудеса с образа на даден човек за пред зрителите. Разбира се, трябва и въпросния човек да го има в себе си, поне малко, или повече - зависи. Но има участници, при които просто си личи, личи монтажа, личи прекаляването с краските - не става само с бяло или черно, истината е в нюансите, и то на сивото....но вече явно изобщо не им пука, толкова са го подкарали през просото, че явни несъответствия като снощните плочки на Виолета, двата диска на Оряшкова, сгрешения пъзел на Старейшините....такива “дреболии“ изобщо не ги впечатляват, ние искаме да показват участниците в реална светлина! Че много искаме!
Няма как Момчил да не е най-подготвения стратегически, защото няма по-умен от него в сезона. Само че не е предвидил именно продуцентите, за които това да спечели най-подготвения никога не е било на преден план. Такива като него ги държат до финала, и накрая “случайно“ стават втори. С това момче ще стане същото. А Крум няма и да стигне тройката, защото имаме две М-та /Марто и Мастагара/, че и биг Дунев, които са далеч напред в списъка на продукцията за някакви финалисти. Дали и в петицата ще влезе....

Общи условия

Активация на акаунт